Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ricsi a horgász

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
// A hosszú, fagyos téli hónapok után hirtelen, egyik napról a másikra beköszöntött a tavasz plusz húsz – huszonöt fokos napsütéses időjárással. Mint minden évben, idén is Agostányon kezdtük az évet apámmal egy szezonnyitó pontyozás alkalmával. A zord időszakban…..
Ricsi a horgász 2012.05.14 16:24:04
@Csongor C&R: Szia! Nagyon köszönöm hogy írtál!
Most pénteken sikerült talán a legjobb 24 órámat eltöltenem ezen a csodás tavon.(
@Bogyo_bacsi: munka miatt csak most sikerült írnom :S)
Próbálgattam egy bottal különféle bojlikat,egy madáreledeles,kicsit gyümölcsösebb hozta a legjobb eredményt,és a másik botomon,a már jól bevált 2 db 20-as pelletel csaliztam.Mindkét szerelékre kis pva hálós csomagokat akasztottam pár szem pellettel,és szárazra törölt erjesztett szemessel.Új Spro botjaim első bevetésükön elég jól vizsgáztak,talán akkorákat dobtam,mint még soha.Több 10 kiló feletti ponttyal,rengeteg kisebbel,és 1 kis amurral ajándékozott meg a tó.A legnagyobb halam egy 14 kilós spanyol pikkelyes ponty volt.Nagy meglepetésemre sikerült a pellettel 4 darab harcsát is fognom 2-6 kilós súlyban.
Üdv!
Ricsi
Ricsi a horgász 2012.05.14 18:19:37
Szia @Bogyo_bacsi: ! Köszi szépen!A gátról horgásztam.Jövő csütörtök?Köszönöm meghívásod,még sajnos kell pár nap hogy tudjak erre válaszolni,suli mellett éjjel van munka majdnem minden hétköznap,szóval még sajnos nem tudom.Írok ha kiderül mi lesz,de én nagyon örülnék neki :)
Üdv!

Ricsi