Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amaia

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nagyon furcsa, és nagyon hatékony szer a pueraria mirifica, és azért írok róla, mert ez a cucc nem viccel, nagyon kellemetlen is tud lenni, amit a gyártók és a forgalmazók sohasem fognak leírni. A pueraria mirifica egy thai gyógynövény. Ahol nő, és rágcsálják a nők, jobban…..
amaia 2012.07.04 02:05:56
@belzebubó: Szia! 26 éves vagyok és én csak a mellem miatt szedem hogy nöjjön, még nem szültem. A szebb bör nektek mennyi idő után kezdett elöjönni? Nekem most annyi van az arcommal mintha miteszeresebb lenne mint eddig. A mellembe érzem a feszülést az 500mg-tól, szted elemjem hetente 100 mggal vagy maradjak ennél igy?
amaia 2012.07.04 13:16:10
@belzebubó: hát igen , tudom hogy nem kellene szedni semmitse,amit mindenki is mondd, vagy a kés alá fekszek vagy elfogadom igy magam ahogy vagyok. Mit mondjak egyik sem könnyű.Van most 3 hónapi PM adagom, beszedem meglátom mennyire hat, én tényleg csak egy pár cm szeretnék, csak hogy legyen már ott valami dekoltazs, mert semmi mellem nincs:( Probaltam már mindent, fogamzásgátló, hizas, szoja minden formaban, lenmag stb de semmi se segitett. EZ az utolso reménységem:( Ha nem segit a napi 500mg , akkor ha elfogy a 3havi adag akkor nem szedem tovabb. Csak nem teszi nagyon tönkre az ösztrogéntermelésem 3 hónap utan...szerinted?
amaia 2012.07.11 02:50:09
@belzebubó: Szia! Van nálad valami változás mióta nem szeded?Nálam megvan a haspuffadás mint nálad , nekem is lapos, izmos hasam van most meg mégha üres is a gyomrom, rendesen kiáll mint egy sörhas:( Mikor abbahagytad ez visszaállt rendesre? Hiztal is a hasadra vagy csak puffadt volt?