Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Almiri

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A taxisokra a köznyelv ráragasztotta a "guruló koldusok" jelzőt. Az ingatlanosokra talán a "pofázó hiénák" lenne a legmegfelelőbb... Van egy lakásunk, aminek az eladását hol felpörgettük, hol hagytuk ellaposodni az utóbbi 3 évben, annak megfelelően, hogy milyennek láttuk a piaci…..
Almiri 2012.11.19 15:02:43
@Kőmíves Kelemen: Gondolom az ügynökség több hiénája is hirdeti, ők meg egymástól szedik a képeket és adatokat, ezért szaporodnak.
A szép szóból biztos nem értenek, mivel a hazudozásaik miatt nem valószinű, hogy retorzió érné őket, max a kuncsaft nem veszi meg.
Almiri 2012.11.19 23:21:21
@Zabaalint: ezt értem, de egész másról írtam.
Azt nem értem, hogy az ingatlanosok jelentős része miért hirdet ikerházat családi házként, vagy sorházat ikerházként.
Félreértettél, nem az utcanevet kellene, hogy megadják, akkor igaz lenne, amit irtál.
Az viszont elvárható lenne, h Budapest környéki falvak ingatlanjait ne budapesti kerületekben hirdessék és a kerületekben se hazudozzanak (pl 17.ker házakat, amik min 20 %-kal olcsóbbak, ne tegyenek fel 16. kerületiként).
Ezzel a sumákolással csak rabolják a vevők idejét.
2 lehetőség van
-vagy annyira tudatlanok, hogy azt se tudják mit árulnak és hol, akkor menjenek vissza kocsitologatónak a Tescoba
-vagy át akarják vágni a vevőt, akkor meg az iroda, vagy az ingatlanos szakma dobja ki őket.
Mi sem mutatja jobban a másodlagos autópiacon vadászók bizalmatlanságát, mint a tény, hogy azért nem vitte el az autót, mert nem volt semmi baja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Almiri 2012.05.03 10:07:59
@Nesebar:
A kevés km sem teszi sokkal egyszerűbbé az eladást.
Feleségem 2003-as Micráját adtuk el, kemény 46 ezer km-rel. Törve sosem volt, de itt-ott karcolások a városi használat miatt. Az autó hibátlan volt, csak 2 gyerek + bevásárlás már nem túl jó 3 ajtós autóval.
A szervizkönyvében csak 2 márkaszerviz pecsét szerepelt, a többi független szerviztől. Meghirdettük, jöttek is megnézni. Nem hitték el a km óra állást és cigánykodtak, hogy 3x annyi van benne, meg az egész autó törött volt,még a szerintük kicserélt elemeket is mutogatták. Volt, aki azt állította, hogy kopott a motorja, mert 200ezer felett futott.
Meguntam a hibbant nézelődőket és a hercehurcát, inkább kereskedésbe vittük, beszámították.
Ennyit a kevés km-es autók eladási előnyeiről.