Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mózes Szabolcs

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor nősülésre adtam a fejemet – meleg nyári nap volt, Ógyallán a ma megdöbbentően kevés, kilenc évre és kényszergyógykezelésre ítélt Juhász Milán már tárazta az engedély nélkül tartott stukkert, hogy aztán elinduljon a Komáromi útra –, utána az anyakönyvi hivatalban a házasságlevél átvételekor…..
Az olimpia és/vagy a nyaralás idején nem feltétlenül bizonyos, hogy a strandi büfé előtt sörért sorakozó állampolgárhoz eljut a hír (és ha igen, akkor megremeg tőle a söröspoharat tartó keze): a parlament egy valóban hozzáértő médiagurut, a zöldmezős beruházásként létrejött Rádio Exprest sikerre…..
Közbeszéd Vatikáni öngól 2012.07.03 10:27:00
Amíg az olasz focisták a döntőbe jutáson ügyködtek az Eb-n, a szomszédos miniállam vezetői egy méretes öngól előkészítésén fáradoztak. A produkció össze is jött, kérdéses, ezt akarták-e. A hazai előkészítők biztosan, több mint kérdéses, a messzi Róma is hasonlóan…..
Múlt pénteken "ünnepelhettük" Szlovákiában az adószabadság napját. Június 3-ig az államra dolgoztunk, utána év végéig már saját magunkra. Idén négy nappal kevesebbet kellett dolgoznunk az "államra", mint tavaly. De jó ez a megközelítés? Miért az államra…..
Közbeszéd Álmok és ébredés 2012.05.29 08:15:00
Bekövetkezett, amiről egy hete írtunk. Daniel Lipšic kilépett a KDH-ból. Új pártról még nem beszélt, egyelőre csak víziókat kerget, de ami késik, nem múlik. A volt belügyér lelépő beszédében viszonylag precízen megfogalmazta a jobboldal válságának okait, egyvalamivel maradt…..
Közbeszéd Lipšicre várva 2012.05.22 08:30:00
A szlovák jobboldal sokévi vezető pártja a hétvégén közgyűlést tartott. Keresték az embert, aki a legjobban el tudná bújtatni a pártot a kaszás elől. Az SDKÚ kongresszusa helyett viszont érdemesebb Daniel Lipšic új pártjának alakulgatását figyelni. Ott lehet az erő. Jó…..
Közbeszéd Mi (a) biztos? 2012.05.17 08:15:00
Semmi - válaszolhatnánk a címben feltett kérdésre. Illetve nem teljesen: 99 százalékra biztos, hogy lesz kisebbségügyi kormánybiztos, s 98 százalékra biztos, hogy A. Nagy Lászlónak fogják hívni. De mire lesz jó, mit fog tudni tenni a kisebbségi ügyek előmozdítása érdekében, s…..
Közbeszéd Víziók nélkül 2012.05.04 08:15:00
Elképzelések nélkül nehéz kormányozni. Vészterhes időkben különösen az. A következő négy év a Smer nagy próbája lesz. A Robert Fico kielégítetlen politikai ambíciói és bizonyos vállalkozói körök vályúhoz jutási szándékával létrejött pártnak most azt kell…..