Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ildikó.o

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók! Előre szólok... hosszú lesz. 2011. április végén teherbe estem. Boldogok voltunk férjemmel, mert mindketten gondolkodtunk már a gyermekvállalásban. Kb. 8 hetes terhes lehettem, mikor kiderült egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmával. Igyekeztem körültekintő lenni…..
Ildikó.o 2012.05.08 07:37:25
@Fyall: Itt arról írtam,hogy nagyon fontos lenne a higiéniát is betartani,mint például takarítás,fertőtlenítés. Bár nem ismerem és nem is tegeződtem le Önnel,a véleményemet úgy gondolom én is leírhatom. Orvos gyermeke vagyok. Éppen ezért döbbentett meg az amivel szembesülnöm kellett,ugyanis nem ehhez voltam hozzá szokva,hanem ahhoz,hogy szívvel lélekkel is lehet gyógyítani,a hivatásnak élni, emberekkel foglalkozni. Az tény,hogy nem szabad általánosítani,de a helyzet ettől még elszomorító marad. Akár hova megy az ember ebben az országban az tény,hogy nagyon kevés olyan hely,vagy intézmény van ahol szeretettel, emberséggel bánnak vele,és el tudja intézni azt amiért oda ment. Ezen mindenképpen változtatni kellene!
Ildikó.o 2012.05.09 12:07:33
@Fyall: Arról írtam többek között,hogy vannak nagyon becsületes hivatásuknak élő orvosok is és persze nővérek. Tudja minden hivatásban illetve szakmában vannak profik és pancserek. Nem kellene mindent így mellre szívni,hiszen Önök is tudják ( Dr. laikus is) és látják mi az igazság. Ma beszélgettem egy orvossal és feleségével,érdekes módon egyazon véleményen vagyunk. Tudjuk,hogy óriási problémák vannak az egészségügyben. Mivel emberekkel foglalkoznak,az ő nézőpontjukat is figyelembe kell venni.Túl egyoldalú lenne ha a beteg a véleményét nem mondhatná el. Ezek megtörtént történetek ha tetszik ha nem. Mi átéltük és ez nem változtat azon,hogy ki,hogy háborodik fel azért mert lemerjük írni. Számomra érthetetlen ez a felháborodás,mert egyikőjükkel sem személyeskedtem,nem úgy mint Önök.....részemről itt befejezném a kommentelgetést ilyen "beszélgetésben" nem óhajtok részt venni. Örömteli napot Mindenkinek!
Ildikó.o 2012.05.09 12:58:39
@Fyall: Hol írtam a beavatkozásróL??? Az Hála Istennek tökéletesen sikerült párom esetéban. A higiéniáról írtam és ennek hiányából fakadó fertőzés veszélyről. Arról,hogy nagyon fontos lenne betartani. Egyetlen orvos munkáját sem kérdőjeleztem meg. A nővérek tekintetében a véleményemet tartom,de ott is egy nővérről írtam, nem általánosítottam. Ezek már csak a mondatok kifricskázása az Ön részéről. Ha tőlem valaki útmutatást kér azt általában érthetően teszi,ez esetben nem ezt olvastam ki a mondataiból. Mivel nem Önnek írtam erre a blogra személyesen ezért szerintem teljesen mindegy milyen empátiával kezeli a mondataimat,szavaimat. Az Ön mondataiból semmilyen empátiát nem olvastam ki csak bántó megjegyzéseket és dühöt. Mindenki kerülhet kiszolgáltatott helyzetbe, az empátiát akkor lehet alkalmazni a leghatékonyabban. Hiszem,hogy a gyógyulást is pozitívan befolyásolja!