Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem vagyok budapesti

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kínai kultúrában Buddha keze vagy a bushukan gyümölcs a tiszta elégedettséget és az örömöt szimbolizálja. Hogy miként jön ide a Mansory Rolls-Royce Phantom VIII-as modell? Rögtön kiderül!..
Porsche rendőrautó; postaláda a villamoson; kakaó, amit a magyarok sugárban köpnek ki; halott emberek fényképei a fákon; bevásárlás guggolva; pár év alatt felépített 32 metróállomás - Bulgária másképp működik. (Frissítve: 2024. 03. 11.)..
nem vagyok budapesti 2017.01.27 11:50:47
Ha valakit meggyilkolnak, nem csak a gyilkos lehet hibás. A környezet és a társadalom ugyanolyan hibásak lehetnek. Sokszor pont azok nem cselekszenek, akik meg tudnák akadályozni a vérontást. Most következzék 5 olyan gyilkosság, melyeknek nem szabadott volna megtörténnie. A kanadai Jeffrey…..
nem vagyok budapesti 2016.12.26 12:00:32
Ha vegánként valaki odafigyel a táplálkozására, akkor kiegyensúlyozott, tápanyagokban gazdag étkezéseket biztosít a szervezete számára. Azonban mi is emberek vagyunk és megeshet, hogy valamilyen oknál fogva akaratunk ellenére kórházban kötünk ki.   Ez esett meg velem is még…..
Akár negyedik fokozatból is rajtolhat, az 5600 newtonméter mindenre elég. A kanyarsebesség félelmetes, ehhez a teszthez gyúrni kellett volna még. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..