Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. ratio

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat nem kellett várni, eddig tartott a kegyelet, vagy a gyávaság, meg is jelent az első hörgés a jobboldalon (ami inkább már szélsőjobb, de megkülönböztethetetlen) Göncz Árpádról, alig egy nappal a halála után. Egy Bencsik nevű címeres ökör követte el, igen, az a Bencsik,…..
Az elmozdíthatatlan jobb kéz végre elnyerheti méltó jutalmát, pár hete tudni már, hogy a Fővezér a nemzeti bank élére kívánja ejtőernyőztetni a szent magyar unortodoxia pápáját. A dolog egyetlen nagy előnye, hogy az újkori magyar történelem legdebilebb gazdasági minisztere…..
Mr. ratio 2013.03.08 07:21:39
@Ppix:
Egy gáz van ezzel, kedves Ppix: Ahol nincs tartalom, ahhoz nincs mit hozzászólni. Drága bloggerünk hozzáértését méltón példázza, mennyire mellétrafált az utód személyét illetően. Szó sem volt itt Barczáról egy percig sem. Csak látni kell, nem elég nézni.

Tartalom és stílus viszonyáról pedig annyit: Hiába mersz tiszta vizet, ha a vödör szennyes. Itt ráadásul mindkettővel baj van.
Egyébként pedig bunkó és trágár stílusban nekem senki ne ossza az észt! Ne csak akkor, ha nincs is neki, mint jelen esetben. Üdv.