Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fx-trader

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eléggé mozgalmas ősz előtt állunk, ezt biztosra vehetjük. Jelenleg nagyon sok kiszámíthatatlan tényező is van a piacon, rengeteg trader, hedge fund, nagy befektetési bank ül most rossz lovon, ez bizonyos, lehet majd a sebeket nyalogatni szépen. Ennek ellenére valamilyen koncepciót a…..
fx-trader 2013.09.16 14:27:40
@Jhonnyq:

ha megy az fx, akkor minek az opció?

ha meg nem megy, akkor egy sokkal összetettebb és bonyolultabb termék sem fog.

De persze, akár fordítva is lehet!...:-)
Szóval ahogy írtam, skalpolásra adtam a fejem (micsoda gyönyörű kép), bár remélem én viszonylag kevés hajam elvesztésével megúszom új szenvedélyemet. De először is arról, hogy bár megkaptam, hogy csak "vakítom" magam a grafikonnal, és korrekciót sejtettem, miután az EURHUF…..
Jó pár napig üldögéltem a pozíciókban, ami az EURHUF esetében kezdett nem túl előnyössé válni, a rollover miatt. Hétfőn úgy döntöttem, nem megy ez most annyit fel, amennyit bukok a napon túli levonáson, így aztán 285,6 környékén lezártam a megmaradt utolsó vételi pozimat.…..
Mindenhol azt olvasom, hogy ideges a piac. Hát én meg pont mosolyogva nézem a monitort. Legutóbb elég csúnyát buktam az NZDUSD short pozíciómon, kitartó természetem mégis arra hajtott, hogy tartsam fókuszban a devizapár grafikonját. Így aztán szerdán realizálódott bennem a…..