Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Venin

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptemberben indul igazán az ételrendelés szezonja. A nyaralásból a munka szépséges világába visszatérők ekkor kezdenek újra a munkahelyre, de akár otthonra is ebédet rendelni. Az utóbbi időben egyre több egészséges ételfutár van, akik mentes vagy alacsony kalóriájú ételekre specializálódtak. Most…..
Először is lépj be az adminba, és navigálj a Beállítások -> Tartalom fülre. Ha lejjebb görgetsz, láthatsz 8 számozott sort, ahol megadhatod, hogy mi legyen a menüpont neve, milyen a típusa és hova mutasson pontosan.  1. Az első mezőbe kell beírnod, hogy mi legyen a menüpont neve, ez fog a…..
Manapság közismert dolog a női ultrahang-vizsgálat, de nem sokkal ezelőtt még semmit nem láthattunk abból belülről, hogyan fejlődik egy magzat az anya hasában. Ez az átlátszóság számos előnnyel bír: az anyának lelki biztonságot ad a magzat egészséges fejlődésének állandó monitorozása. Az anyaság…..
TComment Némettől használtat? 2014.02.27 14:18:41
Mítoszok és a valóság, szakadt gumik és csodás autók. Szórakozzon velünk! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja. Az adás direktlinkje.  ..
Venin 2014.02.28 21:58:13
@Winkler Róbert: @ommm: Srácok, ha már mentek nepperkedni Németországba, jófejségből nem hoznátok nekem egy MX5 Na-t? Beszállnék mondjuk a benzinköltségbe, írnátok egy jó cikket (na jó, lehet többet :) ) majd a kalandról. Én (is) jól járnék, lehet az Égéstér hallgatói is elveznék majd ezeket a sztorizgatásokat...
Az író és a színház kapcsolata olyan, mint a hitelkérő és a bankár bizalmi viszonya: megbízik az alkotókban, aztán vagy nyer, vagy veszít. (Az író a hiteles: ez jó!) A rendező szülőanyja - vagy apja - az előadásnak: ha felnő, elengedi a gyermekét. A színész és karaktere…..
2012. november 14. - Gyenge vagyok Ki a gyenge? Teszi fel a kérdést az író az előadás leírásának végén. A válasz pedig: maga az író-rendező a gyenge, Cziczó Attila. Ezt ő mondta, a darab utáni megbeszélésen. Ugyanis azért született ez a darab, hogy kiírja magából azt a…..
Venin 2012.11.17 09:10:37
Valaki azt mondta, hogy nem tartozik a gyerek a szülőnek - írod. Anyu mondta nekem. És ezzel a mondattal odaadta nekem az életem. Anyuról sok jót gondoltam, de ez a bölcsesség meglepett.
Aki tartozik (gyerekként az életével a szülőjének), sosem érezheti, hogy egálba jutott, mindig tartozni fog. Akinek nem rójék fel tartozásként az életét, az ajándékot adhat a szülőnek, nem kamatot - olyat, amilyet a szíve diktál. Ha nem diktál, nem ad - és nem várják el. De ha szeretsz valakit, akkor szeretsz adni. Olyan ajándkot, amiben teis benne vagy - nem olyat, amit gondolod, hogy elvárnak.
Utálom, hogy ilyen gyökér módon negédesen, sziruposan kell elmondjam. Talán a tartozás szorosan összefügg a 'gyere,k vagy élet 'féle dilemmával - amire, véleményem szerint, ha így tesszük fel a kérdést, már nem adhatunk jó választ, és evidensen felosztódik a szülő-gyerek viszony "tartozik-követel" oszlopokra.
Az viszont érdekes, hogy azt írod, hogy Martina vállalja a bűnbak szerepét. Valami kapcsán eszembe ötlött Strindber Az apa című műve most is - azt olvasva valami hasonlót gondoltam, éreztem én is.

Más: Számomra meglepő, hogy azt láttad, hogy a lány is szerelemes az apjába - mert nem azt a kisgyermekkori potens férfit látja, mint ami miatt a kislányok szerelmesek apukájukba. Én azt sem láttam, hogy Martina rendmániás. Tényleg van egy jelenet, amikor pakol - de mit nem vettem észre?
Alternatíva A hetedik koporsó 2012.07.25 14:45:00
Orbán Viktor keddi, felsőoktatásról szóló beszédéből süt a demagógia, ám ez csak azok számára szembetűnő, akik érintettségüknél fogva átlátják: az elhangzottak jelentős része egyszerűen nem állja meg a helyét. Orbán a tandíj ellenségének vallja magát – mi a…..
Szingularitás jelentései: 1. különösség, egyediség; 2. Az általános relativitáselmélet szingularitás kialakulását, egyben a téridő végtelen görbületét jósolja a fekete lyuknak is nevezett, extrém nagy tömegű, extrém nagy gravitációjú égitestek közvetlen közelében…..