Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hahó, tahó

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt heti bejegyzésünk szerzője, Gábor eléggé kifakadt, mivel egy taxi vezetője feldühítette, ahogy előzött. Hogy tényleg jogosan-e, azt kettejükön kívül gyakorlatilag senki nem tudhatja, mivel az esetről sem fotó, sem pedig videó nem készült. A taxitársaság mindenesetre…..
Hahó, tahó 2012.05.05 21:18:30
@Reggie: igen, attól is boldog voltam, és ezer más dologtól is. Te voltál már valamitől is boldog valaha életedben azt leszámítva, ha fejkamerával felvehettél egy közlekedési szabálysértést, és megtehetted a feljelentést a legközelebbi rendőrőrsön?
Hahó, tahó 2012.05.05 22:15:30
@algi: a kést is lehet használni a szalonna felvágására meg hátba döfésre. Na most, kultúrember a kamerát arra használja, hogy felvegye vele a lánya esküvőjét meg a fia focimeccsét, esetleg a katicabogár szaporodását, a munkásőr biciklista meg fejkamerát vesz, na vajon miért? Bingó, semmi másért, mint hogy legyen mivel feljelentenie. SEMMI másért, fogod ezt? Ez bizony, kérlek szépen, a vegytiszta, tőről metszett munkásőrlélek.

Egy pár gondolat még '56-hoz és a szabálytalanságokhoz, ha már előhoztad. Bizonyára tudod, hogy előtte folytak a padláslesöprések, ami oda vezetett, hogy rengeteg ember éhezni kezdett, aki korábban nem. És képzeld, voltak olyan kulákok, akik nem átallották megtartani a disznót, hiába volt kötelező a beszolgáltatás (a Szabály az Szabály, ugye), hanem feketén levágták, és abból dőzsöltek, míg a dolgozó nép meggebedett a gyárban.

És akkor jöttek a fejkamerások elődei, és feljelentették ezeket a mocskokat, akik fittyet hányva az éhező, dolgozó népre, a maguk által felnevelt disznót maguk óhajtották megenni.

Aztán elvitték a kulákokat. Meg azt is, aki nem jelentette fel őket.

Oszt egyszer csak betelt a pohár, és elkezdett fütyülni a szél a terroristák talpa alatt.

Ma már nem éhezik a proli. Ma már nem a feketevágókat keresi és találja be, ma új célpontok vannak. Itt és most éppen a taxis, aki nem átall sokszáz forintokat elkérni a fuvarért, olvass csak vissza, hányan felhozták. Persze nem ezzel vádolják, mert az már tényleg nagyon proli lenne - hát megvádolják mással. Hogy joggal vagy nem, nem tudom. És nem is érdekel. Nem történt senkinek semmi baja, én itt le is zártam volna. De van, aki megkeresi a főnökét, és ki akarja rúgatni. Mások meg, akik ott sem voltak, tercelnek alá.