Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vita mutatur

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kis rejtvény a nagy melegben:  hol készült ez a felirat, mikor, milyen alkalomból? Nem kell hozzá gugulatio, csak egy kicsi töprengés, és meg is van! Megoldás a hajtás után! Nos, a megoldás a következő: DIMICante sabarIae gaLLo ereCta fVI azaz: Akkor…..
vita mutatur 2012.07.01 18:33:33
@G.d.Magister: Na, ez hozna izgalmas dolgokat... Jó lenne, ha valaki latinul is fabrikálna egyet, de nekem

MaX hun Igék sIetnek száMra!
Azt hiszem, elérkeztünk a Laudator blog ötéves történetének legnagyobb válságához. Eddig is volt már, hogy nem voltak új posztok hetekig, de a mostani leállás az eddigi leghosszabb. Két probléma van: egyrészt nincs időm, se kedvem hosszú bejegyzéseket írni (a régi bejegyzések…..
Hja, azok a (nem is annyira) régi, szép idők, amikor a szerencsétlen, lassan mindenünnen kiutált  dohányosnak nem kellett boltolni  a trafikosnénivel, hogy ne azt a dobozt adja, azzal a ronda harcsabajszúval, a fertelmes daganattal a nyakán, tartsa meg az aprót, és adja inkább azt a…..
vita mutatur 2012.05.02 22:00:47
@Stephanus Nugator: Természetesen nagy rajongója vagyok a hölgyeknek! Mondjuk a kezdeti pluralista felfogást e téren már egy ideje felváltotta a monista felfogás. Ha érti a nagyérdemű mire gondolok... :)
vita mutatur 2012.05.12 06:37:23
@Stephanus Nugator: Megkaptam a könyvet, még egyszer nagyon szépen köszönöm! Nagyon szép kiadás, veretes tartalommal!
Boldogságom határtalan! :)