Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tr28

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért ez így elég durva karácsony előtt. A Connecticut állambeli Newtown általános iskolájában meggyilkolt egyik kissrác utolsó sorait posztolják Amerikában a twitteren, a papírszelet felső részén, magyarul. Frissítve! Sandy Hook Elementary School, Newtown, Connecticut.…..
Extrém magyarságtudattorzulást észleltek a magyar nyelv használatáért küzdő szlovák civilek Párkányon. Bár a lakosság szinte teljesen magyar, a magyar CBA üzletlánc kizárólag szlovákul kommunikál a vásárlókkal. Amikor ezt szóvá tették a CBA Facebook-oldalán, törölték a…..
tr28 2012.07.02 13:17:20
@hoseman: Nézd! Azzal semmi gond, hogy tuni kell az államnyelvet, de... Ha egyszer többségben vagyunk, miért nem kaphatjuk azt, ami nekünk is jó? Amit szeretnénk? Sajnos nekünk itt kuss a nevünk. És még Magyarországtól, az ottani magyaroktól is ezt kapjuk. Nem tudom mennyire vagyok érthető... Ezért tart itt az ország, a magyarság. Olyan, hogy összefogás, testvériség a magyarok közt már rég kiveszet! Esetlek már most gyűjtsek koszorúra és készüljek, hogy a nemzetem megszűnik pár éven belül???
Tegnap sem nagyon ment az alvás. Ismét hajnalig forgolódtam... Mi a csöcs van velem? Mindegy ismét ájulásig netezgettem... Lehet hogy a pofámba világító laptop miatt nem megy??? Áhh az kizárt... Kb dél lehetett mikor felkeltem. Kinéztem az ablakon, hogy hátha folytatódik a…..