Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elefje (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FérjBlog szólásszabadság 2009.10.18 10:48:00
A sajtó és a szólás szabadságának jegyében, kiállva a véleménnyilvánításhoz való jog mellett ezennel tudatom a tisztelt olvasóközönséggel, hogy a posztok alatt kialakuló kommentekben egymás iránti toleranciánk jeléül mostantól tilos a következő használata:"Peter a…..
elefje (törölt) 2009.10.19 08:00:21
FérjBlog rabszolgasors 2009.09.23 13:30:00
A világ működése Tóta W. Árpád szerint. Végigolvastam, és hatszáz sebből vérzik az ideológia. Legjobban az én ideológiámmal ellenkező alaptétel fáj: semmibe nézi a szegényembert. A szegényember legyen szegény, az az ő kasztja. A másik alapvető probléma, amikor dobálózik…..
Röviden ennyivel lehetne lerendezni azt a sötétséget, amivel a férfi találkozik a párkapcsolatok alakulása során. Rengeteg publicisztika, és a szóbeszéd is sokat foglalkozik a nők párkapcsolat előtti/utáni/közbeni emocionális és testi igényeivel, amíg a férfit általában…..
elefje (törölt) 2009.09.02 06:47:27
Hmm. @Gladia Delmarre: ha egy férfi cseppet is tud gondolkodni, nem a tökéletes külsejű szőke cicababát vállalja be, mert tudja, hogy az bizony műanyag. Viszont nagyon kisarkítva a többi -lúzer?- nővel mi a helyzet? Valószínűleg próbálják megtalálni a helyüket, ami viszony tapasztalatokat hoz magával ilyen vagy olyan szinten, és ez a fajta tudás sokkal értékesebbé tesz egy nőt, mint az a külső, ami műanyag. Sosem éreztem magam lúzernek, ha kellett egy nő megkaphattam, de mégsem kellett, mert tudtam, hogy üresek. Egy ráncostarkós izomember a jobb választás, vagy egy szemüveges átlagos?
szia Zetor o/
...akkor annak mi értelme lenne? Most komolyan lehetne erről szakdolgozni? Etikai kétségek nem merülnének fel a bizottságban? Ha reklám lenne, van olyan, aki fizetne ezért? (Az jelentkezzen e-mailen! :D) Luxuscikkekről bárki blogolhat? A spórolásról meg APEH-igazolás…..
Endeavour Nő 1 - az agyhalott 2008.09.11 14:28:00
A konkrét tapasztalatokat összegző sorozatot megnyitva egy meglehetősen kellemetlen achetípust vennék először szemügyre. Konkrétan az agyhalott (avagy elnéző hozzáállással: nagyon elveszett) nőről lesz szó.Mert van ilyen - nem is kevés. Mielőtt félreértés esne, nem a…..
 Kedves barátaim, akik ellátogattok hozzám és meghallgattok! Örömmel osztom meg veletek az én mai napomat. Olyan nagy mérföldkövet tettem meg az új úton, hogy ezt meg kell osztanom veletek. Reggel azzal a kérdéssel ébredtem: mit tegyek a szebb és boldogabb jövőért? A…..