Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csont Lady

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izgalmas résznek nézünk elébe, olyan komoly kérdésekre keressük a választ, minthogy hol lehet az emberi agy teljesítőképességének határa? Mi történik, ha egy perc alatt megsokkolod öt felesnyi töménnyel? Miért felejthetetlen egy olyan buli, amiből egy képkockára sem…..
Csont Lady 2012.10.21 13:47:31
Az előző heti kóstoló után folytatjuk, ezúttal hagyományosan, a hogyvoltozás misszionárius pózában: az első résszel, az elejéről. Vagyunk vagy hét évnyi késésben a hogyvolttal, cserébe nem ígérhetek mást, csak verítékes erőfeszítések között kiizzadt ingadozó…..
Elérkeztünk ide is, nevezzük évadzáró epizódnak a péntekit, ami lehetett volna izgalmas is, ha kivágtak volna úgy 23 percet, ami unalmas volt. Egyébként nem tudom túltenni magam a Rózsák háborúja színházi előadásán, amelyben Barta Zsolt és neje játszanak, aki ugye a Rózsa…..
Nem azért nem válaszolunk, mert nem volt gyerekszobánk, hanem mert kurva meleg van, rengeteg a meló, és jó munkához idő kell. Minden próbát elolvasunk, mindenkinek jelzünk vissza, csak kell neki pár nap még. Addig is egy vidám nóta.  ..
Kedves olvasók, hogyvoltozók és érdeklődők, újabb (nagyobb) adag sorozat vár szerzőre, köztük olyan csemegék, mint a Mad Men, azaz Reklámőrültek, a Smash, azaz Kasszasiker, a Revenge, azaz Bosszú és a Once Upon a Time, azaz Egyszer volt - ezeket mind a köztévé vetítette vagy…..
A jó, a rossz és a csúf. Nem nem, itt minden szereplő ronda. Jó, nem. A lényeg, hogy Miki velejéig gonosz, de van szíve, és a háttérből segíti a szeretteit. Ezt jobb, ha mi nézők tudjuk, a nagymamák és anyukák otthon kell, hogy tudják, hogy szerethessék őt. Ráadásul Klaudia…..
Csont Lady 2012.06.28 12:43:36
@Yooha:
Hát nem tudom nem figyeltem ennél a jelenetnél, de például az operaházas résznél is lerítt hogy csak vetítették mondjuk annál betudható annak hogy nem bérlik ki az egész kócerájt,de hogy ház falat vetíteni na ez gáz !!!
A börtönt többször is megjárt Géza ítélkezik, Lacinak igent mondanak és Bözsi mama savanyú levest főz a másnapos asszonynak. Nem tudom, kihagytam valami fontosat? Nem hiszem, nézzük, mi volt a szerda este Barátok köztben. 6137. rész: Gabika néz, Lacika néz, mindenki más…..
Az elmúlt napokban került napvilágra az a hír, miszerint több fiatal szereplő távozása, illetve cseréje várható a Barátok köztben. Barna Zsombor és Aradi Balázs esetében ez a Színház-és Filmművészeti Egyetemen való felvételijük függvénye volt, hiszen az iskola szabályai…..
hogyvolt Hacktion 1x01 2011.10.06 13:00:00
Hát öcsém, ha arra számítottál, hogy ezzel a címmel a Reviczky büfés kalandjain röhöghetsz hetente az antennás adón, rábasztál, meg tuti hallás után karaokizod a vörc donkámízit a kultúr kistermében. Ez, baszod egy hekkeres-titkosrendőrös magyar sorozat, frankón olyan, mint…..
Csont Lady 2012.06.20 14:21:48
:)
Gézát ápolják a nők, és ez az ápolás úgy tűnik, az IQ-jára is kihat, mert végre értelmes tanácsot ad Zsoltnak. Illetve két fontos hír elmondásának versenyén a baba beelőzi az elhagylak-ot. 6121. rész: A Rózsában Klaudia kérdőre vonja Attilát, hogy nem szólt, hogy…..
Csont Lady 2012.06.13 13:43:12
@Ajj-jajj: ebben van valami! :)
Hosszú ideje a Barátok közt a szerelemről, megcsalásról szól, az elmúlt két napon sem volt ez másképp. Klaudia végre leleplezte Juliékat, Linda megpróbálta meghiúsítani Peti randiját, és Gizi olyan hurkát töltött, amitől Laci Magdi anyushoz kezdte hasonlítani. Nagyvonalakban…..
Juli és Attila újra padlásoznak, Bözske disznótort tart a Mátyás téren, Bartha pedig kéményseprőnek álcázva falat bont. 6101. rész: Atesz és Julcsa a lépcsőházban birkóznak, miközben „ügyelnek a tisztaságra”. Mindketten megállapítják, hogy nem normálisak, és…..
Ez már nagyon a finis, négyen vannak, a végére hárman lesznek, és ma még a hóhérokat is akasztják, ezt mutatja, hogy Clau és Trilla az üres zsűriasztalok mögött domborítanak, hiszen ma az ítészek is színpadra állnak. Én azt hittem, máris bevonják őket a Csillagdalba, de nem,…..
Már megint annyi midnen történt egy hét alatt, hogy nem győzöm felvenni a szálat. Jó, vicceltem. A lényeg a tegnapi részekből az, hogy Linda házasodna, de Peti nem engedi, hogy kifacsarják, illetve hogy nem gondoltam, hogy a hullámospapagáj tenyésztése, mint ötlet valaha bárkinek…..
Miklósra épül a nem túlságosan izgalmas két rész. Claudiával és Zsolttal is kölcsönösen kicsesznek egymással. Zsófi otthon főz, de annyiból, ami egy szegényebb családnak egy heti kosztpénz, mindezt a spórolás jegyében. Peti bénázása végül jól sül el, Bartha meg Berényi…..
Hát gyerekek, a féltékenység nagyúr, de van, hogy néha úrrá lehet lenni rajta. Ilyen bölcs gondolataim támadtak a Barátok közt közben. Nem volt valami eseménydús ez a két epizód, de legalább volt egy kis smár a végén. Nézzük, hogy volt. 6069. rész: Bözsi mama olvassa a…..