Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gémeskút

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ötven körüli nők többnyire már ismerik a klimax okozta kellemetlenségeket, a hőhullámokat, az alvászavarokat, a hízásra való hajlamot és a többit. Emellett számolniuk kell egy tüneteket ugyan nem okozó, de tartósan annál nagyobb veszélyekkel járó elváltozás, a csontritkulás megnőtt kockázatával…..
Slapstick comedy: bohózat, sok ütleggelSZTAKI szótár Én inkább a börleszket használnám rá, de az sem pontos ebben az esetben. Arra a fajta vicceskedésre gondolok, amiben az a pláne, hogy a szereplők esnek,kelnek, csetlenek,botlanak, egymást és magukat vágják pofán (innen az ütleg), és ezen mi…..
A Kettős Mérce mutat rá, hogy a sztálinista-rákosista módszereket csak nem lehet kiirtani a Nemzeti Hírtévéből (amit egy jogerős ítélet alapján akár Állami Nemi Szervnek ís hívhatunk, csak mondom). Pedig párszor már megütötte a bokáját a közmédia a hamisítások miatt: Lomnici Zotán kiretusálása után…..
gémeskút 2016.03.04 14:03:16
@netrion: Nyúgdijas vagyok, de nagyon meg gondolom és utána járok, hogy mit higgyek el. Egyáltalán kinek lehet hinni ebben az országban ?
Az utóbbi öt évben drasztikusan megnőtt a külföldi diákok száma az osztrák egyetemeken. A nációk listáját a németek vezetik, őket az olaszok és a törökök követik, a magyarok a negyedik helyre jöttek fel. Közel háromezren döntöttek az alpesi ország mellett. Bécs legnagyobb egyeteme, német…..