Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HatakeKakashi

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóim! Sok kihagyás után ugyan, de megérkezett a 9. fejezet. Remélem a tartalom kárpótol titeket a kihagyott időért!Ezúton is szeretnék nektek nagyon boldog új esztendőt kívánni, s remélem, hogy még sokszor az oldalra tévedtek majd!Nem is húzom az időt, kellemes…..
Amatőr blog, amatőröknek érdeklődőknek. Vallásos témájú blog vallásosaknak érdeklődőknek. Keresztény jellegű blog keresztényeknek érdeklődőknek. Mert van az a pont, amikor már nem tudod magadban tartani. Megtelt a memória, összekeverednek az infók, úgy érzed, el kell…..
HatakeKakashi 2014.10.06 06:44:01
Társaságunkban többször is értetlenkedve tekintettek rám, mikor egy egy vörös loboncot látva viszolygásomnak adtam hangot. A többség többnyire nem is érti, mi a baj a vörhenyesekkel. Így ezen poszt keretein belül ingyen és bérmentve bemutatom, mily szörnyű evolúciós…..
HatakeKakashi 2013.11.19 14:40:19
@Noked-Lee: Tehát az anyáknak van lelke, de ha szülnek ők honnan szereznek lelket? És ha van húgod/nővéred akkor ő is lelketlen, amíg nem szül? Plusz anyukád tudja, hogy így vélekedsz a nőkről?
HatakeKakashi 2013.11.19 15:19:11
@Noked-Lee: nah, most nagyon gondolkodóba ejtettél. :) ha a férfi az élővilág csúcsa (ezen de jót röhögtem), akkor a vörös férfiak is az élővilág csúcsán vannak nem? Mert akkor te meg ő egyenrangúak vagytok. Most erre biztos azt írod, hogy ő lejjebb van a ranglétrán egy normális férfihoz képest, de ha úgy nézzük, ennyi erővel te is. (Ezt ne vedd sértésnek, nekem semmi bajom a heteroszexuális férfiakkal, sőt pont, hogy mellettük állok)
HatakeKakashi 2013.11.19 16:15:17
@Noked-Lee: az én szememben, te nem vagy másodrangú, jelenleg a "Csavó, akivel már vagy egy hónapja veszekszek" posztot töltöd be. Amúgy mért lennétek ti férfiak az első helyen az evolúcióba?
Sziasztok!Hát igen végre rászántam magam erre is,ez alkalommal bemutatom az animevilág egyik legjobban megosztott neverending shounen-jét a Narutó-t! Előre bocsátom hogy én nem lefikázni akarom az animét, hanem bemutatni ezért kérem a gyűlölködő kommenteket mellőzni és ha…..