Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nori*_*

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi összeállítás az 5. évadra vonatkozóan kisebb spoilereket tartalmazhat. Néhány fontos tény: A 13 epizódból álló 5. évadot 2012 októberétől karácsonyig vetítette a BBC. A csatorna 2012. november 25-én bejelentette, hogy az 5. évaddal befejeződik a sorozat. Az AXN…..
nori*_* 2012.10.20 18:21:59
A nyugati kultúrkör valószínűleg legismertebb legendáriuma Artúr király és lovagjainak története. Gondoljunk csak bele, hány ikont ismerünk a mondakörből: a mágikus kard, az Excalibur, Camelot vára és a kerekasztal, Sir Percival és a grál - melynek még Indiana Jones is nyomába…..
Múlt héten írtam a két amerikai rajongóról, akik európai útjuk során be akarták járni a Merlin walesi forgatási helyszíneit, és közben olyan szerencséjük volt, hogy belebotlottak az ötödik évadon dolgozó stábba. Bár a filmesek kérésére a szereplőket nem fényképezték…..
nori*_* 2012.06.10 13:36:44
@NapShe: ugyan ez a véleményem örülök hogy nem csak én vagyok ilyen
Jó hírem van a Bradley-rajongók számára: Colin Morgan (Merlin) tavaly bemutatott két mozifilmje után Bradley James (Artúr) is tesz egy kitérőt a filmvászonra. A londoni Olimpia előtt pár héttel, június 15-én kerül az angol mozikba a Vaslady producerének új filmje, amelyben Bradley…..
Ami nem sikerült két hete Londonban, ma összejött Burnleyben: Camelot lovagjai a tavalyi győzelmük után ismét elnyerték a Soccer Six futball kupát. A bajnok csapat összeállítása: Bradley James, Tom Hopper, Alex Vlahos, James Robinson, Tom Hughes, Alex Britton, Aaron Buskin, Lee Skelly…..
nori*_* 2012.06.09 16:35:47
Anglia után Amerikában most látható a Merlin negyedik évadja, amelynek egyik újdonsága a kerekasztal lovagjainak jelenléte volt. Velük, vagyis az őket megformáló színészekkel közöl fergeteges interjút a CliqueClack.com, amelyből kiderül, hogy nem csupán a képernyőn, hanem a…..