Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Felvilágosult Alkoholizmus

48 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hét múlva hegedűszóra reggelizem! Sokáig „készültem Kapolcsra”. Azok az ismerőseim, akik valaha voltak a Művészetek Völgyében lelkesedéssel és boldogan meséltek az ottani élményeikről, amik alapján nem alakult ki bennem határozott elképzelés…..
"...úgy emberileg, mind művészetileg, mind sportszakmailag kivitelezhetetlen..." Guinness-világrekordot készül Budapseten, melyben részt vesz a Sörtúra, a Kocsmablog, a Szegedi Kocsmák, a Sörjárőr, a Quiznight, a Sörpong és a Magyar Sörpingpong Egyesület…..
A Nemzetközi Duna Nap alkalmából június 28-án Győrben, június 29-én pedig Budapesten várja a családokat ingyenes programokkal a Danube Flow - Hív a Duna! kezdeményezés. A folyót népszerűsítő események között tudományos-ismeretterjesztő feladványok, vizasimogatás,…..
Két nap és kezdődik a Fishing on Orfű, hangolódjunk hát A Filmmel! ..
Elindult a regisztráció az OFF programokra! Bár a Hosszúlépés Fröccs(kul)túra szinte azonnal betelt, a többi programra még lehet és érdemes is jelentkezni           "Akik már jártak a Fishing on Orfű fesztiválon, pontosan tudják, hogy itt a…..
Mondhatni sörjuniális lesz idén Budapesten, hisz a hónap első három hétvégéjén három különböző sörfesztiválra látogathatunk el a fővárosban!       IV. Belga Sörfesztivál   Időrendben az első a IV. Belga Sörfesztivál, ami már május…..
A kedvezőtlen időjárási előrejelzések miatt a Zsolnay Fesztivál programjait május 17-én esőhelyszíneken rendezik meg. A Nouvelle Vague Pirogránit udvarra tervezett szabadtéri koncertjét az E78 koncerttermében, a Zsolnay Szalont pedig Veiszer Alinda, Stohl András és …..
Akár Rólad is elnevezhetik idén a Fishing on Orfű nagyszínpadát. A fesztivál első számú helyszínének neve azé lesz, aki a legnagyobbat licitálja rá. A befolyt összeget természetesen jótékony célra fordítják a szervezők.       Melyik fesztiválon…..
Egy nagyon magyar ír történet Martin McDonagh tollából, Varró Dániel fordítása és Gothár Péter rendezése mentén.     A Vaknyugat két testvér folyamatos háborújának története, akik egyébként egy fedél alatt élnek egy Írország legszélén…..
Négy hónapos rendezvénysorozattal ünnepli ötödik születésnapját Budapest egyik legnépszerűbb szórakozóhelye, a Dürer Kert. Nagykoncertet ad például a The Carbonfools, a Brains és a 30Y, valamint fesztiválok, tematikus zenei és kulturális események, csocsó, ping-pong, sörbringa…..
  Május 16. és 19. között újra a belvárosban, egészen pontosan az Erzsébet téren kerül megrendezésre a Budapesti Pálinkafesztivál. Egyedülálló találmány is debütál a május 16-án nyitó Budapesti Pálinkafesztiválon! A speciális mobilblendelő…..
  Június 19-én immáron hatodszor nyitja meg kapuit a világ legnagyobb orfűi fesztiválja, a Fishing on Orfű. Az idén négynapossá duzzadó rendezvény nulladik napja a Kispál és a Borz előtt tiszteleg. Vajon visszatér-e valaha a Kispál és a Borz? A Fishing on Orfű…..
   Idén is megrendezésre kerül az egyik legkülönlegesebb éjszaka, a Kutatók Éjszakája. A korábbi intézményekhez idén továbbiak csatlakoznak, így szeptember utolsó péntekén összesen közel 60 helyszín várja az érdeklődőket országszerte. Az eseményhez kapcsolódóan a…..
   Szeptember közepén ismét Főzdefeszt – első hazai kézműves sörfesztivál a Józsefváros szívében. A Krúdy Gyula utca -Mikszáth Kálmán tér – Reviczky utca – Szabó Ervin tér tengelyre negyedszerre vonulnak ki a magyar sörfőzők, hogy megmutassák, mennyire jó tud lenni…..
  Fiatalság, borosság –– Fókuszban a fiatalok a 21. Budavári BorfesztiválonMagyarország legnagyobb borszakmai rendezvényének programja      … a FIATAL BORÁSZOKÉ a főszerep. Felnőtt a második generáció. (Talán) mindent tudnak a szőlőről, borról, az apró…..
  Nagyobb helyszínen, hosszabb ideig, több sörkülönlegességet kínálva tér vissza a kiteljesedett Budavári Sörfesztivál Minden szempontból többet nyújt idén a sör magyarországi ünnepe, a Budavári Sörfesztivál. A fesztivál egy nappal hosszabb ideig, nagyobb helyszínen,…..
   Az itthoni töméntelen mennyiségű fesztivál közepette halkan csendben - akusztikusan - bújik meg egy szerethető kis rendezvény.       A megbújás érthető szó szerint is, hiszen a Mecsek egy, az utóbbi időkben nem éppen felkapott kis falujában rendezik meg…..
Mivel tegnap véget ért a 22. Művészetek Völgye, így ma itt az ideje az összegzésnek.      Márta István összeszedte, hogy mit is jelentett az idei tíz nap Kapolcson és környékén:   Falvak száma: 2 / Helyszínek száma: 29Látogatók száma: 120.000 / Műkedvelő és…..
Bezárták kapuikat a kapolcsi udvarok, de remélhetőleg csak egy évre. Hamarosan jönnek a múlt heti képek és élmények, addig is nézzük a záró közleményt, valamint az elmúlt tíz nap számait!     A szervezők az alábbi sorokkal búcsúznak:   "Bezárta kapuit a 22.…..
    2009 Sajnos a 2009-es Sziget nem csak a programok miatt maradt emlékezetes. Mivel ekkor lopta el valaki (mellesleg feltehetően fotós) a teljes felszerelésemet, így ez az év nem éppen a felhőtlen fesztiválozásról szólt... A reklám viszont ebben az évben is…..
    2008 Sajnos a 2007-es év zsenialitása után erős visszaesés volt tapasztalható 2008-ban.     http://mienkasziget.hu..
    2007   Egyik személyes kedvencem a Sziget reklámfilmeket tekintve a 2007-es év, ezért jöjjön mind a három epizód! (Az Uralkodó)     http://mienkasziget.hu..
    2006       http://mienkasziget.hu..
    2005         http://mienkasziget.hu..
    2004       http://mienkasziget.hu..