Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Égi óceán, sky smile

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Videók és fotók terjednek a hátborzongató látványról. Kutatók megfejtették a rejtélyt, miért nyitogatja a szemét mindennap Szicíliában egy múmia. A videófelvételeken és képeken bizonyítják, hogy Rosalia Lombardo, az 1920-ban tüdőgyulladásban meghalt kétéves kislány…..
Égi óceán, sky smile 2014.06.23 17:58:14
@leaxa: Kedves leaxa, Te annyira arrogáns vagy...és látom,sok az egó. Mert ha szemívet nézel legalább annyit meglátsz, hogy két kép közti difit nem okozhatja a fény, hogy fotoshop igen, az egy dolog...De Te persze mindenre tudsz magyarázatot, és osztani az észt, ez a pislogós történeted meg, hú már rég nevettem ekkorát... Sok sikert, a stand-up műfajban, és remélem nem történelemben, mert ha az utóbbi a kenyérkereseted, akkor a már amúgy is nagy bajban lévő történelemkutatás, lehet, tényleg hiteltelen lesz. Így kedves IQbajnok kívánok Neked viccmesélős napokat:-)
Na jó, most már azért tényleg álljunk meg egy szóra.Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője felszólalásában a XX. század legnagyobb magyar államférfijának nevezte Horthy Miklóst, és azt javasolta: a volt kormányzó újratemetésének XX. évfordulója alkalmából 2013-at…..
Ghostwriter Ahol a part szakad 2012.04.25 19:42:00
No, akkor kezdődjék a tánc – tárgyal velünk az EU, és az IMF. A jobbik énem azt mondja: ennek örülni kell. Egyértelmű: minden magyar érdeke, hogy legyen tárgyalás, helyreálljon a forint árfolyama, satöbbi. A most már elkerülhetetlen megszorítások miatt így is mindnyájan…..
Égi óceán, sky smile 2012.04.26 11:09:26
Emberek, tudjátok: az baj itt, hogy nagy baj. Volt itt egy könnyed cikk, megfogalmazott egy-két kritikát, és észrevételt. Ok, nem járta teljesen körbe a témát, valahol pedig elhamarkodottan ítélt, DE HÁT EZ EGY BLOGG.Nem a Larousse lexikon. Persze, a szerző is lehetne annyira alázatos, hogy nem állít olyan magabiztossággal dolgokat, mint egy szakember, ha nem az. Ezután olvasom a komment háborúhoz felgyülekező csapatokat: vaskalapos narancsok, vörös nosztalgiások, harcos kék madarak, lobbanékony és egyben vicceskedő kék-madár ellenes, ezért piros fehér alakulatokat. És íme, elkezdődik az országunk történelmével egyidős harc, amit egy humoros, félig-magyar ismerősöm a következő szavakkal írt le: "Ahol 2 magyar, ott legalább 4 vélemény"
Na pontosan ez szólalt meg a fejemben, miközben Titeket olvastalak, amikor is rájöttem, hogy nem értetek olyan alap igazságokat, mint "Az erősebb kutya megy randizni" és "Ha pénz van, minden van". Nem is értem: egy ilyen kis íromány után hogyan lehet eljutni a vatikán maffiázásig, az iszlám bombarobbantásig, és az anti-szemitizmusig? Közben pedig olyan izgi témákat nem vetünk fel, hogy országunk Viktorja, egy nappal a tárgyalások előtt a feszült EU hangulat terhe alatt, megszellőztet egy "Nem-lájkolom a NABUCCO"-t posztot. És ennek a fényében, nagyon érdekes végignézni a keddi eseményeket. Tudom, tudom: "Ki a fasz ez az okoska?" kérdések már felmerültek bennetek, és a rutinnak megfelelően küldjetek is el a picsába, először a jobb, majd bal, majd a többi. És aztán egyszerre.CSumika
Égi óceán, sky smile 2012.04.26 14:23:09
@DR. DR. DR. rasztaparaszt:
Figyi Papi! Ja nem, bocsika: Figyi Paraszt!Ha Te vagy a nem-flegma, akkor büszke vagyok rá, hogy engem flegmának neveztél. Tudod, az a baj, hogy az ilyen kis "okosok" mondják, hogy mi a tuti,és raknak bele olyan szavakat, hogy "kurvára", mert attól jobban megérti a sok "gyík".DE attól még nem érvelsz, nem tudsz, és nem is győzöl meg senkit. Biztos hallottad már:"Több méhet foghatsz egy csepp mézzel, mint egy hordó ecettel", tanulj ebből. De tudod, Te nem demokrata vagy, hanem lázító, aki valaki ellen agressziót fejez ki, de ez pont az, ami ellen elvileg küzdesz. Így plíz, légy kedves és érvelj, mert ha keménykedsz, attól még továbbra is hülyének foglak nézni.