Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szerkesztő_1

27 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Rihanna a brit Esquire magazinban hálós melltartóban, mini farmersortban egy síppal a szájában mutogatja magát, a címlap kedvéért pedig még az egyébként sem sokat takaró melltartótól is megvált. Hmmm...... merész képek, de hát Rihanna imádja mutogatni magát, gondoljunk…..
 Kate Moss népszerűsíti a tavaszi/nyári időszakban a Rimmel szépségápolási termékeit. Többek között ilyen színesre sminkelve:                    Az együttműködés azonban nem új…..
 A Pull & Bear júniusi kínálatában is vannak - egy másik Inditex üzlethez, aBershkához hasonlóan - remek ruhadarabok.Íme: ..
 ... Jeremy Scott-tól természetesen.A tervező időtlen idők óta készíti újabb és újabb kollekcióit az Adidas számára. Most itt a legfrissebb, az őszi/téli, ami minden eddiginél színesebb, virágosabb és macisabb. Eddig nem szeretem, sőt osztogattam neki a citromdíjakat -…..
 Most aztán egy igazán sokkoló képsor következik... Beth Ditto-ról. A csaj súlyos egyéniség - átvitt és szó szerinti értelemben egyaránt, a képek azonban nem csak a hatalmas test miatt ijesztőek, hanem az őrült, elmebeteg grimaszoknak és a vízihulla külsőnek…..
 A MARGÓ Fesztivál immár második alkalommal színesíti Budapest kulturális életét négy napon át, június 7. és 10. között. Az Ünnepi Könyvhéttel párhuzamosan zajló rendezvény támogatója a kultúra minden területén otthonosan mozgó Bookline, amely az idén…..
   Az 1986-tól 2011-ig sugárzott The Oprah Winfrey Show az amerikai televíziózás leghosszabb ideig futó, minden nap jelentkező beszélgetős műsora volt. Műsorvezetőjét, Oprah Winfrey-t az egyik legfontosabb és leggazdagabb médiaszereplővé tette, aki…..
 A Vatikán hétfői közleményében élesen bírálta egy amerikai apáca nemi erkölcsről szóló könyvét, amelynek az önkielégítésről, a homoszexualitásról és az azonos neműek házasságáról megfogalmazott kitételeit a Szentszék az egyházi tanokkal ellentétesnek…..
konyveskalman MEGHALT RAY BRADBURY 2012.06.07 08:18:55
 Kilencvenegy éves korában Los Angelesben mára virradóra elhunyt Ray Bradbury, amerikai író, többek között a Marsbéli krónikák és a Fahrenheit 451 szerzője. Az io9.com értesülései szerint Ray Bradbury szerda reggel halt meg Los…..
   Az 1986-tól 2011-ig sugárzott The Oprah Winfrey Show az amerikai televíziózás leghosszabb ideig futó, minden nap jelentkező beszélgetős műsora volt. Műsorvezetőjét, Oprah Winfrey-t az egyik legfontosabb és leggazdagabb médiaszereplővé tette, aki…..
 Több, mint 6 hónapja láthattuk a kifutókon a Chanel Paris-Bombay kollekcióját és már nagyon vártam, hogy mikor érkeznek közelebbi képek a táskákról. Az indiai világ által inspirált klasszikus fazonoknak előnyére vált a keleti vonal, hiszen sokkal kevésbé…..
 Ha már nyár, akkor kötelességünknek érezzük, hogy szóljunk egy szót a rövidnadrágokról is, ugyanis mostanában elárasztották az utcákat, a boltokat, a street style és a DIY blogokat is ezek a darabok.Nehéz megtalálni a tökéleteset, nagyon könnyen mellé lehet lőni egy-egy…..
ourfashionnow It blogger - Bip Ling 2012.06.07 08:06:28
Minden buliban ott van, kollaborál, modellkedik, dj-ként parádézik vagy viccből wc-ben pózol a legfurább és legmenőbb ruhákban. Valójában egyészen sokáig értetlenül álltam hihetetlen népszerűsége előtt, a blogja egy pillanatig sem a megszokott csudiszép és ínycsiklandó…..
ourfashionnow Life is a beach... 2012.06.07 08:06:00
 Ez az új Helluh kollekció neve, amely nem egy ezerdarabos Calzedonia szintű alkotás, hanem mindössze pár fürdőruhából áll. Ez persze nem panaszkodás a részemről, hiszen a francia márkának épp ez a filozófiája: nem szezonális kollekcióik vannak, hanem pár havonta…..
 Ez szó szerint Tomcsányi Dóri nyara, az már biztos: férjhez ment, babát vár és az eddigi talán legjobb kollekcióját dobta piacra (azaz pontosabban a The Garden Studio webshopjába).Izgalmasan ötvözi a lágy, nyárias pasztell (például menta, púder és…..
creativwork MTV Movie Awards 2012 2012.06.05 08:51:10
 A hétvégén megrendezett MTV Movie Awardson a lábaké volt a főszerep, ugyanis a résztvevő hölgyek túlnyomó többsége miniruhában jelent meg az eseményen.Nézzünk is néhány példát:Cristina RicciFekete Thakoon miniruhában. Helyes. Charlize TheronVörös Lanvinban. Nem…..
  A nyári szünet előtti ötödik nyertes: Murányi Móni  Ismét lepergett két hét. A tegnapi nappal zárult időszak alatt 19 remekbe szabott fotóval lettünk gazdagabbak, melyeket - ígéretünkhöz híven -, ezúttal is nagy örömmel teszünk közzé. Mint azt korábban…..
Na, ez valami olyasmi, amire mindig felkapom a fejem! Lehet, hogy más számára nem jelent sokat, nem ad semmit és hidegen hagyja, sőt, előfordulhat, hogy majd megkapjuk, megkapja a művész (mert ez ugye gyakran előfordul kishazánkban), hogy ezt vagy azt koppintja a fotós, számomra mégis…..
 Ez most egy olyan dolog, amit semmi pénzért nem hagynánk ki, és még az időpont is tökéletes hozzá, hiszen nyögvenyelős hétfő reggel van. Ma Terry Border totál könnyed képeivel próbáljuk finomhangolni a kedveteket, vagy legalább némi mosolyt csalni az…..
 Robert Mapplethorpe egy nonkomformista, perverz, polgárpukkasztó, vérlázító, idióta volt. Robert Mapplethorpe meleg volt. Robert Mapplethorpe AIDS-es volt. 1989-ben, 43 évesen bele is halt. Robert Mapplethorpe a végletek embere, igazi megosztó személyiség ..., de mindenek előtt,…..
burzsujok TEÁZZ LOUIS VUITTONBÓL! 2012.06.05 08:46:11
 Balra egy klasszikus a '30-as évekből, jobbra az újA teának és a Louis Vuittonnak pontosan annyi köze van egymáshoz, amennyire elsőre tűnik: semmi. A legszorosabb potenciális kapcsolódási pont eddig legfeljebb annyi volt, hogy a több órás vásárlás során kitikkadó…..
 Diktátorok, csendes őrültek, tengeralattjáró-tulajdonosok és bohém milliárdosok, figyelem! Norvégia ráunt atomtengeralattjáró támaszpontjára - de könnyen lehet, hogy csak lecserélte egy még titkosabbra és sokkal modernebbre -, így most eladná azt…..
 Ha valakinek olyan szerencséje van, hogy a világ egyik leggazdagabb emberével ebédelhet, akkor nem az számít, hova mennek, pláne nem az mit is esznek. Vélhetően ezért is választja az egyszerű steak-et Warren Buffett, ami persze szívás a vegáknak, de a milliárdos tippekért…..
 A nemzetközi aukciókon néhány éve az egekbe szökött a francia borok ára a kínai milliomosoknak köszönhetően. (A válság mellett persze a "rossz nyelvek" szerint a rekordot követő visszaesésnek is ők voltak az okai, egészen pontosan, hogy túlságosan felhajtották…..
 Lehet, hogy költözniük kell azoknak a londoniaknak, akik megszállottan ügyelnek arra, hogy mindig a legmenőbb lakcím szerepeljen a névjegykártyájukon. A One Hyde Park trónja ugyanis veszélyben forog, noha egyelőre még nem nagyon: a The Glebe néven épülő…..