Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Findzsa

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbb még azon keseregtünk, hogy az Így jártak anyátokkal nemigen kap kilencedik évadot a CBS-től, mert Jason Segel inkább filmes karriert szeretne magának, de karácsony előtt párnappal jó hírt közölt a Deadline: Segel az utolsó pillanatban rábólintott a szerződésére, így…..
Vannak olyan hívószavak, amikkel itthon is dolgoznak a tévék, tessék csak elképzelni egy olyan sorozat címét, hogy Dr. Rejtélyes és a született csillagközi kalandorok - remélem, soha nem jutunk el odáig, hogy ebből valóság legyen. Az amerikai sorozattermés persze hatszázszor…..
Findzsa 2012.10.31 09:54:33
A The Big Bang Theory most végre egy tényleg vicces epizóddal rukkolt elő, ilyennel: ..
Findzsa 2012.10.27 18:10:00
A Homeland első évadáról sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy akciódús lett volna. Ha jobban megnézzük a nettó 520-540 percet, amit kaptunk az izraeli ötlet (Prisoners of War) alapján készült sorozattól, istenigazából nem nagyon történt benne semmi, mégis olyan feszült…..
Tyrion Lannister utolsó vacsorája. ..
Findzsa 2012.10.04 17:19:23
Az év vicckiállítása nyílt a Szépművészetiben címmel jelent meg az Indexen Földes András kritikája a még néhány napig látható kínai kiállításról, amely szándéka szerint a kínai képzőművészet 1978 utáni fejlődésébe ad betekintést. Mivel a szerző már cikke elején…..
Annak idején írtunk már arról itt a Nívó blogon, hogy a magyar EU-elnökség legnagyobb sikereinek a Roma stratégia és a Duna stratégia megalkotását és így európai szintre emelését tartják. Mi már annak idején is hiányoltuk, hogy a hangzatos név mögött megfoghatatlan, mit…..
Findzsa 2012.07.25 22:03:16
@vakapad: az ilyenek, mint te, miért nem fogadnak be egy cigány családot és bizonyítják be, hogy mennyire be tudnak illeszkedni? Fogadj magadhoz egy 4-5 gyerekeset mondjuk egy évre.
Volt egy közepesen izgalmas, viszont káprázatos mennyiségű fogcsikorgatással és kemény nézéssel súlyosbított akciófilm, a Tolvajtempó, amiben Nicolas Cage mellett Angelina Jolie alakított autótolvajt, és közben nagyon súlyosakat szólt be. Talán ez inspirálhatta az Éden Hotel…..
Findzsa 2012.07.19 08:07:42
Lehet, hogy csak két vihogás között poénból elkötötte.

@johevi: igen, egy állattartó telepen dög melegben reggeltől estig fejni, etetni, ganajat túrni pont olyan, mint celebnek lenni. Kíváncsi vagyok, vajon te milyen felsőbbrendű, becsületes foglalkozást űzöl.
K-Blog Pakoljatok ki! 2012.06.18 09:00:00
A kormány április elején bejelentette, csatlakozni kíván az USA, az Egyesült Királyság és Brazília által kezdeményezett nyílt kormányzásról szóló nemzetközi együttműködéshez (OGP). Ehhez kapcsolódóan a TASZ és a K-Monitor elkészítette Magyarország vállalásaira vonatkozó javaslatait: legyen…..
Egy kis meglepi készül Marnienek, ezért eltakarja szemeit, amíg Charlie azt nem mondja, adj neki. Eddig tart az öröm és a jókedv, ugyanis a meglepi, ami a hármas függöny mögött rejlik nem más, mint Charlie nullás géppel letolt, szopott gombóc feje. Ezt meg most minek? Azért, hogy a…..
A fattyú Havas Jon és a cinikus törpe, Tyrion Lannister után valószínűleg mindenkinek a riadt hercegnőből sárkányszelídítő, barbár királynővé érő Daenerys Targaryen a kedvence a Trónok harcából. A szerepre sokáig a Tudorok egyik sztárja, Tamzin Merchant volt esélyes, akit…..
A USA Network jó régen elkezdte a Common Law című nyomozós sorozatot fejlesztgetni, nagyjából akkor, amikor Bradley Whitford és Colin Hanks is viccesrendőrős sorozatot forgatott az NBC-nek Foxnak (The Other Good Guys). A premier egyre csak csúszott, de pár hete végre sor került rá,…..