Regisztráció Blogot indítok
Adatok
céhatvannégy (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legel a nyáj, a juhász a fidesszel hál, Legel a nyáj, a juhász a fidesszel hál, Nincs baj, budaigyula ébren vár. Van közöttük számos szép, narancsos birka. Van közöttük számos szép, narancsos birka. Több, mint ami a mesében elő van írva!(via) Miről ismered föl a fidesz…..
Mielőtt bárki beszólna, biztosan lehetne ennél nagyobb, másabb, rosszabb botrányt is találni, ők jutottak eszembe először:1. Gyurcsány FerencVegyük talán sorban az ügyeket, amik kicsit megtépázták hírnevét… a)      2002-ben a választási…..
céhatvannégy (törölt) 2012.04.26 10:33:15
@high up!:

Egyetértek!Viszont a legnagyobb aljasságok ki sem derültek.Az olajügyeket,ha megpiszkálna valaki,akkor lenne itt állkapocs lezuhanás azt hiszem.A privatizációs biznisz szintén ez a kategória.A legviccesebb politikus nálam nem Torgyán doktor(bár keményen adagolta a "humort"),hanem egy olyan ember,aki megfogadta főnöke tanácsát és atom részegen,súlyos gesztikulálási kibicsaklásokkal karöltve avatta fel az új vadászgépeinket,a Gripeneket.Egészen elképesztő jelenetnek lehettek tanúi az egybegyűlt honvédek és az illusztris vendégek.Szekeres elvtárs hallgatott munkaadójára(aki azt mondta az elhíresült beszéde alkalmával,hogy irány haza és igyunk meg kurva sok bort)olyan performanszt adott elő,hogy a publikum is csak nagy erőlködések árán győzte le a kirobbanni akaró röhögőgörcsöt.Persze Szanyi elvtárs is előadta már a "boros bohóc" szerepét,de nálam Szekeres elvtárs a befutó.... Bődületes...