Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erinka

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kényelmes cipő nem szép? (Hamis.) A csinos cipő kényelmetlen? (Hamis.) Télen kevesebb cipőt hordunk, mint nyáron? (Igaz.) Általános kérdések. Én mégis tartottam egy nem reprezentatív mini kutatást arról, vajon a mai dolgozó nők (továbbiakban Kolleginák), vajon mi alapján…..
  Bokamagas Chelsea Ő nem egy angol Hölgy, habár a lédik is biztosan szívesen felöltik őt, amikor téli időben van hivatalos megjelenésük. Ezek a cipők amellett, hogy kényelmesek, rugalmasak is. Hűvösebb időben tökéletes társaink lehetnek egy kihívásokkal teli…..
Bokamagas fűzős boot Nem szereted a szoknyát? Sem a leggingset? Sportosan elegáns vagy, vagy fiúsan szexi? Vagy csak a kényelem szerelmese? Ha a fentiek közül legalább egy állítás igaz Rád, akkor olvass tovább. Ha nem, akkor is! A fűzős cipők kissé fiúsak, de ha tudjuk őket…..
  A divat változik, és mostanában már az évszakok is… Télen tavasz van, tavasszal tél, nyáron ősz, ősszel tavasz... Azért cidri van odakint, hiszen benne járunk a télben, még ha az időjárás nem is mindig éppen ezt mutatja. Megfigyeltem, hogy az idei szezonban is tartja magát…..
Topán City Welcome to Topán City 2015.01.24 15:34:20
Isten hozott a Topán Cityben! Erika vagyok, és ezzel a bloggal kívánok harcba szállni a Deichmann Cipőbloggere megtisztelő címért. A harc vérre menő és csak egy nyerhet. Úrinőként tudok veszíteni is, de nem tagadom, nyerni jöttem. Célom, hogy a cipők szeretetét, az aktuális…..
Ott hagytuk abba, hogy az RTL már bemutatott nekünk 4, azaz négy férfit, aki miatt jelentkeznünk kellene a műsorba. Feleségkereső műsorba. Ha valakinek még vannak olyan illúziói, hogy egy ilyen közegben megtalálhatja a szerelmet, akkor az meg is érdemli, hogy jelentkezzen. Persze…..