Regisztráció Blogot indítok
Adatok
névtelen valaki

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár még nem próbált Skype-ról smst küldeni, de Feri szerint már nem is fogunk. Az alapvető 20. századi civilizációs vívmányok megadóztatása óta a T-Mobile állítólag nem kézbesíti az ilyen üzeneteket. Más szolgáltatónál is hasonló a helyzet? Azt a tapasztalatomat…..
névtelen valaki 2012.07.14 14:26:19
@Píter: Azért érdeke, mert a 30 forintos SMS-ből így is marad 28 Ft-ja, amiért szart sem csinált, szinte mind haszon.
Gondolod, hogy a 8 Ft-os, másodpercalapú
percdíjon vesztesége van?A lófaszt!Annyiért is megéri neki szolgáltatni. Aki ennél többért telefonál, azt mégjobban lehúzza!
Naiv ügyfél montenegrói hivatalos útjáról hazafelé indulva azzal szembesült, hogy a szálloda portáján nem adják vissza az útlevelét, amíg nem fizet. Órák hiábavaló telefonálgatása után végül saját zsebből kifizette a valahogy duplájára drágult szoba árát, hogy elérje…..
névtelen valaki 2012.07.14 09:06:38
@OTP Travel: Ha annyira fel vagytok készülve, hogy a szállodának azonnal tudtatok volna fizetni, de az Ő hibájuk miatt nem sikerült, akkor az utasnak miért nem tudjátok hetek óta utalni az általa kifizetett (helyettetek)összeget?
A kis csapatunk is a cikk nyomán határozta el hogy inkább változtatunk az úti célunkon, de nem az OTP Travellel megyünk!
  Tisztelt Praxis Blog!   A kisfiamnak egy szép hétfői napon egy kis bogárka mászott a fülébe Szegeden egy kerti pancsolóban. Mi a szülei épp nem voltunk vele, mert a szomszédban volt a pancsoló. Fiunk barátainak szülei látván gyermekem sínylődését ( komoly fájdalmai…..
Íme nyolc tipp, amikre ha odafigyelsz, akár egy szezonnal is meghosszabbíthatod az autódon lévő gumik élettartamát. Némelyik talán evidens, de sokat lehet velük spórolni! 1. TIPPTartsd be a megfelelő nyomást Rendszeresen ellenőrizd az abroncsnyomást. A túl alacsony nyomás…..
Jól indult Áder János – vélhetően az elődjéénél hosszabbra tervezett – elnöki ciklusa. A Nemzet Első Polgára, a humorérzékéről és laza, barátságos stílusáról messze földön ismert államférfi a Székely himnusz eléneklése közben elmerenghetett pár percet a Parlament…..
névtelen valaki 2012.05.02 21:33:46
@Fruka1: A kétmilliárdot évente kapják több mint 60 éve
névtelen valaki 2012.05.02 21:55:06
@Fruka1: Sztem egyiknek sincs
névtelen valaki 2012.05.02 22:05:40
@popocatepetl: Hol nincsenek?
A hajléktalanok után az autósok is megtudhatják, hogy milyen a fideszes rendpártiság. Kocsis Máté józsefvárosi polgármester kerületében ugyanis a szabályos parkolóhelyen megállókat is megbüntetik. Józsefváros egy csendesebb forgalmú kétirányú utcában azért büntetnek meg…..