Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kobmacf

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
kobmacf 2015.04.26 00:02:25
@kontratenor: én is kedvelem Loki játékát, csak akkor nagyon furcsa volt és ahogy látom a jövőheti előzetesben is erősen mellényúl egy viccel és Bence nekifutásból ordítozik vele. Végülis nem is olyan rossz, hogy a régi kezdőket kirakja végül Peti, hiszen így lenne nagyobb esélye nyerni, gondolom a játék fele már lement. Apropó ma már megláttam ki fog nyerni, így már nem lesz olyan izgalmas végignézni, de hogy a rákba derül ez ki mindig az Éden hotelek évadjaiban mindig tudtuk előre ki nyer.... Én jobban szeretem a meglepiket :(
Ez most egy képregényes-animgifes poszt lesz, előre is elnézést az oldalt mobilböngészőről felkereső olvasóktól és igen, anyám jól van, és nem, nem rodázik a piactéren. Enjoy. Kezdődött azzal, hogy a Killer Karaoke nyertesei kaptak jutalmat. Sose látottat. Aztán…..
kobmacf 2014.04.18 23:04:14
@Gia: hát ne haragudj, de Iza tanultabb és ő TUDATOSAN szólt be mindig Trakinak, direkt játszott rá, ez egy tipikus viselkedési mód, kiosztja és közben vigyorog, ennnél nem sok nagyobb lelkiterror van.
kobmacf 2014.04.18 23:07:34
@XO: Meg mondanád nekem mondani, hogy miért rájuk szavaztál?? Krisztiánt még csak-csak megértem egy igazi őszinte parasztfiú, de IZA??? most komolyan , győzz meg!
Az országos bulika végeztévél vesszük fel a fonalat. Az illusztris társaság egyik fele már az ágyban várja a lámpaoltást, míg mások, na jó, leginkább csak a letyepetye egylet, azaz Iza, Bugyitlan és Dorka azon tépelődik, hogy Iza ki a rák mellett aludjon. Ez a villa 50 milliós…..
Igen, a képminőség egy rakás gőzölgő trágyadomb, de ha rákattintunk, akkor bepillanthatunk a tegnap esti irgalmatlan bebaszásba. Ha van isten, akkor a jól szituált észlények totálon beszittyózva megfelelő alapanyaggal tudtak szolgálni  a szerkesztőknek a mai…..
kobmacf 2014.01.30 13:05:10
@MolnarErik: Zsófi összeomlott?? Mesélj róla két mondatban, mert nem láttam, min akadt ki a cuki kis szivecskéje?? Ment pitizni Auréliónak?
Na, megint nulláról indulunk. Bár volt egy Való Világ történelmében soha nem látott gigászi twist, de attól még a totál érdektelenség pocsolyájában tapicskolt a tegnapi rész. Nézzük miből élünk. Lilu ma a nature beauty jegyében aggatta magára a rucikat, egy libafos zöld…..
kobmacf 2014.01.28 22:35:49
@mostmarmuszajkommentelnem: Ugyanerre gondoltam én is, plexifal, Gombi jelenet...vagy akár titokban a riportszobában kamera nélkül ....
kobmacf 2014.01.28 22:37:08
@Istenes Bence: Szerbusz IB! Nem őshonos csabai vagyok, de már lassan fél éve itt lakom :D
Kis túlzással a tegnapi volt a a VV6 eddigi legjobb adása, amiből kiderült, hogy Simon nagyobb kan, mint bárki a villában, és képes hajat vágatni egy dugás kedvéért, valamint most már az is világos, hogy Harcsaszájú Iza igen változatosan tud kurvaanyázni, VV Zsóti meg a…..
kobmacf 2014.01.22 11:58:35
@IFRS: Ez most komoly, hogy volt olyan stream, ahol kb tudták ki hányadán áll a ranglistán??? és kb érzik ki megy haza?? Tény és való, hogy érdekes Sárlik csillogó szemekkel való vallomása Szájmonról, de bent a villalakók honnan tudják, hogy Szájmont szeretik a nézők és azért húzott a p..cija a kötélen lógatott fütyi felé, hogy ezzel a saját imidzsét erősítse a nézők felé?? REmélem érhető volt amit leakartam írni.. szóval honnan tudják, hogy ki mennyire szimpatikus a nézőknek?
kobmacf 2014.01.22 12:08:43
@nosce: na mondjuk erre nem gondoltam...de van bárki aki szerint a svájci kis hostesszünk lefekszik egy hipszerrel őszinte érzésekkel??? o.O
kobmacf 2014.01.22 14:50:31
@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Úristen, úristen, úristen...majdnem kiesett a munkahelyemen az ebéd a számból....Szélvihart kavarni azzal a propellerrel :D a poén telitalálat!
A tegnapi összefoglaló túl sok internetaranyat nem hozott magával. Még finoman ismerkednek egymással a villa lakói, még nem merik trú emberek módjára face to face elküldeni egymást a halál faszára, még nincs hova taktikázniuk, még nincs idióta feladatokkal telibe vert tematikus…..
kobmacf 2014.01.15 21:33:03
@Istenes Bence: Hááát már nem azért de ilyen baromságért nem szoktak büntit osztogatni, hogy valaki lefürdik, csak más kárára felveszi más fürdőruháját, ez nagyon kamu....ennél sokkal komolyabb dolgokért jár a büntike
Kérem szépen, itt van, amire vártunk, 48 adás kellett hozzá, de ma kiderül, kinek lesz sokmilliója vagy semennyije, ki fog sírni, és kire emeli a poharát Pinokkina. Megannyi buli, üvöltés, mellébeszélés és hazudozás után ma már nem lehet sunnyogni, a tét 25 millió. Tessék…..
hogyvolt Éden hotel - 2x46 2012.05.23 05:00:00
Ott hagytuk abba tegnap, hogy bejöttek a régiek és máris tartották a markukat, pénzért lehet tőlük szavazatot venni, broáf. Hiper kivetkőzött önmagából, Nyóvötvenes Alexa meg beleült Dávid farkába, és ha kizsarol egymiskát a döntősökből, simán ő jár legjobban a bulival.…..
kobmacf 2012.05.22 22:13:39
@mangalor: Érdekes, hogy többnyire a régi játékosok kapnak kérdést, Roli meg Szöcske meg úszik a szürke ködben, mint ha ott se lennének!
kobmacf 2012.05.22 22:22:33
@sogeking: Ott a pont!
hogyvolt Éden hotel - 2x36 2012.05.04 06:40:00
Nahátakkor. Ha hinni lehet a promónak, akkor ma Broki szarban lesz, mer' HülyeRoli beáll Naiva mögé, és mivel védett, így coki van ezerrel, de mikor mondta el a teljes igazságot a Viasat3 ajánlója, nem? Aszongya a klasszikus szappanopera-főhősnőnek megcsinált Pinokkina, hogy ma oszt…..