Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varaferi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robogó Megölik a kismotor jogsit? 2013.01.08 14:01:33
A kérdés nem azért költői, mert nem tudjuk a választ, hanem azért, mert nem biztos, hogy ez olyan rossz. A szabályozásról részletesen itt olvashat. Azon lehetne filozofálni, hogy vajon egy 14 éves gyerek elég érett-e ahhoz, hogy egy műszakilag ellenőrizetlen és ellenőrizhetetlen…..
Még mielőtt bárki azt hinné, hogy országos roncsprémium indul Magyarországon, állami támogatással, az autós szektor felpörgetésére, azt már most lehűteném. A Citroën márka indította be ezt a kereskedelmi akciót, nyilvánvalóan azzal a céllal, hogy vásárlási döntést…..
Sokat nem fűznék hozzá az alábbi videóhoz. Ha valaki nincs hozzászokva, hogy a motorjáról oldaldobozok lógnak két oldalra, ismételgesse az első pár napban: széles vagyok, széles vagyok. Én már fél éve használtam a rendőr Kawát, mikor sorok közti lavírozáskor megkaristoltam a…..
Csak számlás javítást fogadnak majd el, nincs többé egyesség. Megint a kispénzű autósokat szívatják. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Palatinus Attila rendkívül termékeny (lásd itt, meg itt, meg itt) magyar stuntrider: a 21. század egyik legjobb eszközét, a youtube-ot használja, hogy akrobatikus tudását népszerűsítse. A forgatás egy teljes napot vett igénybe, két kamerával dolgoztak: minden jelenetet pontosan meg…..
varaferi 2012.11.05 18:36:14
A mai napon sajtótájékoztató keretében indította el átfogó kampányát a márkaszervizek előnyösebb megítélése érdekében a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete. Ennek központi eleme az egyesület, és az akcióban résztvevők által közösen indított weboldal, az…..
Mint az egyszeri (Moldova) viccben a paraszt bácsi a műrepülés után, most már mi is elmondhatjuk azért ezt………..Nem gondoltam volna.   Kevés ember lehet az országban, aki elhitte 1989-1990-ben, hogy 22 évvel a változások után Magyarország bármilyen autóbuszügyben 24…..
A döbbenettől nem nagyon tudok mit hozzáfűzni - talán csak annyit, hogy ezek egyszerre hülyék és félelmetes hősök a semmiért, a másodpercekért. Dekadens, mégis felemelő, önpusztító, mégis csodálatos. Az Egyesült Királyságban nem csak az Isle of Man TT létezik: számos egyéb…..
Az Easy Ridert az is ismeri, aki sosem látott mást a tévében, mint Magenheim doktor és Maricsui kalandjait. Azt hiszem a zenéjét még többen hallották: nincs olyan rock- vagy motorosbuli, ahol ne próbálnák eljátszani a one hit wonder Steppenwolf nótáját, a Born to be Wildot. Ha…..
Biztosan nem így képzelte bemutatóját Toomas Heikkinen ralikrossz-versenyző, a Los Angelesben zajló extrémsport fesztiválon, ahol tegnap súlyos balesetet szenvedett, miközben látványos ugratására készült. A 2010-es finn ralikrossz-bajnok a szükségesnél kisebb sebességgel hajtott…..
Azt reméltem, hogy az Avensisünk szerelős posztjai nem fogják a Belsőségről kiszorítani Csikós szarjait, mert hát egy Toyota nem romlik el. Ami persze nem igaz, hiszen kopik, és ami kopik, az egyszer elfogy. Ennek ellenére nem panaszkodnék túlzottan. Tán emlékeznek még páran a…..