Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Húsrágó_hídverő

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyedülálló, ezeréves iratok műkincskereskedőknél tűntek fel. Előkerülésükről csak annyit tudni, rókák látogatta barlangban találták őket.   Most először került elő olyan dokumentumegyüttes, amely a mai Afganisztán területén a 11. század elején élt zsidók…..
Húsrágó_hídverő 2013.01.06 22:02:55
@esprit: .anno ceausescu alatt mindig találtak Romániában "régészeti emlékeket" persze teljesen hiteleseket a dák eredetre vonatkozóan...
..olyan deja vu-m van ezzel a leletekkel kapcsolatban.. már a Holdon is kellene találniuk valami ilyesmit...ideje lenne...
Slovensko, do toho! Karácsonyfake 2012.12.30 10:41:16
Alaposan megvezették a jobboldali sajtómunkásokat: tömegesen ülnek fel egy brüsszeli városi legendának a Fidesz-közeli médiában. A szlovák rendszámtáblás Hazafi karácsony alkalmával is megragadta az alkalmat, hogy egy kicsit gyalázza az Európai uniót, jó fideszes módjára…..
Na most akkor szakszerűek voltak, vagy viccesek? Olyan opció nincs, hogy szakszerűek és viccesek? Azért azt ismerjük el, hogy ha a rendőrségre befut egy hívás, hogy egy egyetemen egy különös manus üldögél ez egyik előadóban egy fegyvernek látszó tárggyal, akkor a…..
A magyar kormány próbálja egyszerű diplomáciai konfliktussá silányítani az azeri baltás gyilkos kiadatását. Pedig a helyzet ennél sokkal súlyosabb. Nem tudjuk, miről tárgyaltak az elmúlt hetekben a magyar és azeri küldöttség tagjai. Azt sem tudjuk, Orbán Viktor vajon milyen…..
Éppen egy haknira tartott a díjátadóról, amikor egy darab ott lévő patkány először megdobálta paradicsommal, majd elrabolta a lovagkeresztjét, őt viszont nem. Borsodvörheny közelében egy nagyon fényes lebegő jármű jelent meg Pataky autója előtt, majd abból valaki…..
Mindig reménykedünk és mindig csalódnunk kell. Pedig általában nagyon jó és olykor egészen különleges dalt küldünk hazánk képviseletében az Eurovíziós Dalfesztiválra. Azt sem lehet mondani, hogy nem próbálunk változtatni: volt egészen profi blues, nyálas diszkósláger, igazi…..
Húsrágó_hídverő 2012.05.27 18:01:08
@46,52%:
..szóval 10-est lőttél, azt hiszem..
fried erika sokkal jobb helyen végzett anno, egy nagyon-nagyon középszerű balladisztikus számmal....

egyébként, aki időt pazarolt erre a gicssparádéra(sajnos én is, mert másképp nehéz véleményt formálni) az sajnálhatja....
Érdekes cikk jelent meg a Reflex cseh hetilapban Miroslav Cvrček klaviatúrájából "Magyar gazdálkodás - a mi mintánk?" címmel. Ezzel kapcsolatban nekünk csak cseh mondás jutott az eszünkbe: akinek a kenyerét eszed, annak a dalát énekled. Az alábbiakban a cikk szó szerinti…..
„KISZ-titkárként még nem tudtam írni, amikor elvégeztem a főiskolát, ezért plagizálásra sem volt esélyem”  – nyilatkozta Gyurcsány Gréczi Zsoltnak. Bár elmondása szerint miniszterelnökként mindig is jól tudta hasznosítani biológia-technika tanári…..
sorok között Ülj le Feri, egyes 2012.05.01 12:25:00
Őszintén szólva egyre jobban szórakoztat a nagy magyar szakdolgozat-háború, és kíváncsian várom, hogy ki lesz a következő bukó. Balegyenes-Jobbhorog. A helyzet viszonylag egyértelműnek tűnik. A KISZ-es megbizatása miatt elfoglalt Gyurcsány Ferencnek nem volt ideje holmi…..