Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VanMordor

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól indult Áder János – vélhetően az elődjéénél hosszabbra tervezett – elnöki ciklusa. A Nemzet Első Polgára, a humorérzékéről és laza, barátságos stílusáról messze földön ismert államférfi a Székely himnusz eléneklése közben elmerenghetett pár percet a Parlament…..
Mától - elvileg - 5 évre Áder János az ország köztársasági elnöke. Ennek kapcsán megvizsgáltuk az erősségeit, a gyengeségeit, a benne rejlő lehetőségeket, és a megválasztásával járó veszélyeket.  ErősségekA pártok, így a Fidesz-KDNP 2/3-os többsége teljes…..
VanMordor 2012.05.02 15:21:10
@Julian Plenti: mert volt olyan akit az ország egésze a magáénak érzett? Göncz is egy seggnyaló volt csak ő a komcsik seggét nyalta utálták is a jobbosok érte rendesen, mádlt meg sólymot leparasztozta a mszp/szdsz maffia kormány anno... Nem volt és nem is lesz soha olyan akit mindenki szeretni fog és így is van rendjén.
VanMordor 2012.05.02 15:00:43
@Dr. simonmondja.: a köztársasági elnököt 5 évre válasszák te balfasz...
VanMordor 2012.05.02 15:16:25
@Dr. simonmondja.: agyba te nem vagy túl erős ugye? érettségiig azért eljutottál?
Képzeljük el egy pillanatra azt a kívánatos állapotot, hogy Magyarországnak nincs egy fillér államadóssága sem. A költségvetésbe befolynak az adóbevételek, és az állam pontosan ugyanakkora nagyságú pénzeket költ el. Nincs költségvetési hiány, és nincsenek kamatkiadások…..
VanMordor 2012.05.01 20:09:53
@hackbard.celine: államadóságot nominálisan számolod? ne legyél már hülye...
a gdp arányos nettó több mint 10%ot csökkent. A gdp növekedés meg nem csak nálunk nulla ha nem tűnt volna fel...
Arról nem is beszélve, hogy mikor nem unortodox gazdaságpolitikát folytattunk akkor is 0-1% közöttit nyomott az mszp pedig akkor a környező országokban 6-7% körüli volt. 2005 óta mi teljesítünk a régióban a legrosszabbul. Ha az unortodox gazdaságpolitika (gondolom zseniális módon megállapított) 5000 mrdba került akkor az mszp dilletáns gazdaságpolitikája mennyibe?
Ha azt folytatjuk amit az mszp már rég csődbe mentünk volna...
VanMordor 2012.05.01 21:21:24
@hackbard.celine: a cseh növekedést idén 0-0,5 köze várják a szlovént 0,3, szlovák 1,2. Most akkor miről beszélsz? 2005 óta mi vagyunk a legutolsók nyilván nem fogunk egy válság közepén a sor elejére ugrani. Demagóg vagy.
sorok között Ülj le Feri, egyes 2012.05.01 12:25:00
Őszintén szólva egyre jobban szórakoztat a nagy magyar szakdolgozat-háború, és kíváncsian várom, hogy ki lesz a következő bukó. Balegyenes-Jobbhorog. A helyzet viszonylag egyértelműnek tűnik. A KISZ-es megbizatása miatt elfoglalt Gyurcsány Ferencnek nem volt ideje holmi…..
VanMordor 2012.05.01 21:11:41
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

és ezt épp te mondod! a múltkor pont én magyaráztam el neked,( amikor magyaráztad az elborult összeesküvés elméleteidet meg hogy majd hogy kell a viktornak bizonyítani az ártatlanságát 2014 után), hogy ez épp fordítva van. Akkor le férgeztél meg "fidesznyik" ilyesmi... most meg, hogy a kedves elvtársadról van szó ügyesen megtanultad leckét.

ilyenkor elgondolkodsz néha azon, hogy lehet megvan az oka, hogy téged tartanak az egyik legelborultabb idiótának dedves "Citizen of European Union"?

az orosz gondolom jobban ment mint az angol:D
menthetetlenül buta vagy.
Napok óta kereng egy videó a neten: a hozzáfűzött szöveg szerint Juhász Oszkár gyermeke magyarázza saját rajzát, amelyen gárdisták gyilkolnak cigányokat. Az emberek lelkesen osztogatják, kommentálják, sőt még az Index címlapjára is kivergődött egy lagymatag poszt erejéig. Aki…..
Ma reggel 6 óra 49 perckor (a vonyarcvashegyi Szent Mihály dombon figyelve a napfelkeltét) értesültem a lesújtó hírről: Valamikor tegnap este 8 óra után, a végső csapást a Hír Tv keze által elszenvedve, Gyurcsány Ferenc tragikus hirtelenséggel politikailag elhunyt. Az a fajta…..
VanMordor 2012.05.01 17:54:13
@nu pagagyí: a 30%os infláció épp a bokros csomag következménye te zseni!

A megszorítások azért kelletek mert a görény horn és elvtársai (mszps banda) már akkor is korrupt szemétládák voltak. a kormányzásuk 2. évére leállt a gdp növekedés és össze hoztak egy 8%os hiányt, úgy hogy közben 3szor annyi privatizációs bevételük volt mint az mdfnek.

Az komcsik eddigi 3 kormányzása a pusztításról és a lopásról szólt, majd mikor már csődközelbe került az ország jól elverték a népen, a dilettantizmusuk árát.

A mdf legnagyobb hibája az volt hogy nem lógatta lámpavasra az összes kommunistát '90ben.
VanMordor 2012.05.01 18:46:14
@légycsapó: ó a számokkal ne is fogalkozz! nem is lepődök meg hogy meg sem próbálod cáfolni..

az mszp a diktatúra utódpártja gyakorlatilag a képviselők 100%-a vezető pozícióban volt a diktatúrában.... a fidesznél ez 5%...

ahhoz meg hogy 3 minősítő bóvliba vágjon minket kellet előtte az a 8 leminősítés amit még a posztkomcsi elvtársaidnak sikerült összehozni... 3*8=24!
24 leminősítés 8 év alatt!
eddig szar kormányzás terén az mszp vezet 24:3 arányban

ráadásul most miért minősítettek le minket? a végtörlesztés miatt, amivel több ezer családot mentettek meg... Az mszp alatt miért? mert 8-9%os hiányokat csináltak, nőtt az államadósság és lenullázták a gdp növekedést.