Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gróf Batthyány Ervin

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kerdem Remélem Európa≠Brüsszel 2012.11.13 11:57:36
Hagyományos nemi szerepeket bemutató könyvek eltörlése és egy keresztény, konzervatív máltai biztos jelölt kipöckölése vallási nézetei miatt - a brüsszelita elit ezt tudta kitermelni az elmúlt egy hétben. Szerintem sokan nem ilyen Európára vágyunk.   Itthon is…..
kerdem Miben van egyetértés? 2013.01.10 12:54:37
Még el sem kezdődtek az ellenzéki "tárgyalások", de már most nagy a kavar. Apa tárgyal a fiával, az E2014 megsértődik, a konkrét elképzelésekről pedig homlokegyenest ellenkezőjét állítják a szereplők. Egy kis ellenzéki abszurd ma reggelről.   Bár a…..
A jelenlegi hallgatók által visszasírt ingyenes felőoktatás, nem volt ingyenes és nem is volt jó. Saját egyetemi élmények jönnek általános megállapítoskkal fűszerezve.     Közpénzből azt kell finanszírozni, ami közérdek. Ha Belgiumban túl sok a pszichológus,…..
kerdem Szerzőink 2012.06.15 10:48:37
  Hollik István Ír, olvas, kevés dolog van ami nem érdekli. Igazán otthon a Dunakanyarban érzi magát. Rendíthetetlenül hisz a közösségek erejében. Kortársai legnagyobb megdöbbenésére szereti Ákos zenéjét. Keresztény a modernebb fajtából: nála nagyböjt és nagytőke, fröccs és foci, tisztesség és…..
Subba Kamuzott a Story Magazin 2012.06.14 14:25:00
A Story Magazin már régóta arról híres, hogy ingyen elviszi nyaraltatni az amúgy tökunalmas életű magyar celebeket, hogy aztán négy oldalon keresztül arról ömlengjenek, hogy xyz mennyire jól érzi magát a barter üdülésen. Persze a külföldi hírességeket már nem tudják ilyen…..