Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jane00

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyűlölöm, azt aki telt kupa mellett,bort iszogatván, háborút emleget és lélekölő viadalt. S kedvelem azt ,aki bölcs és Aphrodité meg a Múzsák szép adományairól zengve szeretni tanít. fordította: Radnóti Miklósforrás: http://ezusthold.freeblog.hu/tags/Anakreon/..
jane00 2012.11.21 18:41:31
 Szeretem a nőket. Jobban is, mint a lányokat. Ezért mai témánknak azt a tényt választottam, hogy az akciófilmek képtelenek szembe nézni a főhősnő kínzóan haladó szellemű koncepciójával. Persze, maszkulin anyatigrisek és szuperszexi bikininindzsák mindig is otthon…..
Most hogy a Burton féle "Johnny Depp Csodaországban" premierjéhez érkeztünk, egy igazi filmtörténeti csemegével kedveskedek a rajongóknak. Ez itt az első ismert filmadaptációja Aliz kalandjainak. A Burton filmről írt cikkemben azért neveztem az 1915-ös filmet elsőnek, mert…..
  Korábbi bejegyzéseimben már utaltam rá, mennyire ellenzem a filmgyártás újkori ütemezését. Túlságosan sok nagyköltségvetésű film jön ki egy évben, így nem igazán tudunk rákoncentrálni egy filmre se. Emellett pedig fokozatosan elveszik a kisebb volumenű filmek iránti…..
  Az a tény, hogy egy filmről megjelenése előtt is bőven van mit beszélni,  rendkívül megnyugtató számomra. Korunk filmgyártása olyan erővel tolja ki magából a nagy költségvetésű filmeket, hogy mire egy megérkezik, máris repül tovább a felejthetőség…..