Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zet lorf

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Bónusz: S3 a víz alatt. Ez már nálam is kiverte a biztosítékot :)   Tetszettek a videók? Like-old a Facebook oldalunkat és napi szinten kaphatsz információkatt a legújabb Androidos készülékekről, programokról és az Androidhoz kapcsolódó hírekről: ..
Kicsit lemaradtunk az elmúlt egy hétben az árlistákkal, ma bepótoljuk minden fronton, maratoni árfigyelő jön. A Telenor és a Vodafone is bevezetett pár új készüléket, többek között megérkezett mindenhová a várva várt Galaxy S III, és a HTC One családból utolsóként az S is…..
Androlib blog. Bipp! Kínai Doxa 2012.05.23 20:30:00
A Huawei eddig a szolgáltató-gazdaságos telefonjairól volt híres Magyarországon (is), annyira, hogy a márkanév viselése nem is volt mindig fontos a cég számára: sokak első droiddal szerelt készüléke volt a meglepően megbízható T-Mobile Pulse, ami főleg az alacsony ára miatt…..
zet lorf 2012.05.24 17:37:05
@Tomi from Space: menj ma' urtomi, ne viccelj, ejsze a mobilarenas cikkek alapjan veszel te mobilt, te, az androidos vilag fomuftija, dr. android sapientia? ejsze a blogot is azert csinaltatok, hogy szegeny mobilarenat csodbe juttassatok? mar ne haragudj te tejfolosszaju, de ha ti korrektebbek lennetek a mobilarenanal, azt mondanam, hajra! de amig egy ilyen balek ugat itt, mint jourasagod, mehettek a fraszba a franya blogoddal egyutt...
Tegnap eljött a Nagy Nap,- az Androlib birka módjára szépen át is aludta, mert megérdemli - és a Nagy Nap keretében a Samsung bejelentette a Samsung Galaxy SIII eljövetelét, amit persze már mindenki előre tudott, vagy gondolt, esetleg csak remélt. No de ne szaladjunk ennyire előre,…..