Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doktor rotor

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet valamit rosszul csinálni és csendben maradni, hiszen érzi az ember, a párt, a tábor, hogy vannak dolgok, amikről jobb lesütött szemmel hallgatni. Meg persze lehet valamit rosszul csinálni úgyis, hogy közben ezerrel bömböljük, hogy minden milyen frankó, minden mennyire sikeres,…..
doktor rotor 2012.04.27 10:42:41
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: A manyup pénzek ténylegesen alkalmatlanok a hiány betömésére. Lehetett belőlük költségvetési hiányt kozmetikázni + osztani a haveroknak és talán még adósságot is csökkenteni. A baj az, h úgy a manyup pénzek, mint a többi bevétel is egy lyukas vödörbe megy. Az "elmúttnyócévre" (ami van 10 is sz.v.sz) azért haragszom, mert ezeket a lyukakat kifúrta/tágította, a jelenlegiekre meg azért, mert nemigen vállalják fel a tömködésüket. Én így látom és így azért nem annyira egydimenziós a történet.
doktor rotor 2012.04.27 11:00:34
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Azt hiszem, az elmúlt két évről egyforán vélekedünk. Mondjuk azért kíváncsi lettem voln a "tandíj-fizetős egészségügy-alanyi jogú szoc. ellátások megszüntetése - állami alkalmazottak felének kiqrása" menet mit idézett volna elő az istenadta népben (márcsak azt látva, ha korkedvezményes/rokkantnyugdíjakhoz való hozzápiszkálásból mekkora hörr lett), de igen: meg kellett volna legalább próbálni, mert még egy ilyen esély nem lesz egyhamar. És persze közben nem (nem anniyt és nem annyira látványosan) lopni, mert az igen sokat árt a hitelességnek.
doktor rotor 2012.04.27 11:07:45
@Bobby Newmark: Na ez is egy szép szofisztikált vélemény volt. Köszönjük, leülhet.