Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoe86

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedvenc Merlinünk, Colin Morgan még idén visszatér a BBC képernyőjére. A 27 esztendős ír színész a fantasy szerep után 2013-ban a BBC One Quirke című sorozatában lesz látható, vendégszereplőként. Gabriel Byrne főszereplésével, angol-ír koprodukcióban forgatják az 1950-es…..
Örömhír! A Merlin a legjobb dráma, Colin Morgan pedig a legjobb férfi színész kategória jelöltje az idei National Television Awards mezőnyében. A díjak sorsáról a közönség dönt, ezért ti se mulasszatok el szavazni! Email címenként egy szavazat adható le a 14 kategóriában…..
Brománcot és szerelmet emlegetni mindig kényes dolog, mert ezek könnyen félreérthető fogalmak. Ezért kissé félve lapoztam fel - Chayiana ajánlása nyomán - a Hypable cikkét, amelynek címe "Merlin retrospektív: Merlin és Artúr plátói szerelmének története". Ám a félelmem…..
Két interjú részletet is közzétett tegnap a BBC, amelyekben a Merlin színészei beszélnek a sorozat lezárásáról. Az alábbi felvételen a Mordredet alakító walesi színész, Alex Vlahos nyilatkozik a BBC Newsbeat című adásának. Alex szerint briliáns befejezés vár ránk, amely…..
Január 4-én a tengerentúlra is megérkezik a Merlin ötödik évada, aznap az amerikai Syfy-on, másnap a kanadai Space csatornán veszi kezdetét a befejező széria. A Syfy Facebook-oldala mind a négy főszereplőt megszólaltatta egy-egy rövid videointerjúban, s bár a kérdések és…..
Ahogy Facebookon előre olvashattátok, Colin Morgan (Merlin) és Anthony Head (Uther) hétvégén kivételes színházi eseménynek volt részese. Vasárnap rendezték a londoni Old Vic színházban az első 24 órás musical gálát, amelynek keretében huszonnégy óra leforgása alatt négy…..
A befejezés bejelentése után nem sokkal a BBC az alábbi exkluzív interjút tette közzé a Merlin címszereplőjével. Colin Morgan nosztalgiázik kicsit a sorozattal kapcsolatos korai élményeiről, elmondja gondolatait a befejezésről és - ahogy a sajtóközleményben olvashattuk -…..
Merlin Merlin után Camelot? 2012.11.26 20:52:46
Úgy tűnik, komoly űrt hagy maga után az ötödik évaddal lezáruló Merlin, nem csak a nézők szívében és a BBC One műsorstruktúrájában, de a gyártó Shine és a nemzetközi forgalmazó Fremantle Media Enterprises (FME) pénztárcájában is. Még huszonnégy óra sem telt el a…..
Zoe86 2012.11.27 08:24:57
@Balinor:
KÖSZÖNÖM!:)
Zoe86 2012.11.27 08:24:58
@Balinor:
KÖSZÖNÖM!:)
Szombaton lezajlott Londonban a ColdCon találkozó, amelyet a Merlin két színésze, Eoin Macken (Sir Gwaine) és Tom Hopper (Sir Percival) szervezett, más Merlin-színészek részvételével, így nem hivatalos Merlin-közönségtalálkozóként funkcionált, bár a rendezvény eredeti célja…..
Zoe86 2012.11.05 14:34:18
@Spawn85: "Azért az nem gyenge, hogy Colin több napra előre megtanulja a szövegeit."
HÁT az, hogy most TE, aki benne vagy, ezt írtad megint hozzátett képhez!
Mennyire nehéz az?? Neki biztos sok szövege van és mindig - sokszor látni a script-tel a kezében...
Tudtam hogy Colin nagy színész csak azt nem, hogy ennyire.. :)

BALINOR!
KÖSZÖNJÜK !
NAGYON TETSZETT
amiket mondtak és hogy így összetartanak..és Colin szavai..mintha arra engednének következtetni hogy mégis lesz ..tovább.. ???
Zoe86 2012.11.06 12:41:27
@Spawn85:

Csak egy pár szót Colin védelmében:
bár legjobb lenne ha ő tudná megvédeni saját magát :) hisz ehhez mindenkinek joga van.

NEM HISZEM EL ezt a sztorit .
Nem tudom elhinni hogy ilyen módon kifakadt, nem ezt tapasztaltuk tőle..olyanok beszámolóiból akikkel találkozott....és mivel én is meglepődtem, mikor hallottam megkérdeztem egy ilyen ismerősömet.

Aki azt írta, hogy a fentieket állító autogramvadász személlyel ő is találkozott nem egyszer, több Merlin- rendezvényen. Személyesen látta mikor Bradley James kedvesen adott autorgramot neki egyszer...kétszer...és mikor később sorban állt megint adott neki.. bár már nem olyan szívesen :) Ezután történt, hogy beszélgetésbe elegyedett az ismerősömmel és felháborodottan mesélte neki hogy Bradley milyen barátságtalan volt mert nem akart neki autogramot adni.

Nem tudom.
Szerintetek kinek lehet hinni?
Egy olyan színész, mint Colin alapból nem tesz ilyet. Nem hiszem, hogy öt éve csak szerepet játszik: az udvarias, barátságos, mosolygós Colin Morgant...

vagy..
egy olyan személynek aki felháborodik, mert nem sikerült elérnie azt amiért odament..
( és még csak annyit, hogy ez NEM MERLIN RENDEZVÉNY VOLT - ez nem róluk szólt.. a srác egyszerűen csak ki akarta használni a lehetőséget és nem sikerült, szerintem ettől lett ennyire rossz kedve.. )

Csak azt sajnálom hogy Colin nem tudja megvédeni magát és lehet hogy többen hiszik most róla azt, amit Te Kóczy.

Bár tudom hogy Te majd azt hiszed el amit tapasztalsz.. remélem olyan pozitív élményeid lesznek majd Colin-ról miután találkoztál vele mint, amit a többi angol színésszel kapcsolatban írtál.

És nagyon örülök Michelle-nek. :)
Zoe86 2012.11.08 12:41:27
@Spawn85: @Balinor:
"Bárhogy is, ha nekem mondta volna bárki, hogy nem ad autogramot mert úgyis eladnám az ebay-en. "

ÉS MI VAN HA NEM IS MONDTA? :)

Remélem Te sem hiszed el teljesen ...legalábbis.. amíg nem látod :)

Az a legrosszabb ezekkel a hírekkel kapcsolatban - amivel kezdtem is, és evvel is zárnám - hogy az érintett nem tudja megvédeni saját magát!!

Balinor !
"Úgy gondolom, elég sokat láttunk már Colin Morganből, hogy megítéljük a személyiségét. Bőségesen."

Teljes mértékben egyetértek.
Én úgy érzem hogy COLIN MORGAN egy őszinte ember és nem is tudom elhinni, hogy ILYET MONDOTT egyáltalán...
És sajnálom, hogy ezzel a nem bizonyított "beszólással" ennyit foglalkoztunk...

Maradjunk is az eredeti témánál: Cold-Con
Hihetetlen látni hogy mennyire egy csapat ez a stáb!! Most ebből a rendezvényből is csak ezt a jó hangulatot éreztem.. így tényleg olyan lehet a forgatás mint a "nagy főiskolás életérzés"...

Köszi a fordítást!

For the Love of Camelot
Merlin Elindult a Merlin-játék! 2012.10.25 23:33:56
Mutasd meg, hogy hős vagy, bizonyítsd a bajtársiasságodat, éld át a kalandot! Most vált igazán aktuálissá a Merlin-játék szlogenje, hiszen tegnap mindenki számára megnyílt a játék béta változat. Ma este én is kipróbáltam, összehaverkodtam Merlinnel, megígértem neki,…..
Colin Morgannel és Katie McGrath-tal ébredhettek csütörtökön a BBC Radio 1 hallgatói. Nick Grimshaw a Merlin sztárjait látta vendégül a Breakfast Showban, ám a beszélgetést nem csak az éter hullámain lehetett hallgatni, a BBC honlapján ugyanis videoközvetítés formájában is…..
Mi jöhet még egy ilyen epizód után?Mondjuk Mithian hercegnő, a sorozat kevés pozitív női karaktereinek egyike. És még csak nem is ő számít a következő epizód legnagyobb visszatérőjének. Alább a negyedik rész előzetese, a hajtás után pedig megtaláljátok a BBC által…..
Katie McGrath (Morgana) és Bradley James (Artúr) volt a vendég az angol Channel 4 csatorna T4 című műsorának tegnapi adásában. Az interjúból érdemi információra ne számítsatok, de mégiscsak Katie és Bradley, aranyosak és szeretjük őket, úgyhogy itt a helye a…..
Merlin Merlinék színházba mentek 2012.10.18 22:51:38
Mit csinálnak a Merlin színészei, amikor vége az évad forgatásának? Együtt mennek színházba. Bizony. Angel, Bradley és Colin a Loserville című musical bemutatóját tekintette meg tegnap este a londoni Garrick Thetre-ben. Íme egy-egy fotó mindhármukról, de a fiúkról nagyobb…..
A tavalyinál 700 ezerrel többen, 7,12 millióan látták Nagy-Britanniában az ötödik évad nyitóepizódját. Ez 2008 óta a Merlin legerősebb évadkezdése. A brit televíziós nézettséget mérő intézet, a BARB ma tette közzé az évadnyitó hetének hivatalos számait.A premier napján…..
Néhány kép az ötödik évad nyitóepizódjának forgatásáról... Colin Morgan és a forgatókönyv Egy kis ruhaigazítás Guinevere (Angel Coulby) a tanácsterem díszletében Egy jelenet, ami - vélhetőleg a BBC kérésére - kimaradt az epizódból Műhó, szélgép és kamera a daru…..
A mai nappal véget ért a Merlin ötödik évadának forgatása. Ed Turner, a sorozat látványtervezője tegnap ezt írta Twitteren: "Ma este koccintás a stúdióban, a drága Richard Wilson vezényletével. A zseniális ötödik évad forgatása nagyon közel a befejezéshez." Az imént…..