Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lezliii

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bringásként sokan érzik úgy, hogy veszélyben vannak az utakon, ami sajnos néha nem megalapozatlan. A KRESZ ott tesz keresztbe nekünk, ahol csak lehet és egy nagyon fájó hiányossága számunkra, hogy nincs megszabva a kötelező távtartás előzés során. Ennek eredményeképp sűrűn…..
lezliii 2012.05.04 21:45:05
@zum trucc:
"A biciklisruha nem trendi, hanem nevetséges. A városban." Én közlekedem bringával a városban, utcai ruhában, és másik géppel edzés szerűen rendszeresen országútizom, bringásruhában. Szerinted a város határában át kellene öltöznöm?
lezliii 2012.05.04 21:54:23
@Sanus: Egyetértek teljes mértékben. Hasonlóan , mint Sanus, autózom legalább 30 ezret, és, ha tehetem, bringával közlekedek. E mellett hobbim az országúti bringa, amit elég komoly szinten gyúrok hétvégente.
Én is irtózom az idióta, vakon kerékpározó sorstársaktól. Gyakran eszembejut egy-egy manőver láttán, ezért utálnak minket bringásokat. De olyat nem láttam még bringástól, amit naponta többször tapasztalok a saját bőrömön,amikor kedves autós társak a vitaindítóhoz hasonlóan két centire ezerrel húznak el mellettem, vagy bosszúból, egójuk megvédése, vagy más nevelő célzatból kifolyólag rám rántják a kormányt.
Tehát nem mentem a szabálytalan stb bringást, de ő nem akar szándékosan megölni senkit!!! És ez nagy különbség!!!
 Annyira nem vártam a mostani hosszú hétvégét, gondoltam mi lesz most négy nap, amikor minden leáll, nem lesznek álláshirdetések feladva… mivel fogom tölteni azt a négy napot, ha munkára nem jelentkezhetek és ünnepelni sincs mit??? Ez az új rendszer egy dolgot…..
lezliii 2012.05.04 11:45:08
Mintha magamat láttam volna a szöveg olvasása közben. Azaz, minden délelőtt standard program, az összes - nem kevés - általam ismert, fellelt állás oldalon kutakodás, hátha ma lesz meg az igazi. Amit én lagalábbis annak vélnék tapasztalatom, képzettségem, slankságom / bár férfi vagyok/ alapján. Egyébként vérlázító az ismerősöddel történt interjú!!!!
Azért , bár más jellegű, nekem is vannak saját, szintén hihetelen esetem. Globális nagy cég!!! Jó sok szűrő, interjúk, fejvadásznál, cégnél, szituációs gyakorlat, helyben nagy prezentáció készítése ismeretlen, 8 oldalas anyag alapján, végén video konferencia beszélgetés kinti atyaúristennel. Mindezt túlélve,a végén magam számára is hihetetlen magasztaló értékelést meghallgatva ér a hír: enyém a vezetői állás!! Erre aztán már ittam, vígadtam, ünnepeltem, ahogy kell. Majd bementem a szerződést aláírni. Itt közölte a helyi ügyvezér, a fizetés nagyságrendekkel kevesebb, a beígért autó pedig mégsincs. Pedig első körben, a kezdet kezdetén úgy futottunk neki, hogy a fejvadász megkérdezte, milyen kondíciókkal érdekel az állás. Az általam kért juttatások a fejvadász szerint reálisak voltak, így csaptunk bele a kiválasztásba. Szóval amikor ez a kedves változtatás kiderült kissé leforrázva éreztem magam. Felvetettem, mi lenne, ha már csökkentünk, legalább az egyik feltétel érje el az elején egyeztetett szintet. Válasz: határozott NEM.
Ekkor már kértem egy kis időt, párommal átbeszélni az új helyzetet. Majd másnap jeleztem nekik, válság van, ám legyen, elfogadom a nem várt új helyzetet. A válasz: sajnos úgy látják, már nem vagyok elég lelkes, úgyhogy időközben felvettek mást...
Szóval ma bármi lehet, nem számít tisztesség, megállapodás, stb. De számíthat súly, méret, félrevezetés, lehúzás...
Azért kitartás minden hasonló cipőben tevékenykedő sorstársnak, én ma már átnéztem a friss álláshirdetéseket! Bár nem volt általam rám szabottnak vélt lehetőség, maradjunk optimisták, talán holnap lesz!!