Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bandicoot (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog A magányos lovas 2013.07.08 14:40:03
Nézni a nagy büdös semmit két és fél órán át. Miközben a 4DX mozinak a filmélményt vidámparki mutatvánnyá alacsonyító rángatózó székei és süvítő levegője a maradék kedvemet is elveszi az egésztől. Röviden és lényegre törően ennyi az értékelésem a Disney cirka 250…..
Attól, hogy valaki megnyer egy tévés tehetségkutatót, nem lesz lemezmilliókat eladó világsztár, bármit is igyekeznek a szerencsétlen énekesekkel elhitetni a műsorok zsűritagjai akkor, amikor élő adásban olyanokkal tömik a fejüket, hogy "jobb vagy, mint az eredeti" és…..
bandicoot (törölt) 2013.03.13 13:03:06
@andrush: Nagyon tévedsz, Gergő mindig jó fiú volt, tudom, pár házra lakik tőlem. Róla nem fog kiszivárogni semmi szaftos sztori.
Gyerekkora óta csak a zene és a tánc érdekli, semmi más. Ő,szerintem igazán megérdemelné a sikert. Erre tett fel mindent.
Őszintén remélem, hogy a Milla október 23-i tüntetése egy hatalmas siker lesz, és tényleg megkezdődik az Orbán-rezsim lebontása. Az előjelek azonban – finoman szólva – lehetnének jobbak. Látszik ugyanis, hogy mindenki súlyosan elidőzítette magát. A Milla és a Szolidaritás…..
Mivel a kedves kommentelők a poszt egy mondatával bírnak rendkívül lelkesen foglalkozni, kénytelenek vagyunk szájba rágni a magyarázatot: Szántó Dávid valóban a Digisport munkatársa, és mint ilyen, tényleg nem kézenfekvő, hogy kivigyék Londonba. Igen ám, de ha megnézzük a…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Extrém magyarságtudattorzulást észleltek a magyar nyelv használatáért küzdő szlovák civilek Párkányon. Bár a lakosság szinte teljesen magyar, a magyar CBA üzletlánc kizárólag szlovákul kommunikál a vásárlókkal. Amikor ezt szóvá tették a CBA Facebook-oldalán, törölték a…..
bandicoot (törölt) 2012.07.03 10:49:41
@Vu, de ja vu:
Visszaemlékszem én is: 15 éve 50 ezret kerestem most százat, a feleségem 7-8 éve 75-öt keresett a magasságos CBA-nál, most 60-at. Minden erővel keresik azokat a módszereket, fogásokat, amivel bért lehet spórolni. Most éppen a műszakpótlékok megvonása a soros, azelőtt a hétvégi órák "szabadidőben" történő "kifizetése". OMG, kérek 2 kiló karajt 4 óráért, köszönöm. A Lázár művek élvezi a "legfőbb szerv" támogatását, korlátlanul kizsákmányolja a dolgozóit, úgy anyagilag, mint fizikailag. Még szerencse, hogy el lehet menni innen. Csak tudnám hova a búsba...
A május elsejei RTL Klub Híradójának félhetes kezdését egy komoly hanghiba miatt két órával eltolták. Mikor a híradó műsorvezetője Erős Antónia beköszönt, Jenson Button forma egyes versenyző sportkocsijának hangja hallatszott. Három percig ment a műsor hanghibával, mire…..
E-mailben küldték az alábbi videót, megkértek, hogy tegyem ki. Miért is ne? Vélemény?   Volt előzetese is..