Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drag22

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi indokolt bojkott után idén ismét szeretném veletek együtt nézni az idei Oscar gálát, amely valahogy így fog majd kinézni. Amióta élőblogolom ezeket a közvetítéseket, szerintem soha nem voltak még ilyen jól összeállítva a jelöltek. Nyilván van egy pár jelölt, akit hiányolok és van amit én…..
drag22 2020.02.10 02:43:57
@uccse2.0: Milyen kulcsszavakra innál idén?
-gondolom egyrészt a filmcímek
Idén lesz hetedik alkalommal, hogy veletek együtt végigblogolkodom a leghíresebb filmátadót. A recept ezúttal sem változik, brutál sebességben frissítgetem ezt a bejegyzést itten úgy 2 órától, remélem idén is minél többen lesztek jelen. Reklámszünetekben mindig átfutom amit ti is írtok és a…..
Filmbarátok Podcast #27 (2013. Április) 162 perc Beszélgetnek: Zoly, Gergő, freddyD Téma: -Feledés [Spoilermentes] -Vasember 3 -Spring Breakers -Eleven Testek -GI Joe 2 -Vadászat -Casino -Wallace & Gromit és az elvetemült veteménylény -Spíler -Keresztapák -Feledés…..
A jubileumnak hála, itt egy új különkiadás, ahol a régi ellenségemmel párbajoztam megint egyet. Az új felvételeknél a kép néhol ugrik, nem tudtam rájönni, hogy mi okozta ezt a hibát, szóval elnézést érte. ..
Ahogyan már tavaly, most is itt a filmes naplóm, amelyet most már másodjára készítek el. Összesen elvileg 169 filmet néztem meg (feltűnt, hogy a Drive kimaradt, szóval azt utólag még beírtam), statisztikáknál ugyanakkor csak 168 jött ki. Többszöri nekifutás után sem találtam…..
Filmbarátok Podcast #21 (2012. December) 150 perc. Beszélgetnek: Zoly, Gergő, freddyD Téma: -Nyereményjáték megfejtés-Skyfall-Az Argo-akció-A Hobbit-Sinister-A 7 pszichopata és a Si-cu-2012 értékelése és 2013 filmjei   A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (136 MB)…..
A Dr Pepper nem csak Forrest Gump egyik kedvence, hanem nekem is. Ugyanakkor egy jó évtizede biztosan nem ittam belőle, mert nem láttam már sehol. Teljes döbbenetemre múltkor a Sparban láttam rögtön 2 literes kiszerelésben (400 forintért), ami biztosan nem valami olcsó, de ha…..
Rákapcsoltam, jönnek a videók, de igazán majd szeptemberben indulok be! Visszatér az internet normális sebességgel (infók a podcastben), jön a heti rendszeres LSD (egyből egy dupla epizóddal) és az Atari morzsák is hetente érkeznek majd. Már felvettem egy arcade végigjátszást, ami…..
Régen jelentkeztem eme felületen, de nem mentegetőzöm. Megmondom a konkrét válaszom: lusta voltam. A közel 2 hetes pihenés után kellett egy kis idő, hogy felvegyem a ritmust a munkahelyen és a Retrofaktorban is, így az utóbbi kicsit el is hanyagolódott, de úgy érzem megérte. Pár…..
Korábban beharangoztam, most több mint két héttel a felvételek után itt a kész videó. Nehéz szülés volt, mert a legtöbb Crossoverrel ellentétben itt tényleg ketten írtuk külön-külön a forgatókönyvet, amit aztán össze kellett turmixolni. Ami jóval lestrapálóbb, mint…..
drag22 2012.08.27 18:25:06
@freddyD:
nagyszerű lett, az eddigi egyik legjobb videód :) amúgy lesz 1 + poénos videó a megsemmisítéséről? vagy privát végzel az "ellenséggel"?
A csatorna videómegtekintési száma lassan eléri az 1500-at, gondoltam éppen itt az ideje a beígért nyereményjátéknak és kedd révén itt a következő LSD epizód. A nyereményjáték egyszerű, a videóban mindent elmagyarázok (a nyakba akasztó meg külön van, utólag megtudtam).…..
Ebben a részben már megjelennek az extrém textúrák (nem kell sokat megnézni a videóból) és a napok is felpörögnek, mert ebbe a 27 percben a 9. naptól a 30. napig játszok. Lesz egy elég érdekes pink rész és több helyen is durva köd volt. Ha nem tudod mi ez az egész, olvass vissza…..
 Életem egyik legfurcsább játékába kezdtem bele és szerintem a hazai játékosok közül elsőként fogom végigvinni a címben említett játékot. Mindezt természetesen rögzítem és heti rendszerességgel fel is töltögetem és akár 20-25 rész is lehet az egész vége. Elsőként…..
Mivel már sokan kérték és rég volt a legutolsó, akkor gondolom egy jó alkalom erre a mostani hétfő. Állítólag úgy is szar idő lesz és szabadnap van. Itt lesz a közvetítés Ustreamen Kérdezhettek itt, twitteren, youtube-on vagy akár ott a Ustreamen. A múltkori videós móka…..