Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varosilany

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Renátát A tinderen ismertem meg és folyamatosan cikiztem, hogy mennyi tetkója van, azaz mennyire le van varrva. Kétértelmű mondatok humorba csomagolva, ő pedig vette a lapot. Tényleg sok tetoválása volt, az egyik lába bokájától felfelé egészen a comb tetejéig ilyen színes tetkókkal volt tele. A háta…..
A sorozatrandizó Zavaros csaj 2018.04.30 07:12:13
Szandrát tinderen ismertem meg, és könnyed beszélgetésbe elegyedtünk a borokról. Mennyi nő imádja a bort, őrület. A szőlőlé után FB-n beszélgettünk tovább az egyetemekről és az itthoni oktatási rendszerről. Mivel ő egyetemista volt még (22 éves), így jött szóba ez a téma. Magas, szép arcú lány volt,…..
varosilany 2018.05.02 11:12:28
@whoamiohmy: Teljesen igazat adok, én is voltam ilyen kapcsolatban és ahogy megpróbáltam továbblépni (nem csak lelkileg használni az új férfit) rendesen bűntudatot éreztem, úristen most megcsaltam....tisztára nem normális dolog, de valahogy ilyen hülyén voltam programozva :D mondjuk én abba a hibába is estem, hogy barátság extrákkal-ból nálam szerelem lett, nyilván másik oldalról nem, ezért szerettem volna továbblépni. Én ebbe a kapcsolatba sérültem annyira, hogy tipikusan akiket szidnak az én voltam...kell a jó?nem!...kell a rossz?két kézzel...bármilyen pasi jöhetett velem szembe, vagy akart megismerni, ha a "barát" írt, nem érdekelt senki és semmi...hozzátartozik kb párként viselkedtünk, nem csak szexeltünk, hanem programokat csináltunk, mozi, buli stb...ez két évig tartott...szóval ezt teljesen eltudom képzelni, szeretne túllépni esetleg a csajszi és próbálkozik tinderrel, de bűntudatot érzett, hogy megcsalja az exét. És azt is hogy valami nincs rendben...én beismerem, ebben a helyzetben nálam se volt minden rendben :D
A sorozatrandizó Szexrandi teszt 2018.01.15 06:17:48
Teszteltem már néhány ismerkedős oldalt/eseményt a…..
varosilany 2018.01.23 15:14:36
@Ethan Wolf: Igen, találkoztunk előtte, de nem randiztunk, az utcán felcsillant a szemem, mikor megláttam, majd ugyanez volt fordítva és csodák csodájára odajött....na ez nálam már egy plusz pont volt, mert szeretem, ha valaki elég bátor, hogy odajöjjön :) aztán beszélgettünk, de nekem mennem kellett és felkeresett, de még se randi se konkrétum nem volt megbeszélve. majd kb. 2. - 3. alkalommal érkezett a farokkép. Nekem élőbe nagyon bejött külsőleg is, és jót beszéltünk ameddig tartott :) És kb két mp alatt rájöttem nagyon bejön :D...a farokképpel kb nálam lesüllyedt a mínusz 10 alá :) még az, hogy bejött, meg odajött ez sem segített rajta. Mármint egyértelmű miért küldte nekem és nem azért zavart, mert csak dugni akart volna (azt is le tudom pattintani)...hanem maga az hogy ha látom egyből mindenét, nincs amiért érdekeljen :) nem mozgatja meg a fantáziám, nem tudom pontosan megfogalmazni mire gondolok...de kb kiröhögtem (nem adottságok miatt), hogy már a pasik is idejutottak? és valószínűleg azért küldte mert más csajnál már bejött. onnantól kezdve nem foglalkoztam vele. persze ő próbálkozott még pár napig a "soha nem voltam ilyen kitartó egy nőnél se" dumával, de már mondhatott bármit, szimplán nem reagáltam. Mivel nem értette meg.... A félmeztelen képnél is én már elmondtam engem ez nem mozgat meg, sőt még taszít is, ennek ellenére küldte a farokképet. lehet gondolta akkor majd biztos ráugrok :) Ezek után eléggé elgondolkodtam, hogy én vagyok rosszul összerakva, mert tuti másnak ez bejön és azért próbálkoznak vele :D
A sorozatrandizó Ribancok 2017.11.20 09:38:45
Több különböző poszt alatt a hozzászólásokban már érintettem a témát, de gondoltam jobb, ha összegyúrom egy posztba. Azzal kezdem, hogy nem tetszik a szónak a jelentése, vagyis inkább az nem tetszik, akikre használják. Eleve mit is jelent a ribanc? Miért ribancoznak le valakit? Azért mert sok…..
Mióta elindítottam ezt a blogot, sok mindent tanultam. Kaptam ötleteket, linkeket és kiderült, hogy létezik a csajozásnak komolyabb ága is, ez a PUA (puck up artist). Belemélyedtem és meglepődtem, hogy mennyi mindenre már réges-rég rájöttek nálam sokkal tapasztaltabb férfiak. Nem áll szándékomban…..
Nem egy megszokott poszt, csak gondoltam kiírom magamból, ami a napokban történt. Beszélgettem pár csajjal online, és a többségnél előjött pár mondat után a kérdés: Milyen magas vagy?  Nem vagyok egy égimeszelő, de alacsony sem. Alulról nyalom a 180-at. Megírom milyen magas vagyok és az addig jól…..
varosilany 2017.08.31 13:43:57
@claire85: Teljesen jogos...de nehogy megbántsd őket a farokméretükkel...tudod azon nem tudnak változtatni és degradáló,...de egy nő 65 kg felett nem nő...azért én nem vagyok sem dagadt sem kövér mégis 65 kg felett vagyok...de akkor ezek szerint nem vagyok nő :D :D basszus az elmúlt 30 évem hazugság :O :O :O akkor mi vagyok??????
varosilany 2017.08.31 21:14:42
@erkölcsi hulla: az mar tutti ;)
varosilany 2017.09.01 07:49:35
@merlen: Pontosan :)
A sorozatrandizó Kövér vagy sem 2017.02.22 08:36:27
Egyik távolabbi kolleganőmmel kezdtem el levelezni, eleinte céges ügyben, de mivel kacérkodott és flörtölt velem, ezért felvettem a kesztyűt. :P Gyorsan átmentünk Facebook-ra és ott beszélgettünk tovább. Rövidesen telefonon is beszéltünk, az e-mail aláírásainkból tudtuk a másik számát, de azok céges…..
varosilany 2017.08.08 11:46:44
@The Cortez: Mert akkor nem a "személyiségem" érdekel, hogy azt mutassam meg. Kb. egyszer vagy kétszer játszottam ezt be. Ki is derült fordítva is hogy inkább megfektetni akartak...persze nem mentem bele...nem vagyok én olyan fajta :)
varosilany 2017.08.18 08:42:19
@The Cortez: hát lehet nem jól fogalmazok, de nem baj, nem magyarázkodok, értsd félre még jobban nyugodtan :D
Az hogy az írásomból úgy tűnt az is előfordulhat, én tudom milyen vagyok. Ha meg úgy tűnt akkor gondold azt ;)
varosilany 2017.08.18 16:12:28
@The Cortez: miért én vadásszak? :O
A sorozatrandizó A mai nők 2017.07.10 18:42:33
Egy rövid történet, elég friss. Barátzónában tartok (illetve az Ő szemszögükből, én vagyok az Ő barátzónájukban) három lányt. Hogy ennek, mi értelme azt elolvashatjátok itt. Előtte ők nem ismerték egymást, én szerveztem össze, hogy így négyen menjünk bulizni. Úgy döntöttünk előtte kicsit…..
varosilany 2017.07.12 09:38:48
@Kulics: benne van, hogy nem tetszettem, de az este folyamán még 2x bepróbálkozott :D ha sehogy se tetszem akkor ez már minek volt? De amúgy én is ugrottam már be olyanba, ahol a pasi olyan jó "színész" volt, hogy azt hittem minden happy. Tök boldog voltam és őt is annak láttam, nagyon jól megvoltunk. Aztán lebukott és kiderült már régóta kacsingatott félre, de a sex miatt nem akart hamar eldobni...a biztos luk :D...pedig azt hittem engem sose tud majd senki megvezetni...és igen én sem éreztem, hogy nem működik...más kapcsolatban egyértelműen éreztem..
varosilany 2017.07.12 09:59:05
@claire85: Van benne valami :) de akkor rossz ajtón kopogtatott :D Nekem akármennyire tetszik egy pasi és még ha nem is ismerem a párját szándékosan sose rondítanék bele...lehet nem miattam nem működik, de a legkisebb esélyét se akarnám, hogy miattam bántódik meg valaki...mással csinálja az nem érdekel :)
varosilany 2017.07.12 11:50:07
@Wildschwein: Hát itt ebben a történetben nem lenne női összetartás :D tuti le kellene pontozni őket :D a valóság és az elmesélt sztori különbségét :D
Mintha ezt nem tudtuk volna eddig. :) Persze a Szex és New York sorozat óta nagy divat itthon is nők körében a szingliskedés, ami nem is gond. Az viszont már gond, hogy a férfiakkal szemben az elvárásaik irdatlan magasak. Mondhatnám, hogy böki az oldalam, hogy vannak nők, akik számára nem ütöm meg a…..
varosilany 2017.06.30 10:27:19
@claire85: Én az erőszak részére már csak azért sem reagáltam, mert szintén eléggé betalált (közeli) és nem tűrte volna a rendszer amiket írtam volna "ennek az orvosnak". Amúgy ha ilyen a való életben is, akkor csodálom, hogy csak papuccsal verik. Rossz látni, mikor ennyire betámadnak valakit, de én azt mondom nagyon jól álltad a sarat. És legalább van 1-2 kivétel is azért jó látni.
varosilany 2017.06.30 11:50:15
@erkölcsi hulla: Véleményt írhatok? Köszi majd legközelebb engedélyt kérek tőled....
varosilany 2017.07.02 22:47:41
@Ethan Wolf: szerintem adta az "elérhetetlent" és te meg hagytad és most fől a levébe :) bár én ezért még senkit nem "égetnék" meg :P
A sorozatrandizó Az amerikai 2017.06.19 18:34:16
Megint nem tartottam be a saját szabályomat és ennek ittam meg a levél. Ha egy nőről csak arcképek vannak fent, akkor kár vele foglalkozni. Esélyes, hogy kövér. Nekem nem jönnek be, így nem szeretnék randizni velük. Erről megint csak az jut eszembe, hogy ha kövér a csaj, akkor miért trükközik?…..
A sorozatrandizó Menhely randi 2017.06.07 08:52:34
Kutya nélkül nem sok értelme van az életnek. Mindig volt mellettem egy eb, amióta az eszemet tudom. Kivéve a mostani időszakot (belváros, estig meló), de 5-7 év múlva kertes házban tervezek lakni és akkor az első dolgom lesz örökbefogadni 2-3 kutyát. Amúgy 3 éve mégvolt kutyám, volt (vagy ha nem,…..
A sorozatrandizó Piszkos anyagiak 2017.04.26 08:58:31
  Ez a poszt most masszívan anyagi oldalról közelíti meg a puncivadászatot. Tegyük fel, hogy emberünk nem keres komoly kapcsolatot, nem kell neki társ, de mivel férfi, vannak igényei. A maszturbálás nem az igazi, időnként szükség van rendes szexre is. Gyorsra, egyszerűre. Mondjuk ki, egészségügyi…..
varosilany 2017.04.27 15:11:37
@claire85: Teljes mértékig szívemből szólt, amit írtál :) ;) az utolsó bekezdésed is teljes mértékig igaz...
varosilany 2017.05.02 11:54:13
@Krisz101: nyilván te meg előtte nem olvastál :D ....nem kizárólag pénzköltésről írtam...(érzelmi, időbeli...stb)
varosilany 2017.05.29 13:17:41
@icipicicsipa: Köszönöm a becenevet, de gyűlölöm, ha drágaságnak hívnak. Eléggé lekezelő számomra :) ;)
Tudjuk, hogy milyen fontos a nőkkel való kommunikáció során a testbeszéd, mimika, illetve a szavak megfelelő használata. Külön tanítani lehetne, hogyan érdemes fogalmazni írásban, vagy szóban. Nem is akarok ebbe mélyebben belemenni, inkább egy szót szeretnék kivesézni.  Mondhatnánk, hogy na bumm,…..
varosilany 2017.05.17 12:24:35
Aha
varosilany 2017.05.17 15:23:45
@Slepy: nekem mindkettő ilyen. csupán ezért írtam le...kinek a pap kinek a paplan...
Ha én mérges vagyok valakire, akkor én pl az "oké"-t használom, ha érdektelen valaki akkor az "aha" és az "értem"
Gabriellával kollégák vagyunk, ugyanannál a cégnél dolgozik, ahol én is, de helyileg nem ugyanott (ő sem, mint ahogy anno pár másik hódításom sem), így nem érvényes a házinyulas szabály (pedig jobb lenne betartani). A céges belső rendszeren kezdtünk csevegni, de álcázva, hogy ha egy harmadik fél is…..
varosilany 2017.05.12 11:16:40
@whoamiohmy: a libidót személy szerint cáfolnám :) én ahogy a ti szavaitokkal élve öregszem (épp 30)...eljutottam arra a szintre, amire 22 évesen sem...növekvő libidó nem csökkenő ;) szerencsére megtaláltam rá a partnert...viszont tényleg pasifüggő ki mennyire jó a szexben szopásban stb...két hosszú kapcsolat alatt egyenesen utáltam már szexelni a párommal, az a lapos tilitoli, aztán már annyira untam hogy jöttek tőlem a fáj a fejem stb dumák és inkább megoldottam magamnak mint félreléptem volna (ez elég gáz, de hűséges típus vagyok) "elrontottak" (pl. sose néztem cumi közbe a pasi szemébe mert ez miatt az egyik pasim többször lekurvázott és ezt utána sose tettem, már "visszaváltoztam"....igen szar kapcsolatokba éltem és igen én voltam a hülye:) )...de most már tudom miért..partnert találtam aki kimerte mondani nekem mi nem jó, de inkább a nyitottság részével voltak gondjaim mint "technikával"..és nem mondhatni hogy magára formált volna...és ezért mindig hálás vagyok és nem sérültem be soha...építő kritika sose rossz...a vágy és adottság megvolt bennem, csak nem volt kin kamatoztatni.
Az már feltűnt, hogy akik gyerekekkel foglalkoznak, azok a nők perverzebbek, mint a többiek? A legprűdebbek pedig a számokkal foglalkozó nők: könyvelők, számvitelesek, pénzügyesek...
varosilany 2017.03.16 11:48:30
@Ethan Wolf: a szexbajnok lányok mitől problémásabbak? erre kíváncsi lennék :) teljesen őszintén te hogy látod általánosságba? :)
varosilany 2017.03.17 13:14:40
@Ethan Wolf: nyilvan nem tudok magamrol nyilatkozni...de meg nem jelenti azt valaki sok pasival volt..ha sok pasival volt valaki az se jelenti azt valaki jo az agyban..ismerek olyat aki rengeteg pasival volt koztuk par ismerosommel is es konkretan egy faronk a csaj..aki eszmeletlen fiatal...elfekszik es neki eleg annyi hogy jol nez ki a tobbit tegye a pasi...szoval ez ismet egy altalanositas. Nyilvan magamrol nem mondok semmit mert ezt en nem mondhatom meg magamrol milyen vagyok...de en teljesen odafigyelek a masikra es szeretem en is a mocskosat is...de akivel voltam nem hitte el hogy annyira keves pasival voltam..szerintem ez hozzaallas kerdese is...ugyanez forditva..ha egy pasi onzo akkor mar nem jo az agyba...vagy elfekszik es varja hogy mindent te csinalj az sem..az mar lephet is le ;) en azt mondom lehet par pasitol is tanulni ha a pasi jo...en voltam monoton kapcsolatban onnan semmit nem lehet sooot mar azt hittem magamrol utalom a szexet...azt mondjak csak meg kell talalni a megfelelo partnert es a no is maskepp all a dolgokhoz..
Miután kiveséztem, hogyan is működik a párválasztás:  http://sorozatrandizo.blog.hu/2017/02/01/a_parvalasztas_illuzioja azaz megvolt az alapozás, nézzünk egy ehhez kapcsolódó eszmefuttatást. A nőknek az életben három nagy ellensége van: az idő, a remény és az önérzetük...
varosilany 2017.03.04 09:49:44
@Ethan Wolf: Hát ez csak saját "tapasztalat". Két verzió van nálam...az első aki kb 3 perc után olyan bókokat mond és nem erőszakosan de nyomul. Bókok alatt értem az "eszméletlen szexi kisugárzásod van...gondolom minden pasi rádmozdul...3 perc beszélgetés után a de jó veled beszélgetni, nem ismételnénk meg egy vacsora mellett?..." ez csak a legutóbbiakból pár példa...és eddig mindig bejött a megérzésem..ha valaki többet akart tőlem, sose "nyomult" ilyen gyorsan..nem ilyen bókokkal jött...a másik része meg annyi ilyennel találkoztam hogy már az elején tudom...erre nem tudok pontos magyarázatot adni de ránézek megszólal és két perc után levágom és itt jön nálam a vagy belemegyek vagy nem...általában nem, viszont ha belemegyek akkor játszom a naivat akit teljesen levettek a lábáról :P engem ha érdekel egy pasi akkor sose engedek első alkalommal. Ha nem érdekel és csak kalandot látok benne akkor "teljesenelcsábulokazoktóladumáktólnaivan" nő leszek. Tudom valami nagyvilági nő praktikákra és jellemleírásokra gondoltál de nálam nincs ilyen...mondjuk azt megérzés?...egy pasi tudott teljesen behálozni de ő tényleg jól csinálta..sokat tanultam abból is..de a védelmére szóljon kapcsolat lett belőle majd azóta is barátság :) (fiatalabb nálam. Engem valamiért a fiatalabbak találnak meg. De azért kíváncsi lennék ha valahogy összefutnánk és nem tudom te vagy neked sikerülne-e? :P
varosilany 2017.03.04 12:35:47
@Ethan Wolf: mert mindjárt 30 vagyok :D :D de tényleg kíváncsivá tettél ;)
varosilany 2017.03.06 12:03:51
@Krisz101: Kedvenc jelenetem :D És tökre igaz :D
A sorozatrandizó Szülinapi poszt 2016.11.07 12:22:50
A blog egy éves születésnapja alkalmából, egy különleges poszttal készültem. Az eset egész friss, alig pár hete történt. Azzal kísérleteztem, hogy randi és előzetes találkozó nélkül rávegyek egy nőt, hogy jöjjön át hozzám és szexeljünk. Elég sok nővel ismerkedtem, jártam, szexeltem, randiztam és…..
varosilany 2016.11.11 08:03:42
Én egy ismerősöm barátjával mentem a nyáron "randizni". Jól szituált, jóképű normális pasinak ismertem meg, gyönyörű szemekkel. Egy termálfürdőbe mentünk, én naivan gondoltam miért ne..mivel "ismerős" és nyilvános hely is gondoltam úgysem lesz probléma. Értem jött, végig úriember volt, amíg a vízbe nem értünk, ahol 10 perc után megkérdezte nem-e elégíteném ki lábbal ott a helyszínen? majd ezt negyed óránként feltette ismét. Cuccaim nála voltak a kocsiba, elég érdekes lett volna fürdőruhába "elmenekülnöm". Ezért még jött 3 óra folyamatos terelés, szerencsémre mivel "ismerős" volt így nem erőszakoskodott, még egyszer hazafele bepróbálkozott, félrehúzódva egy földes útra (ott beparáztam) ahol is elővette, nem-e játszadoznék el vele? Kérdeztem eddig nem volt egyértelmű a hozzáállásom? Mire lazán beközölte eddig sose mondott neki senki nemet. Nem az én vagy ő lakásán voltunk, mégis hónapokig nem mertem senkinek igent mondani egy randira. Nem tartom magam egy prűd nőnek, de ez első alkalommal sokkolt (úgy gondolom egy kapcsolatba bármi beleférhet, de nem egy vadidegennel). Nyilván ha fürdőbe visz randizni nem élete párját keresi, én meg elmentem, de ez elég sokkoló volt számomra. Utána kétszer zaklatott telefonon még (amit nem értettem, mert ha senki nem mond neki nemet miért olyat hív aki hozzá se ért). Még jó hogy nem ez volt életem első randija, különben lehet sose mennék már el senkivel :)
varosilany 2016.11.14 16:40:08
@Ethan Wolf: igen sajnos utolagosan mar en is tudom mit hogy kellett volna ott viszont nem jutott eszembe semmi csak "panik" jott ram es kerestem ismeros arcokat hatha valakit ismerek. Felreerteni nem ertettem felre semmit. Elso fel oraba ketszer nyomta a labamhoz. Akkor ertette a nemet. Majd mikor ezekre egyertelmuen nemet mondtam akkor jott a kerdes "legalabb kiverhetem a labadra?" Ha ezt nekem valaki elmeseli en el se hinnem hogy ilyen van. Mondjuk mikor levettem cipom es papucs kerult ram folyamat a labfejem nezte de meg se fordult volna a fejembe hogy labfetisiszta lenne esetleg. Azota ovatosabb vagyok csak ilyen meg nem volt nalam es ismerosok kozott sem. Ismerosok is lecsesztek miert nem telefonaltam jojjenek ertem...ebbe nagyot hibaztam de szerencsemre sikeresen hazaertem. Egy nagy bogessel lerendeztem mert akkor tudatosult bennem mi tortent es mi tortenhetett volna...
A sorozatrandizó Gyúrós Szilvi 2016.10.11 12:28:46
Harminc vagy afeletti szingli nővel kár kezdeni, ezeknél valami nem működik rendesen. Már nem ez az első, mikor olyan elvárásokba futok bele, hogy csak nézek, hogy ez a nő komolyan gondolja? Hogy az a pasi, akit leírt, az majd vele fog kikezdeni? Ezek a nők olyan férfira vágynak, akik a…..
Felmerészkedtem egy olyan oldalra, ahol kifejezetten szexpartnert keresnek az emberek (nem prostikat). Ilyen helyen nehéz beszélgetést kezdeményezni, mert a legtöbb ember olyan képeket tölt fel, amiken valamelyik intim testrésze látszódik közelről. Most erre, mit tudsz írni? Szép a melled? :D…..
varosilany 2016.09.16 07:32:28
@Ethan Wolf: Ohh hát akkor így már érthető :) ettől függetlenül is mindig olvasom :) Nő létemre is van ami megmosolyogtat :)
varosilany 2016.09.19 14:09:55
@Ethan Wolf: A munkahelyemen 3 nő is olvas :) Ráleltem a blogodra, azóta ők is olvasnak lelkesen :)
varosilany 2016.09.20 08:09:10
@Ethan Wolf: Elképzelhetőnek tartom :D :D 1-2 történeten jót tudok derülni, hogy a nők se százasok :D
Egy barátom, akinek nincs nagy szerencséje a párválasztásban, megkérdezte, hogy szerintem, hol érdemes olyan nőket keresni, akikkel egy egyenlőségen alapuló, hagyományos, boldog párkapcsolat kialakítható? A srác itt Pesten belefutott már mindenféle nőbe, de a kapcsolatainak a vége hasonló: a nők…..