Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsanett114

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem áll jól az ellenzéki október 23-a, de a dolog még nem menthetetlen. Ma reggel úgy tűnik, hogy a Milla rendezvénye nem hogy erősítené, inkább szétveri a sokak által remélt ellenzéki együttműködést. Az MSZP, a DK és az LMP hivatalosan nem vesz részt a programon. Egyrészt…..
zsanett114 2012.10.13 10:35:33
@lajos0: Illaim csak az igazat mondja!
Ez a Olajos egy nagy bunkó!
Egyébként, ha Nagy Imre szobrához mennének javaslom Juhászt ne vigyék magukkal!
Csúcsra jár a Nagy Októberi Tüntetésforradalom szervezése. Megemlékezni mindenki akar, és lássuk be politikai hasznot húzni is. A Kedves Vezető idén nem szökik el sehová, a Kossuth téren hint igét az igazhitű maradéknak. A Jobbik szokásához híven csak egy baloldali…..
  Kedves Majtényi László!Az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook csoport (Milla) szervezőiként először is szeretnénk megköszönni, hogy az EKINT munkatársai közérthető és iránymutató diagnózist készítettek az elmúlt két év alkotmányos ámokfutásáról.…..
Gréczyblog Mi a baj a Millával? 2012.10.09 07:26:00
Muszáj tiszta vizet önteni a pohárba. Az a civil szervezet, amely szerint az 1990 és 2010 közötti időszak semmivel sem különb annál, mint ami a 2010-es kormányváltás óta történt, a Fidesz malmára hajtja a vizet. Akik nem látják a különbséget a két korszak között,…..
A Milla alternatív köztársasági rapperjelöltje is úgy gondolta, nem árt, ha beszól. Elvégre ő lenne lélekben 15 millió magyar civil rappere, megmondója. A fene tudja, nekem még mindig Göncz Árpád az etalon. Saját videóblogján az egykori ganxta-társ úgy látja, az…..
Gréczyblog A Cinege utcai fogoly 2012.08.17 10:03:07
Orbán Viktor fél. Van is mitől. Tönkretette Magyarországot. Történelmi léptékű és méretű felhatalmazást kapott az általa megtévesztett választóktól 2010 tavaszán, de nem élt, hanem visszaélt a lehetőséggel. Olvasom a hírt, hogy Orbán Viktor házát, sőt, az egész utcát…..
zsanett114 2012.08.18 21:01:04
@Tarski: Nincs neki és főleg nem hatalmas!
És Orbán Viktor egyre csak mondja, immár kontroll nélkül. Lassan mindent csak egyes szám első személyben fogalmaz, mint valami basi a végekről. Igaz, náluk a föld mélyén olaj és gáz, ő pedig még azt az uniós pénzt sem képes lehívni, amit Gyurcsány Ferenc szerzett…..
If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it is probably a duck. (Ha egy madár úgy néz ki, mint egy kacsa, úgy úszik, mint egy kacsa, és úgy hápog, mint egy kacsa, akkor az valószínűleg kacsa.) – az angol mondásnak különös aktualitást és magyaros…..