Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pgreg

73 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most csak a fontosabb pontokat írom le, esetleg később részletezem.okt. 5. Iskola után megnéztem a függőhidat, majd siettem vissza a sulihoz. Moziba mentünk, a németekkel beszélgettem. A film nem tetszett egyáltalán, volt benne 1-2 jó vicc, de nagy átlagban silány volt. Balu is…..
Ma lesz a Szieszta-táncparty! 1 éve még Cili hívott el ide és itt találkoztam először Bettivel.Amikor először elmentem mellette, azt gondoltam, ez a lány biztos jól tud táncolni, hiszen milyen szép báli ruha van rajta. Én akkor még csak fél éve roptam a táncot és kezdőnek…..
pgergo= mozgalmas hét 2010.09.25 00:35:00
Kedves naplóm!Ez egy nagyon mozgalmas hét! Nem szoktam így beszervezni magam, ráadásul minden esemény nem is jött létre, amiket terveztem! Még így is sok a program, új helyzetek, új emberek, új élmények vesznek körül.Hétfőn dolgoztam, 4-en voltunk és nem unatkoztunk. Akkor…..
pgergo= az első éjszakás műszak 2010.09.23 11:20:00
"Tibikém, géped van!" Az alvó föleszmél, gyors orientáció. Munkaterem, éjszaka. A repülőgépet, aki szólt, ő irányítja. Hall már valamit, de a kép még olyan homályos. Végre a szemüvegét is megtalálja. "Radar contact..." Fejét unottan jobb kezére támasztja…..
Eljött a 2. tánc is Bettivel. Nem úgy alakulnak az események, ahogy nekem ideális lenne, legalábbis így érzem most.Találkozott Andrással, és abból, amit elmondott, úgy érzem a srác ráharapott a csalira. Ezek valószínűleg össze fognak jönni, ez 85%. Hát ez kellemetlen. Még…..
És eljött a vasárnap is, szintén táncos délutánnal. 16-tól versenyelőkészítő és 1830-tól hobbi a program. Vajon Betti eljön-e? Valószínűleg igen, hisz Gabi mondta, hogy a múlt héten ott volt. Vegyes érzelmek nekem. Most hogy lesz, mint lesz? Dél körül megnézem az…..
pgergo= szombati táncok 2010.09.13 12:57:00
Szombaton voltam 2 táncos rendezvényen is. El akartam jönni itthonról, mert a Poórék meg a Matya jöttek vendégeskedni, és nekem nem szimpatikus ez a hangoskodó, káromkodó társaság. Az ebédet kibírtam velük, de nem többet. Még délelőtt néztem ki a programokat délutánra.Az…..
pgergo= az első tánc azóta 2010.09.08 11:22:00
Betti hol van? ... Mért nem jött? ... De azért még együtt vagyok?Nem könnyű. Kellemetlen érzés mindenkinek elmondani, hogy nem vagyunk már együtt az életben és a táncban is teljesen bizonytalan, hogy tudjuk-e folytatni. Az sem ad nekem vigaszt, hogy eddig még mindenki, akinek…..
pgergo= Délutáni csend(es) élet 2010.09.05 23:42:00
Világos, 2 személyes asztal előtt ülök. Egy fehér kávésbögre előttem, benne az ital. Mintha egy fehér habszerű anyag töltené meg a csészét barnás árnyalatú porszemekkel meghintve. 3 kibontott cukortasak is hever a bögre mögött és a keverőkanálka. A szemben lévő szék…..
pgergo= Plitvice igaz története 1 2010.09.03 12:03:00
1. nap: Budapest-Zágráb-PlitviceA nap jól indul! Várakozásokkal tele, az új élmények befogadására készen ébredek, egy kis egyészséges izgalommal is fűszerezve. Öltözködés, reggeli, bepakolás a kocsiba. Igaz, hogy ez egy nagy autó, de a csomagtartónak mégis több, mint a…..
pgergo= Plitvice igaz története 0 2010.09.03 12:02:00
Talán nem a legjobb az időzítés, esetleg néhány dolog a feledésbe is merült, megváltozott, megszépült, de mégis megpróbálom leírni a plitvicei kirándulásunkat a lehető legpontosabban, amennyire tőlem telik. Nem tudom, hogy Betti vajon megírta-e az emlékeit, gyanítom, hogy nem,…..
Nem tudom. Még nem voltam ilyen döntési helyzetben. Olvastam néhány hónapja egy könyvet, amiben a jó döntésről írnak. Arra alapozva szeritnem így kell dönteni, ha nem volna egyértelmű, melyik választás a jobb. (Megjegyzem, hogy ez Betti esetére nem alkalmazható, hiszen mi már…..
Ez a bejegyzés egyoldalú, sarkított és talán igazságtalan. Nem célom, hogy megbántsak vele valakit (itt nincs sok választás). De most én így látom és én is tévedhetek.Betti döntése miért "helytelen"?Bettinek van egy csomó barátja/barátnője, akikkel szeret külön…..
pgergo= ez volt ma 2010.09.02 23:50:00
Betti elhagyott engem. Szerelmes Andrásba és minden érv, minden logika hasztalan, értelmetlen. A matek nem tévedett. Nem jött vele össze, de eltökélt, hogy sikerülni fog neki rövidesen. Velem mi lesz? Semmi, mi soha nem fogunk egymással összejönni újra - szerinte. Ez most nagyon…..
pgergo= most mi lesz? (2) 2010.08.30 22:48:00
>> Szia Gergő! Ok, akkor legyen csütörtök. Mondjuk 3 óra körül jó? A helyszínt majd még kitalálom. Viszem a pendrive-ot, véletlenül nálam maradt. Betti << Ajjaj! Még mindig ez a hűvösség! Ez nem jelent semmi jót nekem. Azt vetíti előre, hogy szakítani akar. Ez…..
pgergo= most mi lesz? 2010.08.30 19:13:00
Tárgy: Találkozó >> Szia Gergő! Hogy vagy? Mi újság van Veled? Mit csinálsz jövő héten? Tudnánk esetleg találkozni valamelyik nap? Te mikor érnél rá? Betti << Mi lesz itt? 5 kérdés, tehát érdeklődik, de lehet, hogy csak udvarias. Semmi biztatás, még egy mosoly…..
pgergo= 1 hét már eltelt 2010.08.28 23:06:00
A döntés még nem született meg. Még bármi lehet. Vagy "...they lived happily ever after..." vagy "...she dumped him..." Brrrr! A várakozás nem kellemes, de a jövő héten már elindul a tánc és addig valamiben határozni kell. Ez így már nem mehet sokáig. Ez a csend…..
pgergo= másnap 2010.08.22 02:38:00
A másnap mindig szörnyű. Még rosszabb, mint aznap. ;(-tam és ez olyan férfiatlan. Gyenge vagyok. Azt hiszem, azért már többé-kevésbé feldolgoztam az eseményeket. aug. 22. este Jó, hogy vannak, akik meghallgatnak, tanácsot adnak. Köszönöm nektek! Szeretlek titeket! Most a sport…..
pgergo= Augusztus 20. 2010.08.21 01:43:00
Kedves Naplóm! Pillanatnyilag nagyon rossz a kedvem. Ha rendszeresen írnék naplót, akkor nem lennének ilyen nagy változások, de lusta vagyok. Csak magamra haragudhatok, sajnos. És nem csak ez a blog van lemaradva a valóhozképest, hanem ezzel együtt mindenki. Annyi, de annyi minden…..
pgergo= Plitvice 2010.05.10 09:34:00
Helló! A nevem Gergő, jössz táncolni? Érdekes ez a napló, ahogy visszaolvasom, mit hogyan láttam, az események hogyan változtak, döbbenetes. Az élet kiszámíthatatlan. Kármennel végeztem. Nem sokkal azután, hogy már "nagyon jól" álltam vele. Nem értem ezt a csajt, de…..
pgergo= jön a tavasz! 2010.03.21 16:14:00
Kedves naplóm! A hosszúra nyúlt tél után végre vannak jelei annak, hogy elérkezik hozzánk is a kikelet! Örülök neki nagyon! Tegnap voltam egy teljesítménytúrán és a természet még nem virult ki, havat is láttunk még, de a folyamat már megállíthatatlan, kellemes meleg fogadott a…..
pgergo= 2010 fogadalom 2010.01.01 23:57:00
Vagy inkább óhaj-csokor. Tegnap végigolvastam, hogy miket írtam egy évvel ezelőtt. Hát igen, tanulságos lista volt az is. Néhány nem valósult meg az akkori vágyaim közül, mások viszont igen. Lássuk a mérleget: Intellektuális fejlődést kívántam - letettem a nyelvvizsgát…..
Biciklivel a közlekedési szabályok betartása gyakran indokolatlanul hátráltatja a haladást, néhol veszélyes is. A biciklisek száma gyorsan növekszik, viszont az infrastruktúra fejlődésének tempója ettől messze elmarad, így rengeteg öntörvényű kerékpárost látni az utakon.…..
pgergo= A tánc 2009.07.25 09:41:00
Tavasz közepén elkezdtem táncolni tanulni. Már elég régóta terveztem, és most végre el is szántam magam. Regisztráltam a >táncpartner.hu< oldalon és 24 órán belül(!) telefonált egy leány. Nem igazán értettem őt, már régóta táncol és nem is abba a csoportba jár,…..
Egyre gyakoribb jelenség, hogy biciklisek és motorosok a villamossínt választják a forgalmas úttestek helyett. A villamosvezetőket rettegésben tartják, ráadásul szabálytalan is a sínen kerékpározni. Senki nem azért indul biciklizni, hogy elüssék, hogy öngyilkos legyen. Miért…..