Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jahatid

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Balsai István alkotmánybíró autója kedden a megengedett forgalmi iránnyal szemben haladva hagyta el az Alkotmánybíróság Donáti utcai épületét. Amikor az atv.hu rákérdezett ennek okára, Balsai előbb az AB sajtóosztályához irányította volna a kérdezőt, majd azt a…..
Örülünk, Vincent? A tündér 2012.05.03 15:00:00
Bóbita, Bóbita táncol, Körben az angyalok ülnek, Béka-hadak fuvoláznak, Sáska-hadak hegedülnek. Az orbánizmus apologétáihoz és haszonélvezőihez szólnék most, röviden. Mondok egy vicceset: önből is lehet Ángyán. Ön erre most legyint, és én megértem önt. Megértem, hogy…..
Jól indult Áder János – vélhetően az elődjéénél hosszabbra tervezett – elnöki ciklusa. A Nemzet Első Polgára, a humorérzékéről és laza, barátságos stílusáról messze földön ismert államférfi a Székely himnusz eléneklése közben elmerenghetett pár percet a Parlament…..
Az elhúzódó válság következtében és a tagállami megszorítások láttán képmutató magatartásnak tűnne, ha az uniós bürokrácia nem törekedne saját kiadásainak csökkentésére. Az uniós vezetők ezt felismerve takarékoskodásba kezdtek, és igyekeznek minél nagyobbat húzni…..
Nnnem röhög! A Vitézi Rend ma. UPDATE: Kissé más aspektusból (és némi spéttel) vizsgálja a dolgot a stop.hu mai cikke. Kiderült ugyanis, hogy az esemény fővédnökei Szatmáry Kristóf államtitkár ill. Kovács Péter országgyűlési képviselő, XVI. kerületi polgármester…..
Minden magyarnak joga van a magyar jelképek használatára. A 16 %-os "jóljártak" ellen egy demokratikus Magyar Szövetség is alakulhat az országgyűlési választásokra. http://nol.hu/belfold/20120427-magyar_szovetseg_a_fidesz_ellen…..
Néha az élet úgy dönt, hogy megszívat a világon mindenkit, és kreál valami förtelmeset, csak azért, hogy hosszú-hosszú éveken át hahotázhasson kedvére. Létrehoz valamit, amit aztán magyarázni kéne, de megmagyarázhatatlan, meg kéne érteni, de érthetetlen, el kéne fogadni, de…..
Még mindig tartom azt az állításom, hogy március 15-e és környéke kiemelkedően fontos időszaka lehet ennek a ciklusnak. Az elmúlt hetek és napok történései egyre inkább ezt a vélekedést erősítik bennem.Alig egy hete szinte elfújta hajunkat a fideszesek megkönnyebbült…..
jahatid 2012.04.27 14:11:16
bosprimigeniustaurushungaricus.blog.hu/
olvassátok el!!! nagyon jó!!!!!!!!
Fantasztikus volt az Endemica Hungarica! Minden perce káprázatos, igazi profi munka, a szemem egyáltalán nem bánta, hogy csupán 35 perces. Az agyam viszont kívánt volna mondjuk csak még 5 percnyi plusz tudományos magyarázatot arra vonatkozóan, hogy miért is fontosak az endemikus…..
jahatid 2012.04.27 14:10:37
bosprimigeniustaurushungaricus.blog.hu/
olvassátok el!!! nagyon jó!!!!!!!!
Szürkemarhacsorda 2012.04.27 11:57:25
A szürke marhacsordaEmlékszem, kb. húsz évvel ezelőtt, mikor húsz voltam, olyan jó volt reménykedni!Fiatal voltam, bizakodó. Minden szépnek látszott, reménytelinek. Az eltelt 45 évet megmagyarázták nekünk, hogy az azért volt, mert..... Oké! Elhittük. Aztán teltek az évek és…..