Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SJoli

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiss Pál Tamás tele a szponzorvadászatról és a reménykedésről szólt. Lehetőségei ugyan lennének akár a GP3-ban, akár a WSR-ben, de a versenyzés anyagi hátterének előteremtése nehezebb, mint valaha. Vajon miben reménykedhet egy fiatal, tehetséges autóversenyző Magyarországon,…..
Fernando Alonso a 11. helyről indulva, szenzációs előzéseket bemutatva és a Ferrari stratégiai húzásait remekül kihasználva fényes diadalt aratott hazai közönsége előtt, Valenciában. A verseny első felében fölényesen vezető Sebastian Vettelt, majd Romain Grosjeant is…..
Peter Sauber átengedte a Sauber-csoport részvényeinek egyharmadát Monisha Kaltenbornnak, a Sauber F1 Team ügyvezető igazgatójának. Pénzmozgás nincs a háttérben: Kaltenborn ajándékba kapta a részesedését. A száguldó cirkusz első női csapatvezetőjét így immár…..
Technikai szempontból – az aerodinamikai- és gumitesztek mellett – egy nagy, központi témája van a mugellói F1-es tesztelésnek: a kipufogók. A diffúzorra vezetett kipufogó-megoldás betiltása után kilenc csapat a hátsó szárny alsó elemét, a többi három viszont…..
SJoli 2012.05.03 15:31:34