Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trakker

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondja a Magyar Villamos Művek vezérigazgató helyettese, hogy nehéz helyzetben van a negyedik mobilszolgáltató. Tudjátok, az, amelyik március végén alakult az állam pénzéből. Vagyis a miénkből. Hát ez bizony probléma!Azt is mondja Bánfi László, hogy életbevágóan fontos,…..
Trakker 2012.04.28 13:13:49
@Mészáros Laci:

Mégis milyen prekoncepcióval kellene regálnom egy ilyen mondatra?
"Az persze előfordul, hogy a politikai ellenféllel szembeni utálat áttöri a gazdasági ésszerűség korlátait :-) de ha benned ez buzog, akkor ne bújtasd légből kapott számok mögé."

Ja, neked lehet így nyitni? Nyilván én politikai megyőződésből kritizálok, mert más okból nem lehet, az viszont elképesztő feltételezés, hogy netán téged a kormány iránti elkötelezettséged mozgat amikor véded a védhetetlent. Értem.

Bátran cáfold meg, hogy nem vagy Fidesz robot, de amíg szó szerint azt nyomatod amit a kormány mond, addig ezt elég nehéz lesz. Amúgy nem szégyen az, állj ki a nézeteid mellett ha tudsz, erre való a fórum, de érvek nélkül ez se megy. Márpedig érvből most se írtál túl sokat, de persze belátom én, a legkönnyebb sértődötten elfutni a vita elől.
Trakker 2012.04.28 13:16:16
@szobatars:

Miről beszélsz már megint?

Volt mobilszolgáltató a Westel előtt? Nem volt. Vagyis olyan piaci környezetben hozták létre, amikor nem volt más cég az adott piacon, nem voltak versenytársak.

Szövegértésről hallotál már?

Nem azt mondtam, hogy nem kell állami mobil szolgáltató soha semmikor, hanem azt, hogy MOST NEM KELL. Most, tudod, amikor van már egy rakás szolgáltató, amik működnek és több előfizetést kezelnek, mint ahány ember él ebben az országban. Örülnék ha nem kellene harmadszor is leírnom, ennyiből már csak megérted.
Trakker 2012.04.28 13:09:10
@komplikato: A Magyar Telekom 59%-a a Detusche Telekom-é, 40% közkézhányad, vagyis a tőzsdén forog, kül- és belföldi részvényesek tulajdona.
Ingyenes időutazást ajánlok a Poldi-blog olvasóinak. Az alábbi tudósítás a Duna Televízió és a Magyar Televízió híradójának péntek esti (2012.04.27-i) adásaiban volt látható. A harminc másodperces anyag mindennél jobban szemlélteti, milyen volt a híradó akkor, amikor még…..
Trakker 2012.04.28 11:59:46
@Rostos: Húde nagyon odaszóltál! Sokat gondolkoztál rajta mire ilyen frappáns lett?