Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paleowit

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Facebook-bejegyzésben kiáltja az éterbe bánatát és elkeseredését az ATV vezére. Oka természetesen Kálmán Olga váratlan távozása...
paleowit 2016.12.20 09:22:08
@igazi hős: Köszönöm, hogy általad leírtakkal is megerősíted az általam leírtakat!
Úgy tűnik, kicsit fellélegezhetnek azok, akik nem szeretik Bajnai Gordont - a volt miniszterelnök ugyanis Gyurcsány legújabb buliján fog fellépni, többek között Szigetvári Viktor, Németh Péter (Népszava) és Kónya Péter (volt szakszervezeti vezető) társaságában. A Demokratikus…..
Egész kötetet lehet teleírni olyan esetekkel, hogy a jelenlegi kormányzóerők vezető képviselői mondanak valamit, aztán ugyanarról mást állítanak, s mintha mi sem történt volna, úgy lépnek tovább. Először az ember elpirul (nem a hazudozó, hanem aki hallgatja), s azt mondja: ej,…..
      Hölgyeim és uraim, jó napot kívánok! Köszönöm szépen a meghívást! Amikor készültem erre a mai előadásra, valahogy a fülembe csengett Ralf Dahrendorfnak az a 20 évvel ezelőtti mondása, amelyet oly sokszor idézünk: a politikai rendszert 6 hónap alatt meg lehet…..
paleowit 2012.05.20 20:27:30
@TetraB: Talán elege is van már a zembereknek ebből a fene nagy harcolósdiból. Az elmúlt rövid időszakban kaptak belőle éppen eleget, eredmény meg semmi jó. Én remélem, hogy most már elég lesz számukra egy tiszta és értelmes hang is. Ami ha elmagyarázza számukra, hogy mit miért tesz, talán újra egységbe terelheti ezt a nemzetet. Legalábbis a többségét! Kezdetnek ennyi elég is lenne! Csak csináljunk már valami értelmeset! Mert a jóra még várhatunk, attól tartok!
"Mikor van vége a demokráciának?" - kérdezi Török Gábor, majd kifejti, hogy még nincs. Egyetértek vele. A Fidesz demokrácia-romboló pótcselekvéssorozata a végtelen önbizalomhiányukból fakad, abból, hogy képtelenek a valós teljesítményre, és ezt tudják. De a demokráciánkat…..