Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bishop78

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Űrgammákban voltak komoly űrcsaták is, amelyek annyira látványosak voltak, hogy hitetlen. Főleg azért mert az egészből annyit láttál, hogy a szin meg a dex csávó szarrá izgulja magát a székében és közben közvetíti a csatát. Nem csodálom egyébként sem, hogy Szulák Andi…..
Bishop78 2012.10.10 19:11:28
A zogok kemény csávók és a költségvetés is lehetővé tette, hogy az ajkai gyár salaklerakóját használhassák. Az Űrgammák klasszikus földi csatája, önfeláldozó androiddal, aki úgy néz ki, mint egy telefosott búvárruhába csomagolt fizika tanár és bátor gyerekekkel. A…..
Na ez az a trailer amit csak német nyelven lehet megnézni! Az egész egy hatalmas WTF, de tényleg! Nézzük sorban: 1. Kik ezek az olcsó maláj statiszták, akiknek a mimikáját egy kókuszdió is lenyomná. 2. Miért van dárdájuk ha van géppuskájuk? Aztán meg minek lövik ki a dárda…..
Az az ostor, azok a jelmezek, az a fejre mért kamu ütés. És persze csöcsök minden mennyiségben. Az öreg csávó, hogy bírta ki , hogy ráadtak egy hoki kesztyűt meg egy kibelezett irodaszéket jelmeznek? Mennyi pénzért tesz ilyet egy ember?:) ..
Nagyon jó volt a tegnapi Fekete Sereg elleni csata, aki nem volt ott sajnálhatja. 4 menet volt, kétszer mi támadtunk, kétszer ők, az eredmény 1 győzelem és 3 vereség lett. Legközelebb jobban fel kell készülnünk, többet kell gyakorolni, annál is inkább mert szombaton ugyanezen a…..
A posztot a  hadvéd oldalán találtam és minden komment nélkül adom közre, link a cikk alján. Az itt látható kép csak illusztráció, petelacitól kaptam, minden jog fenntartva!       Amikor a hazai sajtót teljes egészében a köztársasági elnök…..
Bishop78 2012.05.12 07:00:44