Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ibizavida

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illetve nem is olyan új, mert már tavaly is látni lehetett festett arcú, vállú embereket, főleg San Antonioban, a "bulivárosban". Akkor még azt hittük ez csak buli része, például csak így lehet belépni egy diszkóba...Hát nem, most már világos ez egy új hóbort, és mivel…..
Igen, mert Ibizán ilyen is van, igazi vidéki hangulat. A sziget belsejébe minden másnap lemegyünk - le, mert jelen pillanatban, hegyes-völgyes részen lakunk - a helyi őstermelőkhöz. Kész rituáléja ez már a mi kis életünknek, beültetem a babát a babaülésbe és tudom néhány perc…..
Korábban többször olyan érzésem volt, nem véletlen, hogy a repülőgépek Ibizáról indulva jó nagy ívben, Formentera szigete felett fordulnak meg. Persze biztos csak az én fantáziám, hogy ez egy fajta marketing, de nálam megtette hatását. Fentről látni,…..
Hányszor hallottam már ezt a mondatot az elmúlt években és nem csak otthon, hanem akár repülőtéren, például Barcelonában élő magyarok szájából is. Azonban ahogy a gólyás gyerekdal szól „messzire szállnak napsütötte délnek, övék az egész világ, mégis visszatérnek”,…..
 Ibizára készülsz nyaralni? Egy kis útmutató az elmúlt 5 év tapasztalata alapján:Ibizai utunkat tervezve, már a szállásfoglaláskor észrevehetjük, hogy a legolcsóbb szállások a sziget nyugati oldalán lévő San Antonio városában vagy környékén vannak. Az oka…..
utazzunk Ibiza 2012.03.24 17:22:00
    Ryanair   Budapest (BUD)   Venice (TSF) 5 May 14:35  5 May 16:05 5.05EUR   Ryanair   Venice  (TSF)   Ibiza (IBZ) 5 May 19:30  5 May 21:30 5.00EUR   Ryanair   Ibiza (IBZ)   Milan (BGY) 8…..
Mi az, amit feleslegesen teszünk be, ha egy néhány hónapos csecsemővel üdülünk pl. Ibizán vagy Palma de Mallorcán és mi az, ami nehezen beszerezhető vagy nagyon drága? Az 1 hetes üdülésnél a jól megszokott pelenkája nem foglal sok helyet, de babavizet,…..
Ibizát, vagy katalánul Eivissa-t kétségtelenül a "bulisziget" elnevezéssel, illetve a hippy-érzéssel kötjük össze, de aki Ibizán él - főleg, ha családdal - , annak már mást is jelent a sziget. Már áprilisban megjelentek a plakátok a legnagyobb helyek májusi…..