Regisztráció Blogot indítok
Adatok
riskawarrior

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában egyre többször találkozom olyan megmondóemberek "állításaival" akik számomra hatalmas összegeket mondanak melyeket prémium tankokkal körönként szednek össze. Ráadásul azt állítják ez nekik az átlag. Szerintem nem csak én gondolkozom el az ilyen mondások…..
riskawarrior 2013.06.02 18:36:34
@foronghy:
Körülbelül az, hogy talán olyan 5-10%-al kapok kevesebbet ha vesztek, de ez elég szubjektív szóval ne tessék referenciaként emlegetni. :)
A gondot inkább az jelenti, hogy ha vesztünk akkor sebzés nélkül lőnek ki elég sokszor, így főleg ettől kapok igen keveset. De ha "szerencséd van", jó sok sebzést kiosztasz és ennek ellenére sem sikerül győzni, akkor én azért szoktam kapni vastagon.
riskawarrior 2013.06.02 19:08:08
@foronghy:
Neem, annyira nem élünk nagy lábon. :) Nekem "csak" egy rozsdás Type 59-em van. Azzal egy végigdolgozott vesztes csatából ki lehet hámozni 60-70k bevételt (prémiummal), de egy hasonló győztesből is kb olyan 70-75k esik le átlagban (ha megvan a 2000-2500 sebzés).

Ha érdekelnek konkrét adatok akkor vezethetek egy kis naplót a köv 10-20 csatámról ;)
riskawarrior 2013.06.12 13:20:55
@foronghy:
Mostanában vizsgák és egyéb elfoglaltság miatt örültem ha a duplázottakat lenyomtam, de sikerült összehozni pár igen jó csatát. ;)
Van benne végigdolgozott vesztes csata, de olyan csata is amiben igazi noobként pusztultam meg. :D
Az első kép mindig a csata kimenetele, a 2. a konkrét stat. Aranyat egyik csatában sem használtam, a pct skúló minden egyes kilőtt darabját a csata végén fizetem, a csata közben használt fogyócikkek viszont raktárról mennek.
Nem akartam kivonatot készíteni mert így hiteles és mert rengeteg a változó.

A screeneket innen le tudod tölteni:
dl.dropboxusercontent.com/u/53912895/type-1.zip
Ritkán fordul elő hogy minden legénységemet kilövik de most belefutottam egy ilyenbe. A Matildával ránéztem egy Grille-re de ő volt a gyorsabb és 1 lövéssel kilőtte mind a 4 emberemet. Ezután ott álltam a puszta közepén 2 életerővel és semmit nem tudtam csinálni. Evett a…..
Páran szóltatok hogy dehogynem történnek dolgok, nincs is uborkaszünet mert pl. itt vannak az új prémium tankok. Hát először is már ki vannak vesézve, sőt itt meg is írtam róluk a véleményem de a lusták kedvéért egy rövid összefoglalót beteszek. Első az IS-6, ami…..