Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bemaor

44 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sysy és Mia Mia-... 2012.10.17 11:44:28
Lassan nyitotta ki a szemét. Ágyban feküdt. Minden halvány zöld és fehér volt. Nem tudta hol van, és hogy került oda. Lassan szivárogtak vissza az emlékek a fejébe. Megpróbált felülni. Éles fájdalom az oldalában. Odakapott. Be volt kötözve. Minden beugrott. Valaki leszúrta.…..
Sysy és Mia Sysy-Balázs 2012.10.09 10:31:46
Telefon. -Tessék. -Szia, Balázs vagyok. -Szia! Lemondod a pénteket? -Nem, dehogy. Azért hívlak, hogy nem találkozhatnánk civilben? Meghívnálak ebédelni. -De kedves...tudod mit...elmegyek. Pontosítottak mindent, majd letették. Sysy sikogatott, ugra-bugrált, majd behuppant a foteljába.…..
Hans feltűnően kedves lett vele. Minden reggel ment a kis padhoz. Kérte, hogy Mia meséljen neki arról a másik életről. -Lehetek én a férjed az álmodban? Úgy jobban bele tudnám élni magam. -Persze.-onnantól Mia úgy mesélt, hogy ők ketten férj és feleség voltak. Hans csukott…..
Sysy és Mia Sysy-Tervek 2012.10.08 14:04:56
Felhívta a kisöreg lányát. Árulták a lakást. Nem sok sikerrel. Megbeszélte velük, hogy bérelné. Belementek. A következő egy hétben még Gábornál lakott. Addig felújította a lakást, meg kivett egy másikat is, a munkához. Felkeresett egy esti iskolát. A börtönben kapott papírt…..
Sysy és Mia Mia-Andrea 2. 2012.10.05 14:09:22
Hosszan csengett a telefon. Már pont lerakta volna, amikor: -Szia! -Ööö...Szia!-nem igazán volt felkészülve, hogy mit mondjon, ha Andrea felveszi. -Bocs, hogy nem hívtalak, de nem tudtam, most mi van.... -Aha.. -Nem tudom elviselni a gondolatot, hogy mással is lefekszel. Nem fog menni…..
Sysy és Mia Sysy-börtön 2012.10.04 14:42:28
Az események gyorsan zajlottak. Sysy nem nagyon fogta fel mi történik körülötte. Sodródott. Annyira el volt keseredve Lilla miatt, hogy nem is szólt senkinek. Ügyvédet is úgy rendeltek ki mellé. A tárgyaláson szinte semmit nem mondott, csak annyit, hogy a vallomását tartja. Két év…..
Sysy és Mia Mia-Réka 2012.10.03 14:58:09
Reggel. Gyomorideg. Hányinger. "Hívni fog? Hívni fog!!! Nem fog hívni..csak kihasznált. Olyan, mint a többi. Nem ő más!" Nem tudta mit gondoljon. Sem enni, sem koncentrálni nem tudott. Csak Andrea járt a fejében. Az nem lehet, hogy ennyire félre ismerte. Három nap telt el, ebben a…..
Sysy és Mia Sysy-Tragédia 2012.10.02 12:26:14
Boldog volt. Felhőtlenül boldog. A takarítói állását ott hagyta. Az első együtt-lét után 3 hónappal, Lilla felajánlotta neki, hogy költözzön hozzá. Így lett. A kis öreghez minden nap vitte az ebédet. Sajnálta volna magára hagyni. Napi 2-3 vendéget fogadott. A többi időt…..
Sysy és Mia Mia-Andrea 2012.10.01 13:58:40
Gyorsan telt az idő. Szinte nem is csinált mást, csak dolgozott, és aludt. Biankával, és Trixivel baráti lett a kapcsolatuk. Sokat beszélgettek, nevetgéltek, és ha úgy adódott együtt mentek vásárolgatni is. Lassan kialakult egy vendég köre is. Perverzebb, csak a hajba-élvezős, meg…..
Sysy és Mia Sysy-Mit érzek? 2012.09.26 11:33:33
Lilla gyengéd volt. Végig simította a hátát. Sysy hason feküdt. Lilla puszilgatta, simogatta. Mindketten a férfit nézték. Kihívóan. Szerepet játszottak. A férfi láthatóan felizgult a látványtól. Nyugtalanul fészkelődött a fotelban, egyre hangosabban vette a levegőt. Hol előre…..
-Megjöttünk. -Hol vagyunk? -Tarvizióban. Itt megvárjuk a lányokat. Innen ők visznek tovább. Mia elbizonytalanodott. Attila rögtön észre is vette. -Ha meggondoltad magad, szívesen hazaviszlek. "Haza? Hova? A szüleihez nem mehet." -Nem , nem. Csak hát azt hittem végig te viszel.…..
Nehezen indult az élete a fővárosban. Azt tudta mivel nem szeretne foglalkozni, de azt nem , hogy mit kéne helyette csinálni. Ahogy számolgatta egy pár hónapig kijön a pénzéből, de minél előbb munkát kell találnia. A nappalok hamar elmentek. Újság hirdetéseket nézegetett,…..
Sysy és Mia Mia-Elég volt! 2012.09.19 10:25:15
19 éves koráig tűrte Zsolt kínzásait. Sok mindenen ment át ez alatt az idő alatt. Lelkileg annyira tönkre ment, hogy elszúrta a főiskolai felvételit is. A szülei adtak neki egy év pihenőt. Egy év múlva viszont újra jelentkeznie kell. Zsolt nem kímélte az elmúlt időszakban.…..
Sysy és Mia Sys-18 2012.09.18 15:43:08
Az egyik dolog hozta a másikat. Az öreg szépen fizetett hetente. Semmi mást nem akart, csak az orált. Sysy minden pénzt eldugott. Minden este eltervezte, hogy mit csinál, ha gazdag lesz. 15 éves elmúlt, amikor az öreg felajánlotta neki, hogy a barátja fiának elvehetné a szüzességét.…..
Sysy és Mia Kezdetek- Mia 2012.09.14 13:38:06
Az ő neve valóban Mia. Egy gazdag család sarja. Budán nőtt fel a villa negyedben. egy igazi elkényeztetett, a széltől is óvott, szőke kislány volt. Talán a nagy féltés lehetett az oka a lázadásának. 16 évesen úgy érezte megfullad. Nem engedték el a barátnőivel sehova.…..
Sysy és Mia Kezdetek- Sysy 2012.09.14 11:28:50
Sysy. Ez csak a művészneve. Eredetileg Szilvia. Egy szegény faluban született valahol a Nyírségben. Munkanélküliségben, éhezésben, és nyomorban nőtt fel. 14 évesen beleszeretett egy fiúba. Akkoriban azt gondolta, ha odaadja az ártatlanságát, azzal férjet fog magának. Tévedett. A…..
bemaor 2012.09.14 13:26:46
@fddd2b42c308148470b7140279ce8a4e: köszi. Üdv újra itt! :)
Újra itt! Sysy és Mia, a két prosti története, ahogy ígértem. sysy-mia blog.hu Jó szórakozást!..
Hát nagyjából elfogyott a mondanivalóm. Legalábbis ezzel a témával kapcsolatban. Sokan "vádoltak" azzal, hogy ezek kitalált történetek. Ezért úgy döntöttem, hogy szeptemberben írok egy kitalált történetet. Csak, hogy lássátok milyen az! Egy prosti élete lesz a cím! Bár…..
bemaor 2012.06.28 09:30:18
@fects: Ismeri a múltamat. A blogot is látta, és azon röhögött a legjobban, amikor a "saját nevelést" olvasta.
-Mi az, hogy saját nevelés? Remegtél cicám, amikor végre megkaptad...!
(na persze)Idiótácskám!:)
Zoli egy rendkívül birkatürelmű, elfogadó, és szerető férj.
Óriási szerencsém van vele. Dolgos, megbízható, hű, jól néz ki.....mi kell még?
Sok férfival ellentétben, ő nem féltékeny a múltamra. Jóban volt Petivel, és ő beszél a volt férjemmel is, ha összefutnak. Valahogy úgy van vele, hogy "csak az enyém lett a végén".
Igazi nagy medve! Imádom!
bemaor 2012.06.29 09:41:47
@fects: :)
bemaor 2012.07.02 09:34:11
@Bushley: Biztos azt jelenti, hogy tudsz velem azonosulni...:)

Egyenlőre szüneteltetem az "írkálást". :D

Nyár van.... nem a gépnél gubbasztok. De ősszel remélem itt leszel!
Sziget. Nikivel elmentünk egyik évben szigetre. 2 napra. Kis kék-sárga sátrunk volt. Este koncerten voltunk. Niki, mondanom sem kell, azonnal befaszizott. Én nem voltam annyira elszállva sem a helytől, sem a felhozataltól. Este 11 körül közöltem, hogy lefekszem. Visszaballagtam hát a…..
Ez nem a szexszel függ össze, csak gondoltam elmesélem. 2006 januárjában, megkeresett. Beszélgettünk egy kávé mellett. Azt mondta, hogy élete legnagyobb hülyesége volt elengedni engem. Meg, hogy igazán adhatnánk egymásnak még egy esélyt. Közben ő elköltözött otthonról.…..
Petikém! Hát vele is akad döbbenetes élményem. Egy éjjel úgy döntöttünk, hogy leruccanunk a Balcsira, éjszakai csobbanásra. Útközben elkezdtem masszírozgatni a farkát, majd a számmal folytattam. -Rendőr baszki!-mondta, és rántott el közben a hajamnál fogva. Fél kézzel a…..
Andriskám volt ebben totális bajnok. Ez nála valami perverzió lehetett. Csináltuk ágyban is, de ott ritkábban. Volt csónak, öltöző a strandon, wc, kocsi, stb. Az egyik legviccesebb (így utólag vicces, akkor tök gáz volt)sztori: Éjszakai fürdőzés. Többen voltunk, így a víz…..
Kívántam. A kapcsolatunk kezdete óta most először. A szája finom volt és puha. A farka kemény. Alig vártam, hogy berakja. Berakta, és azzal a lendülettel el is élvezett. Majd magyarázkodni kezdett. Hogy vele ilyen még soha.....bla-bla-bla. Ideges voltam. Ennyi? -Nem gondolod komolyan,…..
bemaor 2012.06.13 11:29:32
@alter_ego: Nem véletlen a stílus. Úgy mesélek nektek, mint a barátaimnak.
Nem szeretnék írói babérokra törni. Ez egy elektronikus naplónak indult. Gondoltam úgy se olvassa a kutya se. Ehhez képest jó sokan lettetek. :)
Üdv, innen vidékről, egy kis városból, nem messze a Balatontól! :)
 1. Az első.2012-05-03 10:37 Tizenhat évesen már csak én voltam szűz a baráti társaságból. Nem hogy túl voltak az elsőn, de marha komoly kapcsolatban éltek az akkori barátnőim. Nem értettem, hisz csinos, olyan kis bögyös-faros csajszi voltam. Szép hosszú lábakkal,…..
bemaor 2012.06.13 11:08:40
@alter_ego: Szia!
Jó a memóriám is, de 95től, 99ig naplót vezettem. Na meg a barátnőimmel minden második hétvégén szex és New York-ot játszunk. Összeülünk és kibeszéljük a palikat. Kinek milyen volt, kinek milyen hülye a férje....
Sztori akad még, ha meg kifogyok, leírom a barátnőimét....:)
bemaor 2012.06.11 11:17:34
bemaor 2012.06.12 09:33:33
@Mortal Vombat: Nézd, a blog szempontjából mindegy, hogy megtörténtek-e. Ha szórakoztat, olvasd! Amúgy minden megtörtént. Ami a külsőmet illeti: 3 gyermek megszülése után, nem vagyok már olyan, mint 20 évesen. De te kis barátom kölnit hugyoztál volna akkoriban az tuti! Bár szerintem a nő mindig kap partnert. Ha szarabbul néz ki, szarabbat. Ennyi. (A nő mindig tud, a férfi mindig akar!) Amúgy, ha neked az jött le, hogy "fütykösre éhes" , akkor valamit nagyon benéztél! Puszi.
Minden rendben volt az életemben. Nem vágytam másra. A válópert, a határozat szünet miatt szeptemberre tűzték ki. A Bencével élménygazdag napokat éltünk át. Hétvégente jókat beszélgettem a barátaimmal. Amikor pedig a szex kellett, ott volt nekem Norbi. Minden alkalom olyan volt…..
bemaor 2012.06.12 13:26:06
@freemind93: Hát nem igazán megsértődve volt, hanem megbántva. Azt hitte a lelkem, hogy majd a szex után, én elalélva omlok a karjaiba. Szerelmes volt, és naiv. Nekem meg nem épp elalélos korszakom volt akkoriban. A szex után érezte ő, hogy ez részemről egy abszolút komolytalan dolog volt. Ha tudtam volna, hogy érzései vannak, soha nem fekszek le vele.....