Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem a szőke

51 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
buona sera Viszony 2017.08.24 09:51:23
Van ugye a viszony.hu oldal, de sok más helyen is keresik egymást házasságban élő felek, hogy kissé feldobják a kötelező kűröket. Vagy ki tudja miért? Nincsen ezzel semmi bajom. Egy szegedi út során, a vonaton egy 74 éves hölgy biztatott rá, hogy ne foglalkozzak én a másik fél helyzetével, ha meg…..
buona sera Magára hagytam 2017.07.19 11:18:45
Magamra maradtam, magára hagytam az oldalam. Biztosan ti is voltatok így, hogy teljesen reménytelennek éreztétek a helyzetet. Esetemben a párkeresés kudarca mellett a hivatali packázások is betonba döngöltek. Jó nem mondom, hogy nem lájkoltak, néhányan írtak is, de lényegében mind csak…..
Megyek az aluljáróban, megfogadtam, hogy nem veszek többet rétest, erről is le kell állni, mint a csokoládéról. Majd odakanyarodok a pulthoz és már bele is haraptam.  Holnap,  holnap már tényleg nem ezzel kezdem a reggelt, hiszen diétázom. Este a közértnél megállok a citromos nápolyi mellett.…..
buona sera Húspiac 2017.06.13 21:24:57
Ha az ember kiteszi magát a húspiacra, és leírja a véleményét a neten, akkor ne legyen érzékeny. Sajna az vagyok...
"Igaz egy tízessel több vagyok, mint akit keresel, de a feltett régi képeid miatt azt gondolom egy két estét eltöltenék veled." Először is, ha már, akkor régi képeid ellenére. De hát a képeim nem régiek, és nem tudok mit kezdeni a korcsoportnál egy tízessel idősebbel. Pláne a kegyesen felajánlott…..
nem a szőke 2017.06.12 11:21:42
@Drednaught:
Kezdjük ott, hogy nem kell a Nagymama beszólás.
Amúgy meg egy nagyképű - és ahogy, így elnézem a kommentelővel hasonló módon szocializálódott - férfiúi fensőbbségétől eltelt pasi gyakoroljon kegyet ott, ahol erre fogékony talajra lel.
Az ellenére a helyes, ugyanis ő azt feltételezi, hogy sokkal szarabbul nézek ki, és ennek ellenére töltene el velem egy két estét.
Végezetül, meg szerencsére nem kell aggódnom azon, hogy a fiatal szeretők, hogyan élik meg a helyzetet és egyelőre csak az a gondom, hogy miként hajtsam el őket, ugyanis, nem szokásom a folyamatos csere.
nem a szőke 2017.06.12 11:29:24
@Awkward Avoidance Viking:
Belőlem nem a sértettség süt, inkább a csodálkozás, hogy a férfitársadalom online társkeresői még mindig itt tartanak.
Másrészt örülök a helyesírási-, stilisztikai elemzésnek, abszolút sikerült a lényeget megragadnod vele, nevezetesen, hogy te magad is sértve érzed magad, hogy hogyan is mer egy - a másik posztoló szerint - nagymami lesajnálni egy hozzá leereszkedő, magát a teremtés koronájának tartó pasit.
Hát így.
nem a szőke 2017.06.12 16:14:04
@Drednaught:
Maradjunk annyiban, hogy én a nekem levélirót, de még a kommentelőt sem küldtem el a fenébe, dehonesztáló megjegyzéseket nem tettem.
Ezért a vénasszony megszóltás nem engem minősit, ahogyan a hozzászólásod egyéb része sem.
Emellett furcsának találom, hogy miért is érdekelnek egy vénasszony gondolatai, mit is keresel ezen az oldalon? A nyelvhelyességról - amiálltólag szintén a koromra utal, - legyen elég annyi, hogy egy mai huszonéves nő levelével kicsit több gond lenne, mert lehet hogy a helyesirás ellenőrzés funkciót rutinból használná, de az nem önmagában még nem segit a nyelvhasználaton.
A posztban jelzett férfi és a fent megfogalmazott hozzáállás éppen azt a női szerepkör elvárást mutatja, ami nekem nem tetszik és nem kivagyiság, hanem ennek elutasitása az, amiról a bejegyzés szólt.
Egyébként pedig nem kell, hogy egy véleményen legyünk.
buona sera Biztatásul 2017.06.07 19:02:17
Bárhol nőhet virág, bárhol megszülethet a remény.(Kép: 5oopx.com/pinterest)..
Milyen primitív vagy, írta két napja egy hatvanas férfi. Előtte bejelölt, hogy tetszem neki, és talán két szót is üzent. Egész napos konferencián voltam, a szünetben - rossz szokás - ránéztem a telefonomra, de nagyon sok üzenet volt így végig sem olvastam őket, nem hogy válaszoltam volna. Gondoltam…..
buona sera Csak egy újabb strigula 2017.05.31 17:50:20
Csak egy újabb strigula volt a tegnap este is. Sajnos ma már csaknem minden találkozástól a megoldást várom, hogy igen, végre kicsit több lesz. Szar napjaim vannak, valahogy minden nehezen alakul. Igaz, nem normális négy ingatlan ügyeit intézni egyszerre, tök egyedül, már ha az ember nem…..
Nyolc éve engem is elért az amerikai álom....  egyik napról a másikra pszichológusom lett, és hetente terápiára jártam. Néhány év és már nem üvöltöttem fejhangon, ha hazaérve megint csatatér fogadott, holott reggel még mindent rendben hagytam. Azután ez elmúlt, nem mintha változott a helyzet, de…..
A kurvával sosem csókolóznakÚgy tűnik az egészségügyi kapcsolatnak sem sajátja. Mondhatjuk csak a puszta aktus.De a legjobb aktust is feledteti egy igazi ölelés. Illúzió, hogy mindkettő lehet?Pár napja egy webináriumon a nőket és a pasik működését saját állítása szerint kitűnően ismerő előadó a sok…..
Szeretem az érett prostit – írta kis mosi fejjel. Tudom, tréfának szánta, együtt kell hallani/olvasni azzal, hogy korom ellenére nagyon is szexi vagyok. De mégis. Úgy voltam most vele, mint Cirano, én mondhatom magamról, hogy úgy jön hozzám mintha egy koros kurvához menne. De hogy jön ő ahhoz, hogy…..
Hello kedves… mi újság…ne aludj… próbálkozott Gaba szombat éjjel, de már aludtam.   - Szia, mi a helyzet? Jelentkezett Marko. Szívesen felajánlom a társaságom, ha unalmas lenne egyedül. - Tudod, van egy barátom hét hónapja, igaz ő is fiatal. - Na a mázlista - De azért jól esik, hogy…..
nem a szőke 2017.05.17 14:21:30
@zpetal: Mostanában sajnos, vagy szerencsére ritkábban vagyok fent. A magasztos szöveg nála nem szükséges feltétel, ha a cél, az, amit írsz. Éppen ezért érthetetlen.
buona sera Hiúság 2017.05.07 20:53:29
Igen, azt hiszem elsősorban a hiúságomat bántja, hogy látszólag jó vagyok neki, de mégsem  találkozunk lassan 10 hónapja. Persze szeretném megérteni is, hogy akkor minek ír alkalmanként kedves leveleket, miért nem hagyja abba, Talán jó érzést jelenthet, hogy van valahol egy (egy?) nő, aki ugrik, ha…..
buona sera Nem zavarom? 2017.05.07 20:30:39
Jó estét. Nem zavarom? Helyzet jelentést kérek. Jó pár hét eltelt, mióta nem jelentkezett – jó, volt közben egy "boldog nyulat" – persze, az nem érvényes, mert a nyúl felénk sose jár, de lényegében hosszú idő óta nem beszéltünk. Időközben sikerült törölnöm a képeit. Lejelentkeztem az oldalról is.…..
lldi szerint a szerencsétleneket vonzom. Lehet benne valami, de akkor ez családi vonás. Már anyám is pártfogolta a hajléktalanná vált, húgommal egyidős srácot.. Laci évekig járt hozzá, néha pénzért, de legtöbbször csak emberi szóért. A lányom első pasijai gyakorlatilag mind árvák voltak, épp csak…..
Ha valaki megfogná a kezem... hallgatom a régi dalt most Kulka Jánostól.  Igen, ha valaki megfogná a kezem. Ez az a boldogság, ami másnak esetleg természetes, és amire oly régóta várok.  Fél éve, Erzsi azt mondta képzeljem el az életem, egy boldog párkapcsolatban. És - mint már mondtam - a…..
buona sera Erény 2017.03.30 12:13:44
Egy titka van az erény megőrzésének nem tenni meg az első ballépést. Az elsőt meg nem tenni nagyon könnyű; a másodikat meg nem tenni már nagyon nehéz; a harmadikat meg nem tenni már lehetetlen. És azután jön a többi. Írta ezt Jókai Mór egy olyan világban, amikor a lányok még a házasságig…..
Nem értem, hogy egy normális, boldog kapcsolat miért elérhetetlen álom némelyeknek. Amikor Erzsi azt mondta, képzeljem el magunkat boldog pillanatokban  (magam és azt, aki ugye még nincs), rájöttem, hogy annyira nem volt részem ebben, hogy elképzelni sem tudom. Csak odáig jutottam el, hogy valaki,…..
buona sera Hol vannak a királyfiak 2017.03.17 11:56:19
"Mindenki arról álmodik, hogy egy napon belép egy férfi, aki meglátja bennünk az igazi nőt, az érzéki asszonyt, a hűséges társat, a megértő barátnőt. (Paulo Coelho: Tizenegy perc ) Ő mondta még az első napon: "királyfi nem létezik, a királynő se, tökéletes nincs, de megfelelő lehetséges." Olyan…..
buona sera Péter harmadszor is, 2017.03.17 11:37:27
Hát jó, mindenre a pasik sem emlékezhetnek, a felejtős nőkre meg végképp. De akkor mégis mi fogja meg őket, miért jelentkeznek újra. Péter, a látszólag álom pasi, aki ugye nyolc hónap után újra jelentkezett, majd  megkérdezte és én bizony megírtam, hogy  milyen emlékeim vannak róla. Ezután  törölte…..
Az egyik társkereső oldalon egy hónappal ezelőtt, kaptam egy levelet. Éppen nem voltam túlságosan topon, így kicsit feldobtak a szokásos "SZIA NAGYON CSINI VAGY,HA VAN SKYPED FELHIVLAK SZIA" beköszönéstől eltérő sorok:  "Szia !Szép csodás napot kívánok!Ritkán vagyok itt igazán semmit nem tudok hogy…..
Na jó, persze azért nem a szex a legfontosabb. Ha ez lenne, hagynám az egész keresgélést, és nyugodtan hátradőlnék. De, lássuk be, nem az altestem iránt érdeklődőket keresem, sokkal inkább azt, akit esetleg a érdekelnek a gondolataim. Bár, jól emlékszem még arra a hozzászólásra, melyben egy férfi…..
Úgy indult a hét, hogy a nemrégiben feltűnt delikvenssel megejtjük az első találkozást, és a nyak tesztet.  Némi várakozással néztem a dolog elé, hiszen csaknem a megcélzott korcsoportba tartozott. Mégis, valahogy nem volt kedvem az egészhez. Megint elindítani valamit, remélni, hogy többet ad, mint…..
nem a szőke 2017.02.13 21:15:48
Mi tagadás nagyon rossz fényképarcom van, és csak elvétve készül számomra is elfogadható kép.  Egy alkalommal a céges fotózás képeit nézve az informatikai igazgató meg is jegyezte, hogy "életben nem vagy ennyire ronda" Persze, mondhatná bárki, hogy ne a legszebb arcunkat próbáljuk mutatni. Hát…..
buona sera Kucorodok 2017.02.04 15:19:32
É: Megint kucorodok. Ez a gyermeki összehúzódás - már, hogy ne lássák a mellem, meg ilyesmi - szerintem onnan van, hogy hatéves koromban majdnem megerőszakoltak a lépcsőházban. csak "szerencsém volt", az utolsó pillanatban észrevette valaki. Mert kiáltani nem tudtam. De most ez a kucorodás,…..