Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fairlane75

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szakértők szerint nem kevesebb, mint 200 millió ember életét lehetne megmenteni, ha megháromszoroznák a dohánytermékek adóját a világon. Az ötlet persze jó, az elképzelés ellenben naiv. Hiszen mikor is lehetett bármit is egységesen elérni mindenütt? Persze tisztában vagyunk…..
fairlane75 2014.01.04 23:21:04
@GERI87: Látod téged zavar, ha a dohányos rád fújja a füstöt. Kérdem én: akkor nem jobb alternatíva, ha e-cigit szív? Mert mondjuk, nem büdös és nincs passzív dohányzás. Ráadásul nem kell kirohangálnia sem. Így talán mindenki jól jár?!
fairlane75 2014.01.04 23:30:06
@GERI87: Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor senki sem dohányozna. De sajnos az emberek 2-5 %-a képes lerakni magától. Ugyanakkor itt van egy lehetőség, ami bizonyítottan működik, de mégis elveszik a lehetőséget. Ezáltal visszaküldik a trafikba, vagy a feketézni.
A következő levélben olvasónk abban kéri a segítségünket, hogyan távozhat a felmondási idő letelte előtt a munkaadójától?"Tisztelt Tanácsadó!Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy munkavállalói rendes felmondás esetén minden esetben kötelezhetnek a felmondási…..