Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alegnagyobbkiraly

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjában a belügyminiszter jelenlétében ismét elővették a szigorú KRESZ témáját a képviselők. Az ülésen Pintér Sándor meghallgatta a panaszokat, és egyetértett azzal, hogy túlzás húszezer forintos bírságot kiszabni egy hiányzó…..
alegnagyobbkiraly 2012.05.08 09:28:34
@GG81: Látom neked már minden mindegy, de rávilágítok: itt nem a colstokról meg a méterrúdról van szó, hanem arról, hogy vezess biztonságosan. Ha fél méterre mész el egy biciklis mellett, vagy ha rákorrigálsz amikor ő centizik épp, mindkét esetben a bringás szopja meg. Amit nem vagy képes felfogni, az a nagyon egyszerű tény, hogy az autósoknak fizikai erőfölényük van és ennél fogva fokozott felelősséggel tartoznak. Ha én neadj isten 10 cm-re melletted zúgnék el, ami amúgy nem jellemző, akkor max fizethetném a visszapillogód, fordított esetben a családom a hullazsákban lát viszont. Így világos?
alegnagyobbkiraly 2012.05.08 10:00:05
@hópapa: Látom, komolyak a szándékaid!:D Én még bedobnék egy ilyen gyerekbiciklikormányvégtartozékot ami ha tekered úgy brummog, mintha motor lenne, és persze erre már kivethetnél zsíros adókat is ;)
alegnagyobbkiraly 2012.05.08 10:14:33
@Perillustris: Így van, én pedig a kommentelők egyenlőesélytmindenkinek-vonalára reflektáltam ezzel.